Son Dakika
Haluk Ulusoy'un göreve gelmesinin ardından ne olacağı beklenenMilli Takım Teknik Direktörlüğü hakkında karar verildi.. Fatih terim'le yola devam edilecek..
Kaynak:Ajans Spor
Son Dakika
Haluk Ulusoy'un göreve gelmesinin ardından ne olacağı beklenenMilli Takım Teknik Direktörlüğü hakkında karar verildi.. Fatih terim'le yola devam edilecek..
Kaynak:Ajans Spor
İSTANBUL: HALUK ULUSOY-FATİH TERİM ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ
- HALUK ULUSOY-FATİH TERİM ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ...
- TFF BAŞKANI ULUSOY'UN EVİNDE GERÇEKLEŞEN GÖRÜŞME, YAKLAŞIK 2.5 SAAT SÜRDÜ
- FUTBOL FEDERASYONU, FATİH TERİM KONUSUNDAKİ KARARINI İLK YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA VERECEK
- TFF BAŞKANI HALUK ULUSOY:
- "FATİH HOCA İLE ARAMIZDA HERHANGİ BİR FİKİR AYRILIĞI YOK. ORTAYA ÇIKAN GÖRÜŞLERİ YÖNETİM KURULUMUZA SUNACAĞIM"
- "ÖNCELİKLİ GÖREVİMİZ, FIFA DİSİPLİN KURULU'NDAN EN AZ CEZAYI ALMAK İÇİN UĞRAŞMAK"
- "PAZAR GÜNÜ FIFA BAŞKANI BLATTER'LE GÖRÜŞECEĞİM"
M. TAHİR KUM
İSTANBUL (İHA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim arasında gerçekleşmesi beklenen kritik zirve, akşam saatlerinde yapıldı. Görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Ulusoy, "Yaptığımız görüşmede fikir ayrılığımızın olmadığı ortaya çıktı. Bu beni sevindirdi" dedi.
Gün boyu tarafları takip eden medyayı atlatmayı başaran ikili, Haluk Ulusoy'un Levent'teki evinde bir araya geldi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i evine davet eden TFF Başkanı Haluk Ulusoy, Fatih Terim'le yaklaşık 2.5 saatlik bir görüşme yaptı. TFF Başkanı Haluk Ulusoy, görüşmeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Fatih Hoca ile uzun bir görüşme yaptık. Yaptığımız görüşmede fikir ayrılığımızın olmadığı ortaya çıktı. Bu beni sevindirdi. Ben, Fatih Hoca'nın hedeflerini, fikirlerini ve görüşlerini, buna karşılık taleplerini Yönetim Kurulumuz'a sunacağım. Buna göre de ilk yönetim kurulu toplantısında kararımızı vereceğiz" diye konuştu. Haluk Ulusoy ayrıca, FIFA Başkanı Sepp Blatter'den randevu talep ettiklerini ve kendisiyle Pazar günü Zürih'te bir araya geleceklerini belirtti.
Haluk Ulusoy, şu anda TFF Yönetim Kurulu'nun öncelikli hedefinin FIFA'dan en az cezayı almak için uğraş vermek olduğunu da sözlerine ekledi.
alintidir
ohh bea rahatladım valla..İMPARATOR FATİH TERİM![]()
-
bende valla cok ii oldu
en dogrusu budu
kesinlikle çok doğru bi karar verdi haluk ulusoy ve milli takım için en doğru olanı yaptı. bence fatih terim bundan sonra milli takımda çok ii işler çıkaracak. özellikle çok iyi genç yetenekler sunacak Dünya'ya... Bunlardan biri de eğer katılırsak Avurpa Kupası'nda Nuri Şahin olur. zaten almanya - türkiye maçında belli olmuştu.
doğru karar.
Fatih Terim'in ATV'deki programda konuşmalarını dinledim de; bu adam cidden gerekli şu an milli takım'a bi kere herşeyden önce güven veriyor ve yerini dolduruyor, hiç bir boşluk bırakmıyor....
Bence de Fatih Terim'in devam etmesi kararı doğru karardır, Fatih Terim çok olumulu mesajlar verdi ve Milli Takım'ı ve Türk Futbolu'nun kalitesini -yine kendimiz tökezletmezsek- yükseltecektir...
Korkmuştum walla gidicek diye.Şu çöküş döneminden bizi çıkaracak en iyi adam Fatih Terim.Arada bir oda kontrolünü kaybediyor ama olacak o kadar
Haluk Ulusoy'da bunu görmüştür sanırım.Oda şimdi başarılı olmak istiyor.Biliyorki bunu yapabilecek yegane adam Terim.Hoş kendisi ne kadar görevde kalacak hala meçhul ama.
Verilebilecek en iyi karar verildi bu konuda..Ben de çok rahatladım![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
söylenecek fazla söz yok adalet yerini buldu![]()
en dogru karar verildi
Karar doğru.Dün akşam Terim'in açıklamalarını izledim katıldığı programda.Çok umut verici konuştu.
verilmesi gereken kararda buydu helal olsun
bana sorarsanız ne kadar başarılı olursa olsun bırakmalıydı.isviçre olaylarında takımın başında o vardı ve istifasınıu beklemiştim.bu takımın başına geçebilecek en iyi adam ama ne bilim istifa etmesi gerekirdi diye düşünüyorum.mesela mido mısırın en önemli futbolcusu yarı finalde oyundan alındı diye teknik direktörün üzerine yürüdü.mısır fotbol federasyonu toplanıp kendi adamına 6 ay ceza verdi finalde yok.
ayrıca bu haber bugün kesinleşti yani daha yeni açıklama yapıldı:P totti geleceği mi görüyorsun be:P
Arkadaşım fatih terim niye istifa etsinki,Türk futbolunu çekip düzenleyecek adam fatih terim ,eger sende istifa etmesine beklersen başına dünyanın en iyi adamını getir bu milli takımı derleyip toplayamazdı.Heleki artık bu cezalardan sonra hiç toplayamazdı .Bence fatih terimin kalması en dogrusu çünkü ona güvenmekten başka çaremiz kalmadıOriginally Posted by comandanteche