Kasımpaşa Kazanır
Berabere Biter
Gaziantep Kazanır
Ligde açık ara son sırada bulunan Kasımpaşa formsuz Antep'i yenmek zorunda.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bencede kasımpaşa nın şansı yok, Hedefsiz bir takım olup çıktılar hedefsiz takımlarında maç kazanması çok zor.
Kasımpaşa , son sırada artık kendi sahaLarında maç kaybetme lüksleri yok bence kazanırlar.
Kasımpaşa bu ligde tutunacağını zannetmiyorum.Antep tecrübesi ve gücüyle kazanır.Kasımpaşa'nın tek desteği taraftar.
Galiba Kasımpaşa kendi stadında bu sezon ilk kez oynayacak... diğer taraftan Antep tel tel dökülüyor... bilemiyorum, beraberlik gibi sanki...
Kasımpaşa'nın Uğur Tütüneker ile yeni bir sayfa açacağını ve bu maçtan puan ve ya puanlar çıkaracağını umuyorum...
Kasımpaşa'nın artık yeni hocasıyla kendine gelecegini düşünüyorum,bu macı zorda olsa kazanıcaklardır.
Kasımpaşa yanılttı beni.G.antepspor önemli bir 3 puan aldı.
Paşa'ya bir darbe de Antep'ten !..
Turkcell Süper Lig'in dibine demir atan, antreman yapacak saha bile bulamayan Kasımpaşa'ya bir darbe de Gaziantepspor'dan geldi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapma umuduyla sahaya çıkan Kasımpaşa, 66. dakikada Ekrem Dağ'nun attığı golle rakibine 1-0 yenildi.
Kaynak: Ligtv.com.tr