1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Özyer: Şampiyon olmamız zor

Default Özyer: Şampiyon olmamız zor

Özyer: Şampiyon olmamız zor
    NTV'ye konuşan Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, ilk yarıyı lider bitirmelerine rağmen, şampiyonluk şanslarını 'zor' olarak niteledi.

Beko Basketbol Ligi'nde ilk yarının son haftasında Efes Pilsen'e yenilmesine rağmen, 15 maçlık periyodu zirvede tamamlayan Galatasaray'da, başantrenör Murat Özyer, ilk yarı performanslarını NTV'ye değerlendirdi.

Son Periyot programında Ender Bilgin ve Kaan Kural'ın sorularını yanıtlayan genç çalıştırıcı, 72-59 mağlup oldukları Efes Pilsen maçı ile ilgili değerlendirmesinde, rakibin sertliğine direnemediklerini söyledi. Tufan ve Hüseyin'in yokluğunun kendilerini olumsuz etkilediğini belirten Özyer, oyun planını iyi uygulayamadıklarını vurguladı.

"BİZİM İÇİN DE SÜRPİZ OLDU"
    Ligin ilk yarısını değerlendiren Özyer, sezona Türkiye Kupası'nda elenmenin moral bozukluğuyla başlamalarına rağmen, lider bitirdiklerini hatırlattı.

Buna karşın liderliğin prestij dışında önemli bir getirisinin olmadığını savunan Murat Özyer, "Şu an ligin zirvesinde olmak çok önemli değil. Bunun prestij dışında büyük bir getirisi olduğunu düşünmüyorum. En azından play-off'ta oynayacağımız rakiplere karşı bir beraberlik elde etmek istiyoruz. ULEB Cup'ta da mücadele ediyoruz ama Avrupa’da tanınan bir klüp değiliz. Bu sene alacağımız başarı önümüzdeki yıllarda basketbol şubesinin önünü açacaktır" dedi.

İlk yarıyı lider bitirmelerinin kendisi için de süpriz olduğunu söyleyen Özyer, "Basketbol kamuoyu bizi şampiyonluk adayı olarak gösteriyor ama, ben bunun zor olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk için gereken bazı şeyler var. Şampiyon olacak takımın Telekom maçının son anlarında yaptığımız gibi basit hataları yapmaması gerekiyor. Henüz şampiyon bir takım gibi oynamıyoruz. Play off'a kadar avantajlı bir konum elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

Şampiyonluk yolunda taraftara çok ihtiyaçları olduğunu belirten genç teknik adam, "Taraftarımızın desteği beni şampiyonluk için cesaretlendiriyor" dedi.

Özyer, "Oyak Renault, Türk Telekom ve Fenerbahçe maçlarında çok büyük taraftar desteği vardı. İlk kez bir deplasman maçında Efes Pilsen karşısında taraftarımız müthiş bir destek verdi. Bu destek beni şampiyonluk için biraz daha cesaretlendiriyor” diyerek sözlerini tamamladı.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok mantıklı açıklamalar.. Fazla iddialı olmaya gerek yok, şimdilik..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Doğru acıklamalar. Sonuçta tamamiyle yeni kurulmuş bir takım ilk yarıda cok buyuk istekle mücadele ettiler ve ligi en tepede bitirdiler. 2. yarı da bu sekil oynarlarsa olmaz diye birsey yok yalnız Play-Off larda tecrube de önemli yer tutuyor. Takımımıza güvenimiz tam

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence Galatasaray ile Beşiktaş final oynayacak bu sene.

Galatasaray'ı ben iddalı görüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Play offlar daha önemli..Play offlar basalsın bir tur geçilsin ozaman görürüz
    Önemli olan play offlar için ligi iyi yerde bitirmek..Play offda iyi ahava yakalarsa devamı gelir..

Bu takım hem yeni kuruldu 3 sene önce küme düsüyordukSon maçı yenilsek 2.ligde idik..
    İşini bilen Ahmet dedayır geldi nerelere geldik onu unutmayın..

Sanırım final oynayan takımlar Eurolige gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emrah Galatasaray'In küme düşeceği sezonu konuşmayalım bence Hiç hoş olaylar olmamıştı.Sana hatırlatırım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Play offlar daha önemli..Play offlar basalsın bir tur geçilsin ozaman görürüz
    Önemli olan play offlar için ligi iyi yerde bitirmek..Play offda iyi ahava yakalarsa devamı gelir..

Bu takım hem yeni kuruldu 3 sene önce küme düsüyordukSon maçı yenilsek 2.ligde idik..
    İşini bilen Ahmet dedayır geldi nerelere geldik onu unutmayın..

Sanırım final oynayan takımlar Eurolige gidiyor
    Eurolige anlaşmayla gidiliyordu sanırım.Fenerbahce ve Efes bu sene final oynamasa bile yine Eurolige gidicek.Uleb cup kazanırsanız Eurolige gidebilrsnz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu sene gerçekten iyi bir lig oluyor...

Bende Beşiktaş ve G.Saray'ı favori görüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdiden konuşmak erken. Murat Özyer'i beğeniyordum ama son Fenerbahçe maçında yaptıklarından sonra büyük bir koç olacağını sanmıyorum. Dediklerine katılıyorum, şampiyon olmaları çok zor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Her şampiyonluk zordur
    I'm back...

Mesaj Yetkileri