Kasımpaşa bu ligin takımı değil, çok büyük ihtimal düşecekler.. Bu maç banko Beşiktaş'ın olur, hatta Ertuğrul Sağlam'ın çıkaracağı kadroya göre fark bile olabilir..
Kasımpaşa kötü durumda kendi sahalarındada yenildigi beşiktaşa inönüde boyun eğer.Beşiktaş fark ataiblir.
Büyük ihtimalle ligden düşecek bir takımı kendi sahamızda rahat yeneriz diye düşünüyorum![]()
Uzun bir aradan sonra İnönü'deki ilk maç olacak.Kasımpaşa'nın Uğur Tütüneker ile bir çıkış yakalayacağını düşünüyorum ama evlerinde Antep'e yenildikleri maçta çok kötüydüler.Eğer değişen bir şey olmadıysa rahat alırız.Holosko hayran olduğu tribün ve taraftarlar önünde kendini gösterip gol ve ya goller atacaktır...
Kasımpaşa çok büyük ihtimalle küme düşücek.Holosko için iyi olucak.Maçta oynayarak hem takıma alışır hemde gol ve goller atarak taraftarı mutlu eder.Beşiktaş alır.
Kasımpaşa ligin dibine demir atmış durumda,erken gelicek 1 gol bizi farka götürür.Holosko taraftardan etkilenir gol veya gollerini sıralar..
Kazanırız..
Tehoue'nin banko 1 golü var.
O yüzden bir kere Beşiktaş 0-1 Kasımpaşa.Diyelim.
Beşiktaş da gol bulacaktır.Holosko,Bobo,Nobre,Tello,Delgado...
3-1 veya 4-1 gibi bir skor bekliyorum.Kesin olan 1 den fazla fark atmamız gerektiği.Kasımpaşa orta sahası ve defansı çok zayıf.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş rahat kazanır...
Beşiktaş böylesine zayıf bir takım karşısına form tutmuş bir şekilde çıkacak, Burak'ın da dediği gibi Sağlam'ın kadrosuna göre fark bile gelebilir.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Beşiktaş Çok rahat kazanır.Holosko'dan hattrick bekliyorum
![]()
herkesin hemfikir olduğu bir nokta var: eğer bir futbol mucizesi olmazsa kasımpaşa düşecek.. ama ben yine de temkinliyim sakarya'da geçen sene düştü ama iki maçta da bizden 1'er puan cıkarmayı basardı.. akıllandıgımızı dusunerek alırız diyorum holoskodan'da ayrıca bi beklentim var tahmini skor--> BJK:3-0:Kasımpaşa
Kasımpaşanın hiç şansı yok Beşiktaş maçı farka götürür
Bence Beşiktaş yener ama ben fark beklemiyorum 2-0 falan olur çünkü Paşa rahat futbol oynayacak ama Beşiktaşın bir hedefi var.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Banada berabere kalacakmışız gibi geliyor ama umarım yanılırım.
Zira gol atmakta hala sıkıntı çekiyoruz kanısındayım. Holosko forvete itici güç oldu bir nebzede olsa ancak gerek Nobre'nin gerek Bobo'nun istikrarsızlığı gol sıkıntısı çekmemize sebep oluyor.
Ayrıca bu maçta 3-5-2'yi denemeli bence Ertuğrul Hoca. Ama sanırım öyle bir niyei yok.
Last edited by El Barto : 19.Ocak.2008 at 19:21
Rüştü
Ethem Yılmaz
İ.Kaş
İ.Toraman
İ.Üzülmez
Cisse
Tello
S.Özkan
Delgado
Holosko
Bobo
Büyük ihtimalle kadro bu şekilde olacak...
Kasımpaşa artık 2.lige hazır olmalı. BJK'den fark bekliorum ...
Ben fark beklemiyorum açıkcası.Çünkü bizim takımın fark atacak bir yapısı yok.Varsada şu ana kadar göremedik..
