Beşiktaş alır...
İnönüdeki maç Holosko için büyük heyecan olur. Ankara ofansif oynayan bir ekip Beşiktaşın gol atması daha kolay olur bende Beşiktaş kazanır diyorum
beşiktaş ilk 20 dakikada gol atarsa farklı yenebilir holosko nun gol atacağına inanıyorum
Kazanırız,gollü bi maç olur 2 farkla kazanırız..
İnönü'de ilk 11'ler belli oldu..
Fortis Türkiye Kupası (A) Grubu 3. hafta maçında Beşiktaş ile Ankaraspor İstanbul'da karşı karşıya geliyorlar. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma, siyah-beyazlıların cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Maçın hakemi ise Hakan Sivriselvi.
İşte ilk 11'ler...
BEŞİKTAŞ
Hakan
İbrahim Kaş
İbrahim Üzülmez
Baki
İbrahim Toraman
Ali Tandoğan
Cisse
Tello
Delgado
Holosko
Bobo
ANKARASPOR
Stefan
Murat Akyüz
Ediz
Tayfun
Erhan
Hürriyet
Özer
Murat Tosun
Adem
Necati
Bilal
08.01.2008
Kaynak : Sporx.com
1-0 öne geçtik. Tello attı.
Şimdi Holoskodan goller bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 oldu gene Tello
Asist Holoskodan geldi.
Last edited by Aykan19o3 : 08.Ocak.2008 at 21:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İlk yarı 2-0 bitti.
Tello açıldı.
Çok gol pozisyonuna giriyoruz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Gol Geldi..
Golün Adı Holosko
İlk golünü attı..
Last edited by Aykan19o3 : 08.Ocak.2008 at 22:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oynadığı iki maçtada etkiLi gözüküyor HoLosko. Umarım bu performansını Ligde de devam ettirme başarısı gösterir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Holosko ilk golünü attı. Güzel oldu Beşiktaş adına. Şimdiden tebrikler Beşiktaşlı arkadaşlarım. Holosko'nun katkısı şimdiden belli olmaya başladı.![]()
I'm back...
Seyircisiz pek tadı olmadı ama![]()
Mustafa abiye katılıyorum umarım Holosko transfer ücreti konusunda tereddütte kalanlara cevabını vermeye devam eder(başta ben olmak üzere)
3-1 kazandık
Holosko kendini belli ediyor.
Holosko attı golünü.![]()
tebrikler.Holosko iyiye gidiyor...
Maçı 3-1 kazandık.Tabii maçı seyredemediğim için yorum yapamayacağım ama bu galibiyet güzel oldu.Holosko'nun hücum alanına pozitif katkı yaptığını düşünüyorum.İnşallah ligte ikinci yarıyada iyi başlarız.Bu galibiyetle büyük ihtimal çıkmayıda garantiledik.
So what?
Saike
Holosko'da teknik yok.İkinci Youla olur diyenlerin yuüzünü görmek isterim.Attığı çalımlar,verdiği paslar,hazırladığı pozisyonlar tekniği yok kontra topçusu diyenlere kapak olsun...
Tello,Bobo ve Delgado'ya laf yok zaten...
3-1 kazandık cok iyi oldu tek sıkıntı defansta onuda alınan oyuncuyla büyük ihtimal çözücez.
TeLLo gerçekten harika bu adamı izlemeye doyamıyorum2. golü neydi öyle..
Holosko güzel oyununu golle süsledi BoBo'yla uyumuda güzeldi,Delgado'nun ilk golde katkısı cok büyüktü.
Artık bu macı unutup Konya macına bilenmek lazım..
Golleri izledim.En güzeli 2.gol.
Holosko kupa maçlarıyla takıma ısınmaya başladı.Pek uyum sorunu yaşamayacağını gösterdi.Zaten onu tercih etmememizdeki en önemli sebep buydu.
2.yarı için takımdan umutluyum.İYi bir stoperde aldık mı her şey daha güzel olabilir..
So what?
Saike
holosko takima hemen aliste golunu atti bu mactada assist yapmis.
2 yari bobo, holosko, delgado, tello bizi ucurur.
Golosko
Beşiktaş için güzel bir galibiyet olmuş.
Öncelikle tebrik ediyorum Beşiktaş'ımı.Çok güzel oynadık bence.Çok da gol kaçırdık.Holosko ısınmaya başladı takıma.Seyircisiz de olsa rahat bir galibiyet oldu.Hiç zorlandığımızı düşünmüyorum açıkçası.