1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Gülelim mi?Ağlıyalım mı?

Default Gülelim mi?Ağlıyalım mı?

Bacağı yok sanırsınız ama!
    Dilenciler insanların iyi niyetini sömürmek için binbir hile yapıyor. Kameralara takılan genci takibe alan haberciler hilekar dilencinin foyasını ortaya çıkardı hem de tehdite rağmen...
    Kiminin ayağı yok. Kiminin mama parası. Dilenciler insanların iyi niyetini sömürmek için binbir hile yapıyor. İşte onlardan biri de yağmur altında dilenen bu genç.
    Bacağının biri dizinden kopmuş görünüyor..Yüzündeki ifade ve yardım isteyen elleri, bir çok insanda acıma duygusu uyandırıyor Ancak görüntülendiğini farkeden dilenci bu durumdan pek memnun değil. Tüm bunlara rağmen kamera hala kayıtta
    Önce oturduğu yerden tehditler savuruyor. Bu da yeterli gelmeyince bakın neler oluyor...

İzleyin

bunun gibi insnalar yüzündne gerçekten MUHTAÇ olan insanlara da yardım edilmiyor artık..!

sana katılıyorum zavazingo kendimden örnek vericek olursam artık hiç bir dilenciye bunun gibiler yüzünden para vermiyorum. Çalışıp alın teri ile kazanmak varken böyle pis pis işler yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Zavazingo View Post
    bunun gibi insnalar yüzündne gerçekten MUHTAÇ olan insanlara da yardım edilmiyor artık..!
    Maalesef haklısın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

bunLara denecek tek bişey var ama buraya yazamam

tabi bi tane çingenede epeyi para çıkmış arabası varmış ayrıca sitede oturuyo komşularıma rezil oldum die ağlamış

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

yazik. Ben elimden geldigince dilecilere yardim yaparim ama bunlari izledikten sonra kimin gercek dilenci oldugunu bilemiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Ben Bi kere Bile Dilenciye Para Vermedim Vermem - gebersinler Ne Acıyacan Bunlara Git Çalış Dilenceğine

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

hayır bunlara acımam bunların cezası öbür dünyada görülecek gerçek muhtaç sahiplerini yazık oluyor ben şüphede kalıyorum versemmi vermesemmi diye geneldede vermiyorum
    So what?
    Saike

bi tane dilenci varmış sabah mercedesi ile geliomuş üstünü çıkarıp yırtık üstleri giyiyormuş dileniyormuş akşamda takım elbisesini giyip mercedesi ile gidiomuş...

Mesaj Yetkileri