dinamo arsenal 'a giden eduardo nun eski takımı deil mi...ondan gelen paradır o...
DoğaLdır. Dinamo da,Shaktar da geçen sezon transferLerden çok büyük paraLar kazandıLar. Ama Romen takımı için bişey diyemeyeceğim![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Salzburg'u 1-2 yıl önce Red Bull satın almıştı o yüzden o bütçe normal.Shaktar'da gerçekte de yaptığı transferlerden ne olduğu belli.Dinamo da Eduardo'yu sattı.Diğer takımı bilmiyorum
Salzburg ve Roman nı batırmışlar.En iyisi onlarla kariyer yapalım![]()
turksportal...
Planladığım kariyerlerim arasında zaten olan takımlardı. Tranfer bütçelerinin yüksek olması bal kaymak oldu bu işe![]()
Kulübün rep'i olmadıktan sonra yemişim bütçeyiİmaj hiçbirşey, rep herşey.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Shaktarın ki süper.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Para varda kullanamadıktan sonra bir işe yaramıyor.
buda oyundaki hatalardan bence
bu kulüpleri küçümseme olarak değil ama, bi barcelona,real madrid,manchester gibi takımlara bakıyosunuz 10 milyon $ transfer bütçesi. çok komik ve saçma
bu takımlar dünyanın en zengin ve geliri en yüksek olan takımları,bu gibi takımlarda olmayacakta ilk etapta başka nerde olucak.bana garip geliyo.özellikle shaktar ve dinamoyu görünce şoka girdim walla ne yalan söliyim![]()
Allah bilir transfer bütçeleri 0 dır
Benim anlayamadığım Türkiye ligi takımları , özellikle transfer bütçesini az tutup ana bütçeyi çok tutuyor . Ama Avrupada tam tersiParası olmayan takımlar parasının 1/3 ünü transfere yatırıyor ...
Kulüpler sezon önce oyuncularını yüksek bonservis ile başta İngiltere Ligi olmak üzere bir çok liglere sattılar, buradan gelen paralardır. Ama bana göre YTL cinsinden olduğu için bu paralar bana birşey ifade etmiyor.
Arkadşlar ytl cinsinden olduğu için öyledir yoksan daha düşük mevlalarda olurdu...
Deneyen varmı bu takımlara mesela pandev gibi oyuncular geliyormu?
pandev gelmez van der vaart gelir büyük olasıkla fenerede geliyo çünkü..
çok doğal bence
Büyük kulüplerde para olmamasının sebebi transferlerini yapmış bitirmiş olmaları...birde şu yıldız oyuncu konusunda ufakta olsa bir tavsiye vereyim. İlgilendiğiniz, takıma katmak istediğiniz ama size pek sıcak bakmayan bir oyuncuyu ikna edebilmeniz için kulübün rep.i haricinde size olan ilgiside önemli. yani istediğiniz oyuncunun favori personeli olmaya bakın. bunuda fırsatını buldukça onu övmekle yapabilirsiniz![]()
her zaman olumlu sonuç alamayabilirsiniz tabii ki. oyuncunun takımına bağlılığı falanda önemli ama yinede bir alternatif işte![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
paranın gözü kör olsun oyunda bilee taş koyuyo bizeeparasıkıntısı olmasa bizdee mahalle takımımıza lig şampiyonluğunu yaşatsak