1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Bu kez Ankaragücü Taraftarı Yok ! ! 1

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Default Bu kez Ankaragücü Taraftarı Yok ! ! 1

Bu kez Ankaragüçlü yokGeçen hafta Beşiktaş taraftarının güvenlik nedeniyle Bursa'ya gidememesinin ardından, Ankaragücü Kulübü de pazar günü oynanacak Beşiktaş maçına, alınan kötü duyumlar nedeniyle taraftar götürmeme kararı aldı.NTVSPOR ve AjanslarGüncelleme: 15:00 TSİ 14 Aralık 2007 Cuma

Turkcell Süper Lig'de, pazar günü Beşiktaş ile karşılaşacak Ankaragücü, İstanbul'a taraftarsız gitme kararı aldı.
    Ankaragücü Kulübü'nden yapılan açıklamada, son 1 ay içinde saha içi ve saha dışında meydana gelen olayların masaya yatırıldığı ve Beşiktaş ile İstanbul'da pazar günü oynanacak lig maçına taraftarsız gidileceği belirtildi.
    Ligde yapılan Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarındaki olaylar ve hakem hataları nedeniyle Ankaragücü'nün mağdur duruma düştüğü, Ankara Beşiktaşlılar Derneği'ne yapılan saldırıların kulüp ve taraftar üzerine yüklenmek istendiğinin iddia edildiği açıklamada, ''Bu şartlar altında oynayacağımız Beşiktaş ve diğer maçların ehemmiyetini göz ardı etmemek durumundayız. Bu nedenlerle yağmur, çamur, kar, kış dememeden geceyi gündüze karıştırarak takımının yanında olan Ankaragücü taraftarlarını İstanbul'da takımlarının yanında olma arzularına rağmen yüzde 5 kontenjanı kullanmayarak İstanbul'da oynanacak Beşiktaş maçına gitmemelerine karar vermiş bulunmaktayız. Buna ilişkin işlemler Beşiktaş Kulübü'ne, İstanbul Valiliği'ne ve federasyona bildirilmiştir. Takımının ve yönetiminin yanında olan taraftar gruplarının bu kararı saygı ile karşılayacağını düşünüyoruz. Bu maçla ilişkin olarak aldığımız bilgi ve duyumlar ne yazık ki spor adına çok olumsuz bulunmaktadır. Oysa birkaç gün sonra hep birlikte Kurban Bayramı'nı karşılayacağız. Bu güzel günler öncesinde herhangi bir olumsuzluğa meydan verilememesi düşüncesi de bu kararı almamızda etkili olmuştur. Kulübümüz bundan sonra Beşiktaş ile Ankara'da oynayacağı kupa ve lig maçlarında da misafir takıma kontenjan uygulaması yapacağını karara bağlamıştır. Kulüp taraftarlarının statlarda kulübünün yanında olması mutluluk verici olduğu gibi itici de bir güçtür. Ancak şartlar elvermediğinde onları varmış gibi içinde taşımak da aynı mutluluğu yaşatır. Ankaragücü sporcuları da bunu yaşatacak güçtedir'' ifadelerine yer verildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursa-Bjk maçında neden bjk taraftarı alınmadı diye eleştirenler şimdi ne diyecek bakalım???

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

De bu kararı Ankaragücü'nün kendisi vermiş.Aynı olay değilki.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Taraftarın götürülmemesi ortamı dahada gere bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Keşke gelselerdi.Üzüldüm şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursa bir hata yaptı şimdi a.gücü yönetimi

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Bugün Ankaragüçlüleri gördüm ben bağıra çağıra dolaşıyorlardı ortaköyde

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cemal Aydın taraftarı baydın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Gelselerdi keşke.Böyle uygulamalar güzel şeyler değil.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Bugün Ankaragüçlüleri gördüm ben bağıra çağıra dolaşıyorlardı ortaköyde
    Ben hiç birini göremedim Dolmabahçe'de ve stad çevresinde...
    Üzüldüm ama gerçekten,şimdi Ankara deplasmanına da bizi istemezler bunlar.Böyle saçmalıkta olmaz yani.Tribünlerin güzelliğini bozuyorlar böyle yaparak.Ben istiyorum ki bu tip kararlara iki taraf birden karşı çıksın...

Mesaj Yetkileri