1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Bu Kulüplerin Bütçelerini Görünce Şaşıracaksınız!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Smile Bu Kulüplerin Bütçelerini Görünce Şaşıracaksınız!

dinamo arsenal 'a giden eduardo nun eski takımı deil mi...ondan gelen paradır o...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DoğaLdır. Dinamo da,Shaktar da geçen sezon transferLerden çok büyük paraLar kazandıLar. Ama Romen takımı için bişey diyemeyeceğim
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Salzburg'u 1-2 yıl önce Red Bull satın almıştı o yüzden o bütçe normal.Shaktar'da gerçekte de yaptığı transferlerden ne olduğu belli.Dinamo da Eduardo'yu sattı.Diğer takımı bilmiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Salzburg ve Roman nı batırmışlar.En iyisi onlarla kariyer yapalım
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Planladığım kariyerlerim arasında zaten olan takımlardı. Tranfer bütçelerinin yüksek olması bal kaymak oldu bu işe

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kulübün rep'i olmadıktan sonra yemişim bütçeyi İmaj hiçbirşey, rep herşey.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Kulübün rep'i olmadıktan sonra yemişim bütçeyi İmaj hiçbirşey, rep herşey.
    Bende aynı şeyi söyleyecektim.Paranın alamayacağı bazı şeyler vardır.Misal rep.

Ben bu takımların hiç biriyle oynamadım ama özellikle Shakhtar ile oynayan arkadaşlar yıldız oyuncu getirememekten yakınıyorlardı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bende aynı şeyi söyleyecektim.Paranın alamayacağı bazı şeyler vardır.Misal rep.

Ben bu takımların hiç biriyle oynamadım ama özellikle Shakhtar ile oynayan arkadaşlar yıldız oyuncu getirememekten yakınıyorlardı.
    Evet ben Shakhtar ile oynarken kolay kolay yıldız oyuncu getiremedim. Getirdiklerim Farfan falan filan

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Shaktarın ki süper.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Para varda kullanamadıktan sonra bir işe yaramıyor.

buda oyundaki hatalardan bence
    bu kulüpleri küçümseme olarak değil ama, bi barcelona,real madrid,manchester gibi takımlara bakıyosunuz 10 milyon $ transfer bütçesi. çok komik ve saçma
    bu takımlar dünyanın en zengin ve geliri en yüksek olan takımları,bu gibi takımlarda olmayacakta ilk etapta başka nerde olucak.bana garip geliyo.özellikle shaktar ve dinamoyu görünce şoka girdim walla ne yalan söliyim

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya / Merzifon

Allah bilir transfer bütçeleri 0 dır

Benim anlayamadığım Türkiye ligi takımları , özellikle transfer bütçesini az tutup ana bütçeyi çok tutuyor . Ama Avrupada tam tersi Parası olmayan takımlar parasının 1/3 ünü transfere yatırıyor ...

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Evet ben Shakhtar ile oynarken kolay kolay yıldız oyuncu getiremedim. Getirdiklerim Farfan falan filan
    Ben hep yıldız oyuncu getirebiliyordum.Bir keresinde Van Der Vaart'ı,Magnin,Ljuboja,Lugano,Delpierre ve Arjantin,Brezilya gibi liglerden istediğim oyuncu geliyordu.Haftalık para da her şey bitiyor.Ver parayı gelsinler.

Nesil
    2006

Kulüpler sezon önce oyuncularını yüksek bonservis ile başta İngiltere Ligi olmak üzere bir çok liglere sattılar, buradan gelen paralardır. Ama bana göre YTL cinsinden olduğu için bu paralar bana birşey ifade etmiyor.

Arkadşlar ytl cinsinden olduğu için öyledir yoksan daha düşük mevlalarda olurdu...

Deneyen varmı bu takımlara mesela pandev gibi oyuncular geliyormu?

pandev gelmez van der vaart gelir büyük olasıkla fenerede geliyo çünkü..

çok doğal bence

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Büyük kulüplerde para olmamasının sebebi transferlerini yapmış bitirmiş olmaları...birde şu yıldız oyuncu konusunda ufakta olsa bir tavsiye vereyim. İlgilendiğiniz, takıma katmak istediğiniz ama size pek sıcak bakmayan bir oyuncuyu ikna edebilmeniz için kulübün rep.i haricinde size olan ilgiside önemli. yani istediğiniz oyuncunun favori personeli olmaya bakın. bunuda fırsatını buldukça onu övmekle yapabilirsiniz
    her zaman olumlu sonuç alamayabilirsiniz tabii ki. oyuncunun takımına bağlılığı falanda önemli ama yinede bir alternatif işte
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

paranın gözü kör olsun oyunda bilee taş koyuyo bizee parasıkıntısı olmasa bizdee mahalle takımımıza lig şampiyonluğunu yaşatsak

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Mesaj Yetkileri