1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Worldwide Soccer manager 2008 !!

Red face Worldwide Soccer manager 2008 !!

Arkadaşlar amerikadan bana worldwide soccer manager 2008 olarak geldı oyun.. sıgames ın anlasması nedenı ıle fm2008 amerıkada worldwide soccer manager 2008 olarak satılıyor.. bu oyunu kursam . sıgamesın cıkardıgı yamalar ve sıtedekı yayınlanan dıger yamaları oyunun üstüne kurabilirmiyim ?? yani grafik paketlerini WSM2008 üzerine kurabilirmiyim ???
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Söylediğin gibiyse sadece isim değişmiş. Database aynı kalmıştır. FM 2008 yamalarını kurmanda hiçbir sakınca yok sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Evet faydalanabilirsin, oyunun orjinal olduğu için yamaları oyunun üstüne rahatlık ile kurabilir ve oynayabilirsin.

Tek fark oyunun adında değişiklik olması, bu da bir sorun teşkil etmez. ayrıca oyunun database´leri değişmemiştir.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

WWSM için SI yamalar çıkartıyor bunları SI web sitesinden kolaylıkla edinebilirsin.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Default Wsm2008

Cevaplarınız için teşekkürler.

SIGAMES ın sıtesını kontrol ettım dogru onunda yamaları var yanı 8.0.1 orjınal yamayı ındırıp kurabılırım . ama turksportal.net tekı grafık yama dosyalarını kurarken problem yasarmıyım acaba ?????
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

SI oyunun butun farkli versiyonlari icin yamalari ayni anda cikartiyor merak etme bende de WWSM 2008 var ilk defa aldim cunku bende Amerika'da yaziyorum ve FM icin artik 50+ dolar odiceme Amazon'dan shipping dahil 25 dolara almaya karar verdim. Solendigi gibi tek farklilik icim degisikligi bi de Genie Scout gibi 3. sahislar tarafindan uretilmis programlari sanirim kullanamiyosun yani o kisilerin programalri WWSM'a uygun bi hale getirmleri gerekmis ki bu da zor degildir diye tahmin ediyorum. Grafikler kisminda srun yasamazsin bende calisiyo cunku skinler, logolar, formalar, vs.

Yalnız bildiğim kadarıyla bu Worldwide Soccer tam olarak Football Manager'la aynı değil.. Bunu alıp oynayan bir arkadaşım görünüşte aynı olmasına rağmen Football Manager'dan farklılıklar gördüğünü söylemişti, önerim mümkün olduğunca uzak durmanız bu tip şeylerden.. Amerika'dan temin etmek zor oluyor biliyorum ama bi çaresine bakmak lazım her türlü..

Alıp bi incelemek lazım tabi..

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Yok oyun FM ile aynı emrecim. SI tarafından Amerika'da Football Manager isim hakkı ve lisanslar nedeniyle World Wide Soccer Manager adı ile satılıyor ve benzeri olay Güney Amerika ülkeleri için Futbol Manager olarak geçmekte, isim değişikliği var. Tabi teknik kısımlarında bazı farklılıklar olmasıda mühtemel, örneğin oyun uygulaması (exe) içerisinde Football Manager tabirleri değiştirilmiş, kurulum yerleri vb, bunlar oyuna ne kadar etki eder orasını bilemiyoruz ve zaten bu yüzden oyuna ait resmi yamalarıda çıkartıklarında değişim geçmişi hepsi için aynı ama yama dosyaları farklı.

Grafik dosyalarında sorun yaşayacağını sanmıyorum sonuçta oyun isim harici yapı olarak birebir aynı.

Oyun üzerine hazırlanmış 3.parti yazılımlar Football Manager ismini aradığı için sorun yaşayabilirsin ama bunuda ufak tefek hileler ile windows kayıt defterini kurcalamak gibi çözmek mümkün olabilir.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri