1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Keşke Aziz yıldırım başkanımız olsaydı

Default Keşke Aziz yıldırım başkanımız olsaydı

Keşke Aziz yıldırım başkanımız olsaydı

"Yıllarca önce Bülent ağabey ve diğer arkadaşlarla 'başkanımız Yıldırım olsa böyle olmazdı' demiştik"

Yıldırım olsa böyle olmazdı

"Aziz Yıldırım, bizi maddi ve manevi memnun eder, güzel bir gece düzenleyerek uğurlardı".

Değerler yok oldu
    Galatasaray'ın kazandığı büyük başarıların altında imzası olan Hakan Ünsal, Radyospor'da tarihi bir itirafta bulundu. Hagi, Bülent Korkmaz, Arif ve kendisine yapılmayan jübile ile ilgili konuşan Ünsal, "Bizlere jübile yapılacağı, Adnan Polat gelmeden önce telafuz dahi edilmiyordu. Bu isimler Türk futbol tarihinin en önemli
    isimleri. Galatasaray son yıllarda maalesef bu değerlere dikkat etmiyor" dedi.

Bülent de katıldı
    "Bıraktığımızda, elimize, yalandan da olsa bir plaket verilebilirdi" diyen Hakan bununla sınırlı kalmayarak ses getirecek bir açıklamaya imza attı: "Yıllar önce Bülent ağabey ve diğer arkadaşlarla 'Aziz Yıldırım başkanımız olsa böyle olmazdı' diye konuşmuştuk. Gerçekten de Yıldırım olsa bu önemli isimleri maddi-manevi memnun ederdi. İşin maddi yönünü bırakın, en azından güzel bir geceyle uğurlanırdık."
    Bülent YÜKSEL

a.yıldırımın şu ana kadar kime vefa gösterdiği görülmüş .... sadece maddi memnun edebilirdi ama manevi bi desteğine şahit olmadım....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by paco View Post
    a.yıldırımın şu ana kadar kime vefa gösterdiği görülmüş .... sadece maddi memnun edebilirdi ama manevi bi desteğine şahit olmadım....
    sen bana bir örnek verebilirsin ama ben sana bin tane sayabilirim ..

Hakan unsalin soyledigi sozlerde bence haklidir bulent,arif,hagi,hakan unsal kulupten kovulur gibi gonderildi belli ki hakan bunlari icine sindirememis.Ama aziz yildirim i ornek vermesi bencede yanlis olmus aziz yildirim icin vefa sadece bi semt ismi.ornek mi hocamizin arkasindayiz deyip bir hafta sonra hocalarini kovmak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'de yıllarca başarıyla mücadele etmiş Uche'ye Fenerbahçe'ye yaptığı hizmetlerden dolayı geçen sene bir maçtan önce plaket verildi. Üstelik Uche FB'den gideli kaç yıl olmuştu. İlk aklıma gelen bu. Ayrıca Tarık'ın da dediği gibi yaptığı çoğu tesise Fenerbahçe için hizmeti geömiş kişilerin adlarını veriyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

walla ben olsam istemezdim.onun sayesinde herkes fenere düşman
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Yaptırdığı stadın ismini Şükrü Saraçoğlu olarak değiştirdi basın tribününe İslam Çupi tribünü adını verdi bunlar en ufak örnekler bunun gibi bir çok şey var
    bunlar en ufakları olduğu zannetmiyorum bunlar gibi çok şeyin olduğunuda sanmıyorum ....
    özhan canaydın vefasız olduğunda hem fikirim ama aziz yıldırım vefalı olduğunu düşünmüyorum ... birlikte çalıştığı yönetimde herkeze sırt döndü ... kaç kişi istifa etti ve hepsinin tek sorunu azizyıldrımdı ... hepsiyle tartışarak ayrıldı ...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by alper2820 View Post
    Hakan unsalin soyledigi sozlerde bence haklidir bulent,arif,hagi,hakan unsal kulupten kovulur gibi gonderildi belli ki hakan bunlari icine sindirememis.Ama aziz yildirim i ornek vermesi bencede yanlis olmus aziz yildirim icin vefa sadece bi semt ismi.ornek mi hocamizin arkasindayiz deyip bir hafta sonra hocalarini kovmak gibi.
    futbolcu iken HaGi kovulduda ben mi bilmiyorum yoksa?
    =================
    gelelim H.Ünsal'ın açıklamalarına; yıldırım haricinde dediklerine katılıyorum ama o konuda tabiri caizse boş konuşmuş, o açıklama yerine "Canaydın bizim başkanımız olmasaydı" dese tam olurdu..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Toze View Post
    sen bana bir örnek verebilirsin ama ben sana bin tane sayabilirim ..
    Faruk Ilgaz Tesisleri'de ekleyelim.

Ayrıca kendisi daha bu gün mezarının başında anılan Şükrü Saraçoğlunu unutmamak gerekiyor. Hatta stadın ismini Fenerbahçe Arena olarak değiştirelim dense bile Aziz Yıldırım izin vermedi.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

başlığı bi zahmet birileri değişsin bari,
    - zatı muhteremin vefa örnekleri (!)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray'a bunca yıl hizmet etmiş oyuncuların bile Aziz Yıldırım gercegini söylemeleri güzel.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

ben de galatasaraylıyım ama isterdim aziz yıldırımın başkan olmasını.şimdi özhanın durumu görüyoruz yıldırım demiröreni de

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

galatasarayda vefasızlık oldğu doğru...çok kişiye ayıp edildi...uefa kupasını aalan kadrodan futbolu bırakan kime jubile yapıldı?

ama öte yandan aziz yıldırım başkaınımız olacağına başkansız olalım daha iyi...sivri sivri konuşacak,kendini süperligin allahı ilan edecek ve herkes cephe alacak ona...asla istemezdim..

