Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: TSL 17.Hafta Fenerbahçe-Trabzonspor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default TSL 17.Hafta Fenerbahçe-Trabzonspor

22 Aralık 2007

F.Bahçe - Trabzonspor 19:00

Haftanın hatta bu sezonun en son ve en önemli maçı..İki takımında kazanmaktan başka çaresi yok Trabzon açısından ise Ya kazanacak ya kazanacak yoksa puan farkı erimez..Ama yer Şükrü saraçoğlu..! Kazanırız diyorum

Asıl maç 34.Hafta ya şampiyonluk olurda oraya kalırsa ???
    Last edited by CeNTeR_TR : 18.Aralık.2007 at 13:24
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'nin kazancağına inanıyorum, güzel bir seri yakaladık. Formdayız. Avrupa'da bir üst tura çıktık ve son haftalarda artık Zico yaptığı değişiklikler ile maçı iyi yönetiyor. Trabzon 2/2 yaparak geliyor ama bu maç Kadıköy'de olduğu için kazanırız diyorum. Maçın çekişmeli geçeceğine inanıyorum. Zevkli maç olması dileğiyle.

Son maçımızın orada olması kötü oldu, eğer şampiyonluğu garantileyerek gidersek sorun olmaz ama yıllar öncesinden olan maçı çoğu kişi bilir konuşmaya gerek yok. O yüzdem o maç geldiğinde yorumumu yapacağım.

NOT: Keşke takımların logolarını ekleseydin daha güzel olurdu.
    Last edited by Universal : 18.Aralık.2007 at 13:17 Reason: Not eklendi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aaaa Batuhan sen istersinde yapmazmıyım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Kazanacağımızı düşünüyorum.Ligde 4'te 4 gidiyoruz,çok iyi bir hava yakaladık.Trabzon teknik oyuncuları iyi bir ekip ve Kadıköy'e moralli geliyorlar.Özellikle Gökdeniz'in performansı maçın sonucunu etkilyebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Fenerbahçe yönetimi Trabzon maçını derbi olarak görmediğini bilet fiyatlarıyla gösterdi.Yinede pahalı olmasına rağmen yönetime teşekkür ediyorum.Maçıda rahat alırız...

Edittt :
    Fenerbahçe'de Lugano ve Edu eksik olmasına rağmen Önder-Yasin-Can'dan 2 si orayı kapatacak kalitede.Zaten oyunu orta sahada bitirmemiz gerekiyor.Alex'in zekası ve Semih'in yüksek performansı rahat bir galibiyete götürür...
    Last edited by senderson : 18.Aralık.2007 at 18:55 Reason: Teknik Açıklama Lazımmış

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Zaten Trabzonspor-Fenerbahçe arasındaki maçlar derbi olamaz..maça gelirsek Fenerbahçe'ye karşı son yıllarda deplasmanda daha iyi oynuyoruz her ne kadar son iki deplasman maçımız 2-2 bitsede bu maçta kazanabileceğimize inanıyorum..Gökdeniz ve Yattara gününde olmalı..Maçın en önemli eşleşmesi ise Yattara-Carlos olacaktır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Trabzonu son senelerde kendi sahamızda mağlup edemiyoruz.Ama bu maç farklı olacak bence Kazanırız... Ersun Yanal'ın taktiği gereği ofansif ve açık oynayacağı için bu bizim işimizi kolaşlaştırır

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Trabzon kötü gidiyordu ama toplarladılar son haftalarda.Fenerbahçe'de hem moralli hem formda.Çok ilginç ve çekişmeli bir maç olucak gibime geliyor.Umarım bol gollü de olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gökdeniz yenilir, Fener formda..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Fenerbahçe-Trabzonspor maçları derbi değildir. Derbi'nin anlamı iki aynı şehrin takımlarının arasında oynanan maçlardır. Fenerbahçe, Trabzon şehrinin takımı olmadığı için derbi değildir. Buna sadece büyük maç denilebilinir.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Fenerbahçe kazanır.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54734

forum kurallarını okumazsan mesajların silinmeye devam eder.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Fenerbahçe-Trabzonspor maçları derbi değildir. Derbi'nin anlamı iki aynı şehrin takımlarının arasında oynanan maçlardır. Fenerbahçe, Trabzon şehrinin takımı olmadığı için derbi değildir. Buna sadece büyük maç denilebilinir.
    Batuhan, derbi sadece aynı şehirde oynanan maçlar değildir. Rmadrid-barça, liverpool-manu. bunlar da derbidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fenerbahçe formda.Kapanan Anadolu Takımlarına karşı zorlanırlar fakat Ersun Yanal'ın Trabzon'un fazla kapanacağını sanmıyorum.Gökdeniz de tek başına yetmez Trabzonspor için...Saha ve seyirci avantajıyla Fenerbahçe
    2-0 kazanır
    Alex ve Semih atar golleri de

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Berabere veya Fenerbahce kazanır.Gökdeniz çok çok iyi oynarsa Trabzon kazanabilir ama çok zor.Fenerbahce en kötü 1 puan alır.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Olur mu öyle şey ya misal olarak Athletic Bilbao-Real Madrid maçları çok büyük bir derbidir aynı şehirdemidir 2 takım? Hayır değildir bir başka örnek Juventus-Milan, Juventus-Inter maçları ...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Gökdeniz yenilir, Fener formda..
    Maç Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında..ne demek istediğini anladım ya ama neyse..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Maç Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında..ne demek istediğini anladım ya ama neyse..
    Gökdeniz yoksa Trabzon hiç. Göz var, nizam var ; hepimiz birşeyleri görüyoruz değil mi?

O yüzden Gökdeniz oynarsa, Trabzon oynuyor.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Fenerbahçe iyi bir seri hava yakaladı...

Trabzonspor'da son 2haftadır kazanıyor güzel maç olucak Fenerbahçe'yi galibiyete daha yakın görüyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Gökdeniz yoksa Trabzon hiç. Göz var, nizam var ; hepimiz birşeyleri görüyoruz değil mi?

O yüzden Gökdeniz oynarsa, Trabzon oynuyor.
    hep aynı şeyler.. bir oyuncu 3 hafta üstüste süper oynamışşsa ve takım kötü durumdaysa o futbolcu olmadan takımın bir hiç oldugu söylenir ? son iki maçta Yattara'yı seyrettinmi ya da Serkan'ı..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Batuhan, derbi sadece aynı şehirde oynanan maçlar değildir. Rmadrid-barça, liverpool-manu. bunlar da derbidir.
    Bu tip kulüpler Dünya çapında olan kulüper, Avrupa'da söz sahibler. Fenerbahçe-Trabzon maçını bir Avrupa'lı duysa sıradan bir maç sanır. Aynı Barcelona-Deportivo maçı gibi.

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Olur mu öyle şey ya misal olarak Athletic Bilbao-Real Madrid maçları çok büyük bir derbidir aynı şehirdemidir 2 takım? Hayır değildir bir başka örnek Juventus-Milan, Juventus-Inter maçları ...
    Bilbao değil, Madrid olacak.

Sağol Batu ya Allah aşkına bilip bilmeden mesaj yazma ben sana ne diyorum bak Atletico Madrid-Real Madrid 2 aynı şehrin takımıdır derbidir fakat Athletic Bilbao-Real Madrid maçları da derbi olarak geçer bu konuda hem Atletico Madrid'liyim zaten neden yanlış yazayım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe bir seri yakaladı.Formdalar.Kendi seyircileri önündeler.Trabzon'un eksiği çok.Fenerbahçe bu saydığım nedenlerden dolayı kazanacaktır.Trabzon'un kazanması süpriz olur.

Semih bir tane atar yine.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zevkli bir maç olur,Bence Trabzon'un kaderini belirliycek oyuncular Yattara ve Gökdeniz bu ikili gününde olursa Fener'in işi zor.

Tahminim Fenerbahçe alır,Üst biter..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İki takımda son maçlarını kazandığı için formda, oyuncuları da aynı şekilde.. Benim tahminim tecrübe ve seyirci avantajı olan Fenerbahçe'nin kazanacağı yönünde.. Temennim ise maçın berabere bitmesi..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

bursa-bjk de nefret eder birbirilerinden ama neyse her kanlı bıçaklı olan derbi olursa cılkı çıkar işin.

konuya dönelim artık.

Aydın Abi geçmiş üzerinden BJK-Bursa örneğinde...

Barcelona-Espanyol derbidir... Tottenham-Arsenal yani illa Ülkenin en iyi 3-4 takımından biri olmasına gerek yok... Ya kendi bölgesi ya da Ligin en büyük takımları ile yapılan maçlar derbidir... Bilbao-R.Madrid maçı derbi statüsünde değildir tıpkı Bursa-Beşiktaş maçı gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by Ahmet_77 View Post
    Fenerbahçe alıcak bence.
    Yeni Kuralları okuman dileği ile.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54734

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok zevkLi bir maç oLucak. Bence Fenerbahçe kazanır. Ama eğer Gökdeniz ve Yattara biraz yetenekLerini sergiLerse Trabzonspor puan da aLabiLir.

Konuya mesaj yazarken kuraLLara uygun mesajLar yazın. ALakasız mesajLardan kaçının.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Bol gollü geçer, Ersun Yanal Fenerbahçe'ye karşı korkak değil, kazanmak için saldıran bir takım çıkaracaktır. 100. yılı galibiyetle noktalamak isteyecektir Fenerbahçe de.

Yasin ve Önder birlikte oynamış olsalar da, araya atılacak toplarda sorun yaşayabiliriz. Bu nedenle Selçuk ve Aurelio'ya fazla ileri çıkmayın diyebilir Zico. Erken gol bulamazsak Trabzon'un lehine maç devam eder.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri