Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Caner Kartal mı oluyor?

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Default Caner Kartal mı oluyor?

Beşiktaşımız'ın Başkanı Yıldırım Demirören, kadrosunun yetersiz olduğunu ve ocak ayındaki ara transfer döneminde mutlaka takviye yapılması gerektiğini söyleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteklerini bir bir yerine getirmeye başladı. Demirören ve ekibi ilk olarak flaş bir isimle, CSKA Moskova’da forma giyen Caner Erkin’le anlaşma sağladı.

Sağlam’ın listesinin ilk sırasında yer alıyor

Hürriyet Gazetesi'nin 16 Aralık tarihli haberine göre, Ocak ayında alınmasını istediği futbolcuların ismini geçtiğimiz günlerde yönetim kuruluna bildiren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, transfer listesinin ilk sırasına CSKA Moskova’da forma giyen Caner Erkin’i koydu. Sağlam, geleceğin yıldız adayları arasında yer alan Caner’in, çok yetenekli bir orta saha oyuncusu olduğunu vurgulayarak, "Alabilirsek bize büyük katkı yapar. Caner, liderlik vasıflarına sahip bir futbolcu. Ondan hem oyun kurucu olarak hem de sol kanatta yararlanabiliriz" dedi. Siyah beyazlı yöneticiler bunun üzerine Caner’le Fenerbahçe maçı için geldiği İstanbul’da bir görüşme yapıp, transfer teklifinde bulundu. Genç futbolcu da, kulübünün ikna edilmesi halinde Beşiktaş’a gelebileceğini bildirdi.

Vestel Manisaspor yüzde 25 pay alacak

Caner’in olumlu sinyal vermesinin ardından CSKA Kulübü ile temasa geçen siyah beyazlılar, Rus ekibine iki ayrı teklifte bulundu. Birinci teklifte futbolcunun bonservisi için 3 milyon Euro verilebileceği bildirildi. İkinci teklifte ise, 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro önerildi. CSKA yöneticileri, önerileri değerlendirmeye alacaklarını belirterek, Beşiktaş’tan bir hafta süre istediler. Rus ekibi Caner’i satmayı kabul ederse, bonservis bedelinin yüzde 25’i, futbolcunun eski kulübü olan Vestel Manisaspor’a ödenecek. Beşiktaş’ın Caner’e, CSKA’dan yılda aldığı 1 milyon Euro’yu önerdiği, genç oyuncunun da bunu kabul ettiği ifade edildi.

Dört büyükler istedi, satmadılar

Caner Erkin, kendisinin Beşiktaş Kulübü ile anlaştığını belirterek, "Rusya’ya büyük umutlarla transfer oldum ama sakatlık problemi yüzünden umduğumu bulamadım. Türkiye’ye dönmeyi çok istiyorum. Sezon başında Türkiye’deki dört büyük takımdan da transfer teklifi aldım, ancak CSKA beni bırakmadı. Beşiktaş bana çok cazip bir teklifte bulundu. Eğer kulüpler anlaşırsa dünyalar benim olur" dedi.

Sakatlandığı için aylarca oynayamadı

2005 yılında Avrupa Şampiyonu ve Dünya Dördüncüsü olan 17 Yaş Altı Milli Takımımız’da oynadığı başarılı futbolla ün yapan Caner Erkin, geçtiğimiz yılın aralık ayında 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında CSKA Moskova’ya transfer oldu. Vestel Manisaspor, satış sözleşmesine bir madde koydurarak, futbolcunun bundan sonra yapacağı transferden yüzde 25 pay alma hakkını elde etti. Rus ekibine transfer olduktan sonra geçirdiği sakatlık nedeniyle aylarca sahalardan uzak kalan Caner Erkin, takımında yeni yeni forma giymeye başladı. Genç futbolcu, CSKA’nın Fenerbahçe’ye 3-1 yenildiği maçta ilk 11’de oynamış ve Edu’nun kendi kalesine attığı golün ortasını yapmıştı.

6 BİN euro yüzünden transfer yatmıştı

BEŞİKTAŞ, transferi için milyonlarca Euro’yu gözden çıkardığı Caner’i, 2004 yılında sadece 6 bin Euro yüzünden almamıştı. Kulübü Vestel Manisaspor’dan gizlice İstanbul’a getirilip bir hafta Fulya Tesisleri’nde B Genç Takım’la idmanlara çıkan Caner, antrenörlerden tam not aldı.Ancak, o zamanın yönetimi, 6 bin Euro yetiştirme parası ödemekten kaçındığı için transfer gerçekleşmedi.

Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi transfer olur BJK için.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alıştığımız türden bir haber. Milli takıma gol atan,Şampiyonlar Ligi'nde ekiplerimizden birinin rakibinde göze çarpan bir oyuncu direk Türkiye'ye transfer oluyor. Medyanın bu tip haberlerine alıştık.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sen 6 bin euroya alma şimdi milyon eurolarla almaya çalış...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence harika olur...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bencede gelirse güzel olur rakip defanslara zor anlar yaşattığını gördük Fenerbahçe maçında , ayrıca daha 19 yaşında , geleceğe dönük bakarsak da iyi olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Alınırsa çok iyi transfer olur açıkçası.Alınmasını çok isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok yararlı bir transfer olur ama doğruluk payı muamma

Haber buyuk ihtimal yalandir ama ikinci yari icin benim gonlumden gecen 3 oyuncu var: Caner, Topuz ve kaliteli yabanci bir stopper.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu anda Caner'e ihtiyaç yok Bjkde...

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Şu anda Caner'e ihtiyaç yok Bjkde...
    Ibrahim Uzulmez'i cok begeniyorsun herhalde?

Hayırlısı olsun iyi oyuncu Caner ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Ancak, o zamanın yönetimi, 6 bin Euro yetiştirme parası ödemekten kaçındığı için transfer gerçekleşmedi.
    Yorumsuz...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yalan inanmayın...
    Aynısı yıldız Gs de hakkındada yazdım...

Gazeev gecende nededi..Caner çok genç ve gelecek vaaeden dedi..Ondan seneye çok yararlancam dedi..

Ayrıca Canerin bonservisi pahallı+Cska o kadar ucuz vermez..Cska aldıgı gençlerden hem kar eder....

Zaten hangi Gurbetci oyuncu iyi oynarsa hemen alıyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

caner türkiyeye henüz dönemeyeceğim demişit bir röportajında bence dönemsinde daha çok erken dönemsi için gelirse bidaha gidemez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yalan inanmayın...
    Aynısı yıldız Gs de hakkındada yazdım...

Gazeev gecende nededi..Caner çok genç ve gelecek vaaeden dedi..Ondan seneye çok yararlancam dedi..

Ayrıca Canerin bonservisi pahallı+Cska o kadar ucuz vermez..Cska aldıgı gençlerden hem kar eder....

Zaten hangi Gurbetci oyuncu iyi oynarsa hemen alıyoruz...
    Bizim hangi haberimiz dogruki ?

Holosko,Carew o bu şu hepsi yalan.Bırakında biraz heycanlanalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gelse yararlı olacak bir isim.Rico'nun yerine daha faydalı olur.Ama haberin doğruluğu muamma.
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yalan haber.

Caner çok koyu bir Fenerbahçe'lidir, Fenerbahçe Caner ve Samsunspor'la anlamıştı ama Samsunspor satmaktan vazgeçmişti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yalan haber.

Caner çok koyu bir Fenerbahçe'lidir, Fenerbahçe Caner ve Samsunspor'la anlamıştı ama Samsunspor satmaktan vazgeçmişti.
    Caner profesyonel futbolcu degil mi? Isterse uzayli olsun eger Besiktas iyi bir teklif yapailse veya yapsa Inonu'ye gelmeyi dusunmez mi?

Rustu en baba Fenerlilerden biri ama kimin kalesini koruyor bu sene mesela?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yalan haber.

bu caner
    caner erkin...
    Samsundaki degil...Sanırım yanlıs anlasılma var..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası böyle bir mesaj sana yakışmadı Cengiz abi.Bazen çok fanatik yorumların olsada futboldan çaktığını düşünen birisi olarak sana yakıştıramadım.

Adam fanatik Fenerli ise neden Beşiktaş'ın genç takımında antremana çıksın? Profesyonel futbolda oyuncuların fanatik taraftarı olduğu halde tuttuğu takımın rakibinde oynaması çok normal bir şey.Bunun en son örneği Rüştü.

Ha Caner'in durumu farklıysa söylede bilelim.

Beşiktaş Caneri alamaz.Çünkü CSKA vermez,versede istediği parayı Beşiktaş karşılayamaz desen daha iyi bir mazaret olurdu ama yalan haber olduğunu Caner'İn Fanatik Fenerbahçeli olmasına bağlaman saçma olmuş.

Yalan haber.

So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Rüştü Galatasaraylı zaten, bunu herkes biliyor.
    Necati de Fenerlidir, yıllardır bilindiği halde profesyonelce aldılar paralarını.
    Köüt bir şey değil, profesyonel oyuncunun takımı olmaz zaten, o yüzdne sorun olmadı ama seçim aşamasında bu tercihe etki gösterir iki taraftan da teklif varsa...

Fenerbahçeliliği transfere bağlamadım zaten.

Beşiktaş alamaz mı dedim yalan haber mi dedim, farkı anlamamışsın sen..
    Araya --- çek, ek bilgi olarak yazdım ben onu.

@Emurafu
    Evet haklısın pardon
    Last edited by Cengo : 16.Aralık.2007 at 21:13
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kusura bakma yanlış anlaşılma olmuş.Zaten senden böyle bir mesaj beklemediğimi belirtmiştim.
    So what?
    Saike

caner Besiktaslidir benim bildigim , gelmek istemistir buyuk ihtimalle de klubu satmaz
    genc bir futbolcudur caner yararlanmak isteyeceklerdir
    ancak ucuk bir rakam onerirsek alabiliriz bu da pek mumkun degil ekonomik sartlardan oturu

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla Caner bizde oynayamaz diyorum ben

Daha İbrahim üzülmez'i kesecek adam dünyaya gelmedi.Tello bile kesemedi

2'si oynuyor.Tello'da kesilmez takımdan Üzülmez'de o yüzden Caner'e gerek yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Caner sol bek mi ki Murat abi?Ben orta saha olarak biliyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Caner mi? Yok artık Lebron...

Caner'i transfer etsin bu yönetim cidden kesin kararımı vereceğim artık futboldan çakmadıkları konusunda. Sen önce bir kaleci bul adam gibi. Sonra gol krallıgına (!) oynayan forvetlerini bir güçlendir değil mi? Cisse'nin yanına ayakta sağlam duran bir adam al hadi orayı geçtim savunmanın göbeğine bir adam alki alternatif olsun.

Ben bile bir kerede bukadar eksik sayabiliyorsam Caner'e gerçekten gerek yoktur yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

CSKA'ya minimum 8 milyon avro verecek politikaya sahip değil Beşiktaş. Ayrıca önce bir stoper, sonra bir sağbek, sonra da solbeke ihtiyaç var.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Caner sol bek mi ki Murat abi?Ben orta saha olarak biliyorum.

Şemsicim yanlış anladın beni.

Tabi bek değil ama Tello'yu mu kesecek ? Kesemez.
    Tello'yu bek'e çekse Delinho'yu kesmek zorunda kalacak onu da kesemez.

O yüzden dedim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Caner'in Beşiktaş'a transferi şu aşamada zor görünüyor. Bu genç yaşında Türkiye'ye dönmesi akıllıca olmaz. Ama Rusya ligi Türkiye Ligi'nden daha üstün bir lig değil bence. Bunu da göz önünde bulundurursak, gelme ihtimali yok değil. Ama herşeye rağmen, ben Caner'in geleceğine inanmıyorum. Tabii gelirse, büyük bir transfer başarısı olur.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri