1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: "Alves defteri kapandı"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Default "Alves defteri kapandı"

"Alves defteri kapandı"

Transfer dedikodularında adı Fenerbahçe ile anılan Heerenveen'in golcüsü Afonso Alves hakkında teknik direktör Jan Verbeek önemli açıklamalar yaptı ve Heerenveen defterinin artık Alves için kapandığını belirtti.
    Fenerbahçe'nin yanı sıra adı Middlesbrough ve Manchester City ile de anılan Alves için Verbeek "Alves'e teklifler var. O da artık takımdan gitmek istiyor. Artık onun aklı ve vücudu bize fayda getirmez" dedi. Heerenveen'in 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu geçen sezon 31 maçta 34 gol kaydetmişi. Brezilya milli takımında da forma giyen Alves için AZ Alkmaar geçen sezon Heerenveen'e 18 milyon Euro teklif etmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

Afonso Alves transferinde Tuncay'ın takımı Middlesbrough'un bir adım önde olduğu da gelen haberler arasında... İddialara göre Middlesbrough Alves için Heerenveen'e 14 milyon paund önerdi.
    (Ligtv.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihat Özdemir, “Biz transfer yaparsak en iyisini yaparız” dedi
    Demesi

Klupten Alves için bir yalanlama gelmemesi. Zico'nun transfer istemesi her ne kadar orta saha'ya istesede büyük başkanın kafasına eserse alır getirir

Appiah'ın durumu.

Luis Van Gaal'ın Kezman'ı istemesi. Kezman'ın son yaptığı açıkma
    Son günlerde futboldan soğudum.
    Allah'a yakın olmak çok güzelmiş falan dedi. Tek günahım dövmelerim falan diye bi açıklama yapmıştı bulamadım

Bunlar beni biraz olsun heycanlandırıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Gelirse ligin tozunu attırır ama çok para istiyolar :s

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener'e gelmesi biraz zor bu arada o adam 1981 doğumlu değil mi?? 29 yasında yazılmıs ben mı yanlıs bılıyorum yoksa :s

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok para gerçekten acka kaliteli oyuncu ama eğer teklif ingilterenden varsa ingiltreye gider bnce

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hollanda'da Alves savaşı
    Hollanda'da Afonso Alves'in transferi arap saçına döndü. AZ Alkmaar "Afonso Alves ile her konuda anlaştık, imzalar atıldı" açıklamalarının ardından karşı atağa geçen Brezilyalı futbolcunun kulübü Heerenveen "Hayır, açıklamalar asılsızdır. Afonso Alves bizim futbolcumuzdur" derken her iki kulüp arasında sözlü restleşmeler başladı.

Konu hakkında Hollanda Futbol Federasyonu'na yazılı başvuru yapan AZ Alkmaar, yetkililerden konu hakkında kısa zaman içerinde karar alınmasını istedi. Hollanda Futbol Federasyonu'nun aleyhte alacağı karar sonrasında FIFA'ya gideceğini açıklayan AZ Alkmaar, konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada "Afonso Alves, bizim futbolcumuzdur. Kendisi ile 30 Aralık tarihinde kulüp binamızda yaptığımız transfer görüşmesinde anlaşma sağladık. Kendisi ve kulübü Heerenveen transfer mukavelesine imza atmışlardır" diyerek yazılı olarak bütün belgelerin ellerinde olduğunu iddia ettiler.

Bu açıklamanın ardından harekete geçen Heerenveen kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Evet, 30 Aralık tarihinde bir anlaşma sağlanmıştır. Fakat AZ Alkmaar'a transferin gerçekleşmesi için kendilerine tanıdığımız 5 Ocak tarihine kadar yapılması gerekenleri yerine getirmemiştir. Ayrıca Afonso Alves, AZ Alkmaar'da oynamak istemiyor. AZ Alkmaar, önce Afonso Alves'i ikna etmelidir" diyerek Futbol federasyonundan çıkacak sonucu merak ettiklerini belirterek, konu hakkında haklı olduklarını iddia ettiler.

Hollanda Futbol Federasyonu'nun önümüzdeki hafta içerisinde bir karar alması bekleniliyor. AZ Alkmaar, Afonso Alves için Heerenveen Kulübü'ne 18 Milyon Euro önermişti.
    12.01.2008

Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Alves bize gelmeli AZ'ye değil yaa

Mesaj Yetkileri