Quote Originally Posted by nart_susruko View Post
    başlığı bi zahmet birileri değişsin bari,
    - zatı muhteremin vefa örnekleri (!)
    ............

ilginç bi konu..aziz yıldırım akıllı adam parayı çarçur etmior maddi gelirin nerden ve nasıl geleceğini iyi tespit etmiş bir adam.tesisler,stadlar,feneriumlar gibi bir çok örneği var.he bunu diğer başkanlar bilmior mu onlarda bilior ama uygulayamıyor işte fark burada.gelelim aziz yıldırıma karşı gelen cephelere...biri demiş aziz yıldırım kendini allah zannedio.töbe aşa allahtan büyük yoktur bu sözünü bence geri al.aziz yıldırım neden sevilmior hemen sölim,düşünün bi köyde herkes fakir ve tek bi zengin insan var veya tam tersi cok zengin tek bi fakir insan var , aziz yıldırımda türkiye ligi gibi bi ligde avrupai standartlarla mücadele edior tesisi,stadi,maddi gücü göze batior.ve kıskançlıktan dolayı laf atilior.yoksa bu adam niye sevilmesin?bu adam insan mı öldürdü?Konuyla pek ilgisi yok ama hemen bunuda eklemek istiorum.Kulüpler birliğği bundan 1-2 sene önce üç büyükler kulüpler birliğine katılmama kararı almış.daha soradan bu 2 kulüp sözlerini tutmayarak tekrar kulüpler birliğine girmiş ve özhan canaydın başkan olmuştur..bunda bi art niyet aranmaktadır ve sonuna kadar fb yönetimi haklıdır.....

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Valheru
    ilginç bi konu..aziz yıldırım akıllı adam parayı çarçur etmior maddi gelirin nerden ve nasıl geleceğini iyi tespit etmiş bir adam.tesisler,stadlar,feneriumlar gibi bir çok örneği var.he bunu diğer başkanlar bilmior mu onlarda bilior ama uygulayamıyor işte fark burada.gelelim aziz yıldırıma karşı gelen cephelere...biri demiş aziz yıldırım kendini allah zannedio.töbe aşa allahtan büyük yoktur bu sözünü bence geri al.aziz yıldırım neden sevilmior hemen sölim,düşünün bi köyde herkes fakir ve tek bi zengin insan var veya tam tersi cok zengin tek bi fakir insan var , aziz yıldırımda türkiye ligi gibi bi ligde avrupai standartlarla mücadele edior tesisi,stadi,maddi gücü göze batior.ve kıskançlıktan dolayı laf atilior.yoksa bu adam niye sevilmesin?bu adam insan mı öldürdü?
    fbye maddi katkısı zaten tartışılmaz yalnız sevmeyen kesim onun fbye yaptığı maddi şeylerden dolayı sevmiyor değil, en yakınında bulunan insanlar bile çekip gidiyorsa bu maddi bollukta bi düşünmek lazım neden sevilmediği
    dolaylı yoldan evet
    Quote Originally Posted by Valheru
    Konuyla pek ilgisi yok ama hemen bunuda eklemek istiorum.Kulüpler birliğği bundan 1-2 sene önce üç büyükler kulüpler birliğine katılmama kararı almış.daha soradan bu 2 kulüp sözlerini tutmayarak tekrar kulüpler birliğine girmiş ve özhan canaydın başkan olmuştur..bunda bi art niyet aranmaktadır ve sonuna kadar fb yönetimi haklıdır.....
    3 büyük klüp başkanı bağlılık yemini mi etmiş ?
    "dinime küfreden müslüman olsa" diye bi söz var yanlış bilmiyorsam, hani üstte yazmışın "sözlerini tutmayarak" diye, bu sözü düşün sonra birde "bıraktım-caydım görevimin başındayım" sözlerini aklına getir ve bi kere daha düşün istersen eğer iş sadece söz tutmamaksa.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Valheru View Post
    ilginç bi konu..aziz yıldırım akıllı adam parayı çarçur etmior maddi gelirin nerden ve nasıl geleceğini iyi tespit etmiş bir adam.tesisler,stadlar,feneriumlar gibi bir çok örneği var.he bunu diğer başkanlar bilmior mu onlarda bilior ama uygulayamıyor işte fark burada.gelelim aziz yıldırıma karşı gelen cephelere...biri demiş aziz yıldırım kendini allah zannedio.töbe aşa allahtan büyük yoktur bu sözünü bence geri al.aziz yıldırım neden sevilmior hemen sölim,düşünün bi köyde herkes fakir ve tek bi zengin insan var veya tam tersi cok zengin tek bi fakir insan var , aziz yıldırımda türkiye ligi gibi bi ligde avrupai standartlarla mücadele edior tesisi,stadi,maddi gücü göze batior.ve kıskançlıktan dolayı laf atilior.yoksa bu adam niye sevilmesin?bu adam insan mı öldürdü?Konuyla pek ilgisi yok ama hemen bunuda eklemek istiorum.Kulüpler birliğği bundan 1-2 sene önce üç büyükler kulüpler birliğine katılmama kararı almış.daha soradan bu 2 kulüp sözlerini tutmayarak tekrar kulüpler birliğine girmiş ve özhan canaydın başkan olmuştur..bunda bi art niyet aranmaktadır ve sonuna kadar fb yönetimi haklıdır.....
    keslinlikle katiliyorum sana... +1

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

cok dogru soylemis hakan

Mesaj Yetkileri