1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Hüseyin Cimşir&Gökdeniz

Question Hüseyin Cimşir&Gökdeniz

Arkadaşlar ciddi ciddi çıldırma noktasına geldim, son çare size içimi döküyrum.Şimdi bu iki oyuncudamı sorun var bendemi, yahu ne denediysem kart görmelerini engelliyemedim, takımda 4 sarı kart varsa 2 si kesin bunlar, alan daraltma diyom kart görüyolar, hafif top kap diyom kart görüyolar, takım taktiğine komple alan daraltma diyom kart görüyolar. Bendemi bir problem var oyundamı yoksa bu adamlardamı

Genelde maçlarım böğle geçiyor, faul sayıları birbirine yakın kartlar bizde...

Buda bu maçta deneme amaçlı kullandığım taktik

Şimdi top kapması 18 olanlara normal diğerlerine hafif gibi yorumlar değilde, gerçekten çözüm bulucak yorumlarınız varsa 4 gözle bekliyorum. Top kapması 18 yorumuna hiç katılmıyorum çünki rakipte kaçtane top kapması 19 olan yada agresifliği 5 olan oyuncu var, onlarda ortalama oyuncularla oynuyo bende ama kartlar hep benim takıma

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bu snein taktiğinden kaynaklanan birşeydir yanlış birşey yapıyosundur yada iş senin şansından dolayıdır ceza ver falan belki düzelirler

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende de Edouard Cisse nerdeyse her maçta sarı kart görüyor.Sanırım oyuncunun agresifliğiyle ilgili birşey.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben bi ara j.manuel torresi almıştım adam tam psikopat çıktı her maç bank sarı 2-3 ma.çtada kırmızı kartı vardı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hüseyin'e dayanabilen Trabzonsporlu göremedim ben zaten, oyunda da çok doğal
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ben bi ara j.manuel torresi almıştım adam tam psikopat çıktı her maç bank sarı 2-3 ma.çtada kırmızı kartı vardı
    adam isini cok iyi yapıyor ama her mac kartı var dogru soyluyosun = )

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mehmet Topuz Fener'e aldim.OrtaSahanin Ortasinda Selcuk İnan'La oynatıyorum.Adam bir sezonda inanmassınız 24 sarı 4 kırmızı kart gordu.Avrupada Ceza aliyor cezasi bitiyor bi macta oynuyor.Takkkk tekrar kirmizi...
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence bu oyunda problem var o konuda, çünkü kartlar çok adaletsiz dağıtılıyor. 4 sakat verdiğim maçta rakibin 1 sarı kartı olduğunu hatırlarım. Oysa bizim Lincoln, 2 yıldı 2 Avrupa Kupası finali kaçırdı kart cezasından. Her yıl 15 sarı 1 kırmızı kartı garanti. Şu ana kadar gittiğim her takımda da en az 2 oyuncumda bu problemle karşı karşıyayım. Şu anda da Lulinha ve Sivok ile benzer bir sorun yaşıyorum. 2'sinin de 3 maçta 2 sarı kartı var. Oyun saçmalamaya başladı iyice.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

aynı sıkıntı bendede linderoth ve lincoln ikilisinde var...

Oyun Hatasi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Dirtness professionalism vs.. bir değer de etkiliyor, seçtiğin kişileri önce mental özelliklerine göre ayır..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bende fenerbahçeyleyım tumer ve lugano nerdeyse oynadıkları hermac sarı veya kırmızı kart goruolar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yaw rakip kaleciler kalesinde devleşir, çok fazla disiplin cezası yer oyuncular inş bunların hepsi 802 de düzeltilirde adam akıllı oyun oynayabiliriz...

Mesaj Yetkileri