1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Lippi'den Mesaj Var..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default Lippi'den Mesaj Var..

Lippi: "Barcelona’yı çalıştırmak istiyorum"

İtalya milli takımına Dünya Kupası'nı kazandıran Marcello Lippi, Juventus’tan aldığı teklifi geri çevidiğini ve ileride Barcelona ya da Fiorentina’yı çalıştırmak istediğini söyledi.

2006 Dünya Kupası'nda elde edilen zaferin ardından görevinden istifa eden 59 yaşındaki teknik adam, kısa süe içinde teknik direktörlüğe döneceğini söyledi.

Takım çalıştırmaya hazır olduğunu belirten Lippi,“Juventus da dahil olmak üzere bir çok teklifi reddettim çünkü daha hazır değildim. Çok uzun süre sahalardan ayrı kalmama hataydı ancak paslanmadım. Genç oyunculardan kurulu bir takım çalıştırmak istiyorum, bu Fiorentina ya da Barcelona olabilir," diyerek Rijkaard'ın olası bir ayrılışı durumunda adaylar arasında olacağını şimdiden göstermiş oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barcelonaya gitse gerçekten harika olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dünya kupasında yönettiği İtalya çok iyiydi.Olabilir bence.İngiltere'nin başına geçen Capello'dan daha az yadırganacağı kesindir..
    So what?
    Saike

Barcelona ya gitmesini istemem

Real Madrid i işte o zaman çok zorlar Barca Reijkard ile oyuncuların arası problemli Lippi gelse gerçek oyununu gücünü daha da ortaya koyabilir Barcelona...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lippi nin barcelona'da başarlı olacağını düşünmüyorum taktik olarak ters bence

Mesaj Yetkileri