1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: FM bir yaşam stilidir. İşte kanıtı!(John Boileau) Bravery 20!

Default FM bir yaşam stilidir. İşte kanıtı!(John Boileau) Bravery 20!

Birebir alıntıdır:

John Boileau

CM/FM serilerinin insanı ne hale getireceğinin en güzel örneklerinden, bravery 20 bir insan.

Middlesbrough'ta Steve McLaren'in takımın başından ayrılacağının ortaya çıkmasının ardından bir özgüven dalgası kaplar John'u. FM 2005'te aylarca oynadığı ve başarılı işler çıkarttığı takımlar onun yapacaklarının garantisidir. Yeni bir takımla oyuna başlamak onu sıkacağından, yeni bir takımla gerçekten işe başlamak onu cezbeder. Potansiyele sahip Middlesbrough onun için uygun kulüplerden biridir. Büyük bir özenle başvurusunu hazırlar ve gönderir.

"Sayın Middlesbrough Futbol Kulübü başkanı Steve Gibson,

Middlesbrough Futbol Kulübü'ndeki boş menajerlik pozisyonu için bu başvurumu yazıyorum. Menajer arayışlarınızda CV'mi dikkate alırsanız çok memnun olacağım. Heyecanım, tecrübelerim ve başarılarım yönünden, bu işin benim için ideal olduğuna inanıyorum.

Hem teknik, hem de pratik açıdan bir futbol klübünü yönetme tecrübesine sahibim. Futbolun taktiksel yönü benim için her zaman çok önemli olmuştur. FM 2005 oyunundaki başarılarım da bunu kanıtlıyor. Nuneaton Borough, Chievo Verona, Kalmar FF, Doncaster ve Chelsea gibi takımları çalıştırdım. Chievo kariyerim pek başarılı geçmese ve kovulmamla sona ermiş olsa da, (eminim gazete manşetlerini görmüşsünüzdür) çalıştırdığım diğer takımları büyük başarılara taşıdığımı düşünüyorum. (Nuneaton Borough'u sekiz sezonda Conferance North'tan Championship'e çıkardım, Kalmar FF ile İsveç şampiyonu oldum) FM 2005 tecrübem lig, kupa ve Avrupa tecrübesini kapsadığından kendimi; yönetim, çalışma izni, gözlemcilik ve taktikler konusunda uzman olarak görüyorum.

Ekteki CV'de de görebileceğiniz gibi, futbol dışında coğrafya ve arkeoloji alanlarında da derece yaparak başarıyı yakaladım. Bunların, bana kulüp çalıştırırken büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Mark viduka'nın 12. yüzyıl Mısır Şiiri'ne ilgi duyduğunu öğrendim. Bunun başarıya giden yolda ortak noktamız olacağına inanıyorum.

FM 2005 haricinde, Nuneaton ve Bedworth St. Paul 11 yaş altı takımlarında da menajerlik tecrübesi yaşadım. Benim rehberliğimde diğer 15 rakibimizi de geçerek 1999 Nuneaton ve Bedworth yaz kupası'nı kazandık. ( Finalde, ev sahibi Nuneaton Koleji'ni penaltılarla 5-4 yendik. Eminim Sky televizyonundaki tekrarlarından birinde bu maçı izlemişsinizdir. Andy Gray birçok kez bu maçın bir "klasik" olduğunu söyledi.)

Taşınmak benim için problem olmayacak. Middlesbrough'da yaşayan biriyle çalışıyorum ve bana şehir hakkında, insanlar hakkında çok güzel şeyler söylüyor. Bu nedenle, kız arkadaşımla birlikte oraya güzelce yerleşebiliriz.

Sizin menajerlik için beni seçmenizin en büyük avantajı, düşük maaş beklentilerim olacak. Yıllık 80.000 sterlin ile başlamanın uygun olacağına inanıyorum, ki aslına bakarsanız, dünya piyasasına göre çok makul bir maaş.

Görüşmelere başlamaya hazırım ve sizden gelecek haberleri bekliyorum - CV ektedir.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

John Boileau

Kariyerlerimin önemli noktaları:

- Doncaster'a 3 forvet olarak Thierry Henry, Raul ve Fernando Torres'i almak
    - Rushden and Diamonds'u Şampiyonlar Ligi Finali'ne çıkarmak (Uzatmalarda Ajax'a yenildik ne yazık ki) (Ayrıca o gün kadroda, küçük şehrin hayal bile edemeyeceği Zidane ve Ronaldinho da vardı)
    - Nuneaton Borough'un (memleketimin takımı) başına geçerek, sekiz senede onları Conferance North'tan Championship'e çıkarmak"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

hahahahahahahhahahahahahhaha

walla ne denirki bu adama allah akıl fikir wersin ama küçüklerde yaptıgı olay küçümsenmemeli belki hayallerini takip ederek ileride büyük bi teknik drektör olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

yani sonunda buda oldu dedirtecek bir haber dikkatimi çeken birde para istemesi..

vallahi ben bedavayada olsa çalışırdım fenerbahçede ...

kabul edilmemiş demek ki yazık adama..inanmış garibim olabilceğine..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

büyük bir özveriyle ve umutla yapmış bunu bunu yapmak cesaret ister tebrik ederim arkadaşı.

Mesaj Yetkileri