Maçın başında 1 gol bulsak bile fark olacağını sanmıyorum.Ama bu maçtan galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum.Defansımızda sıkıntılar var.Kasımpaşa bizim savunma zaafiyetimizden yararlanmaya çalışırsa belki puan ya puanlar elde edebilir.
Holosko'dan bu maç beklentilerim var bir çok Beşiktaş taraftarı gibi..Çok hırslı bir oyuncu ve bizim taraftarın desteği onu ateşleyecektir.Bu durumda ondan ekstra performans görebilme umutlarımızı artırıyor.
Genel olarak bakarsak maçı biz alırmışız gibi gözüküyor ama biz Galatasaray gibi kolay gol atamadığımız için temkinli yaklaşıyorum maça..
İnşallah kazanırız..
So what?
Saike
Geçen seneden birşey hatırlatmak istiyorum...Geçen sene Kayseri Erciyes için ne deniliyordu kesin düşer ama ne oldu son hafta belli olduO yüzden kesin hüküm vermek biraz yanlış..Her inişin bir çıkışı vardır
Şimdi Beşiktaş farklı kazanırsa mesajım alıntı yapılacaktır o yüzden sonuna bunu yazıyorum Favorim Beşiktaş![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Beşiktaş en az 4 gol atar Kasımpaşa'nın ligden düşmemesi için bir engel yok...
Şemsi'nin söylediği gibi Beşiktaş'ın fark atıcak yapıda bi takım değil ama Bjk kazanır puan kaybı büyük sürpriz olur.
Muhtemel 11 imiz:
-------------------rüstü-----------------
ethem------kaş-------toroman-----uzulmez
------holosko-----cisse------tello---------
----------------delgado-------------------
--------bobo-----------nobre-----------
So what?
Saike
Çıkabilecek en iyi kadro..
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
İbrahim Kaş
Serdar Özkan
Cisse
Tello
Delgado
Holosko
Bobo
Nobre
KASIMPAŞA
Halit
Göksel
Jens
Fatih
Faruk
Merthan
Öztürk
Murat
Barbaros
Yekta
Erhan
Eğer Serdar Özkan sağ bek oynamayacaksa ki oynayacak herhalde diziliş şöyle olabilir:
---------------------rüştü----------------------------
------i.kaş-----------i.toroman-------uzulmez---------
---------serdar ö-----cisse-------tello----------------
---------------------delgado--------------------------
------------holosko------------bobo-------------------
--------------------- nobre-----------------------
So what?
Saike
Her takım alan savunması, adam savunması yapıyor, Beşiktaş bugün ibrahim savunması yapıyor
Beşiktaş'ın maçı alacağına inanıyorum. Turgut demişki geçen seneki erciyes, kasımpaşa'nın kadrosunu geçen seneki erciyes ile bir tutmak zor. Bence düştüler şimdiden.
Maça gol yiyerek başladık..
Puff..
So what?
Saike
Kasımpaşa maç başlar başlamaz golü buldu.
0-1
37. saniye !
Gol Özgür.
Kasımpaşa 1-0 öne geçti.
Beşiktas kac haftadır ilk golü yiyor sonra toparlanıyor..Bence beşiktas denizli maçı gibi bunuda cevirir 3-1 biter..Theoue de oynamıyor..
Tehlikeli geldi Kasımpaşa bir kez daha.
.Orta geldi Jens kafayı vurdu son anda çizgiden çıkardı Beşiktaş savunması.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Golü bulsak çok iyi olacaktı..
Delgado ile çok tehlikeli geldi Beşiktaş. Bir anda topla buluşan Delgado Kasımpaşa savunmasını bir bir geçti daha sonra Holosko'yu gördü ancak Holosko'nun pasında Nobre ofsayt pozisyonunda yakalandı ve mutlak bir golden oldu ev sahibi takım.
Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Ocak.2008 at 20:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike