1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Milli Takım Beste Yarışması

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Milli Takım Beste Yarışması

Milli Takım Beste yarışmasının amacı Milli Takım Tribünlerinde hep bir ağızdan söylenebilecek en iyi besteyi yine sizin oylarınızla bulmak ve tüm Türkiye'nin hep bir ağızdan bu besteyi(leri) söylemesini sağlamaktır. Yarışmaya katılmak için sağ üst taraftaki Yarışmaya Katılın linkine tıklamanız yeterlidir.

Yarışmaya katılmış olan kişilere oy vermek için ise yarışmacının isminin yanındaki oy ver butonuna tıklamanız gerekmektedir. Besteyi dinlemek için yarışmacının isminin yanında ki Play butonuna tıklamanız yeterlidir.

Milli Takım Beste Yarışması Katılım Şartları

1. Yarışmaya katılmak için tüm bilgileri eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.
    2. Göndermiş olduğunuz besteler sadece Milli Takımımız için hazırlanmış olmadır.
    3. Yarışma oylama usülü olacaktır. Siz değerli kullanıcılarımızın göndermiş olduğu besteleri yine sizler oylayacaksınız.
    4. Yarışmayı en çok oy alan beste kazanacaktır.
    5. Yarışma sonucunda 1. olan bestenin sahibi 5000 YTL; 2. olan 2500 YTL, 3. olan ise 1500 YTL ile ödüllendirilecektir.
    6. Yarışma 30 Mart 2008 tarihinde sona erecektir. Sonuçlar sitemizden duyurulacaktır.
    7. Göndermiş olduğunuz besteler öncelikle site yöneticileri tarafından değerlendirmeye alınacaktır. Bestelerin oylamaya sunulup sunulmaması tamamen site yöneticilerinin tasarrufundadır.
    8. Argo kelime içeren besteler değerlendirmeye alınmayacaktır.
    9. Göndermiş olduğunuz besteler sadece ses dosyası olarak kabul edilecektir. Yazılı veya görsel başvurular kabul edilmeyecektir.
    10. Yarışmaya katılım ücretsizdir.
    11. Bu yarışma Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir KIRAN tarafından Milli Takım maçlarında tribünlerin hep bir ağızdan Milli Takımımızı destekleyebileceği tezahüratı bulmak için yapılan bir organizasyondur. Hiçbir çıkar gözetilmeden Sayın Tahir KIRAN tarafından finanse edilmektedir.

http://www.millitakimbesteyarismasi.com/
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Klüp tezahüratlarından kurtulunmaya çalışılıyor anlaşılan

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Onder Ulas Yilmaz isimli birisi güzel bir beste yapmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence beste sanatçlara yaptırlmalı yada çarşı grubuna yaptırılmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    bence beste sanatçlara yaptırlmalı yada çarşı grubuna yaptırılmalı
    Önder Ulaş Yılmaz ve Yusuf Bulgaz ÇArşı mensubu. Diğerini bilmiyorum.Belki o da ÇArşı'dandır.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 01.Şubat.2008 at 01:48
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Söz isteseler yapardım da beste yapamam. Eminim ki en iyisi bile kötü olacaktır. Bosna maçındaki "milli takım oley milli takım oleeeey" gibi birşey olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Söz isteseler yapardım da beste yapamam. Eminim ki en iyisi bile kötü olacaktır. Bosna maçındaki "milli takım oley milli takım oleeeey" gibi birşey olur.
    Onu ben yapıp yollayım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Takım çalışması olsun. Zaten milli takım için ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Aslında turksportal olarak bi yapsakii olur

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başlayalım çalışmalara o halde yok mu kendine güvenen.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Gitarına güvenen varsa yaparız. Hatta bu yarışmaya göndermeye de gerek yok. Turksportal olarak adımızı duyururuz. Ben sözlerime güveniyorum. Gitarına güvenen de çıksın ortaya.

Mesaj Yetkileri