1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Şükür'e büyük onur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Şükür'e büyük onur

Şükür'e büyük onur

Uluslararası İstatistikçiler Birliği tarafından belirlenen dünyanın en faal golcüleri listesinde Hakan Şükür 6. sırada yer aldı

Geçen yıl 7. durumdaki Hakan Şükür 261 resmi golle büyük bir başarı gösterdi. Listenin zirvesinde Guatemala’lı golcü Carlos Plata (Municipal takımı) var. Plata 281 golde. İkinciliği Galli Williams 269 golle, üçüncülüğü de K.İrlanda’lı Ferguson 268 golle elde etmiş. Şota 263, Larsson 247, Jardel 231, Makaay 231, Rivaldo 229, Ronaldo 226, Nistelrooy 203 ve Henry de 202 golle 21 kilişik listede yer alıyor.

Hakan, ligde, Milli takımda, Avrupa kupalarında en çok gol atan Türk oyuncu durumunda. Dünya Kupası’nın ise en hızlı (11. saniye) golcüsü.

Kaynak: Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yakışır Kral'a..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Şota Şota Şota

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Helal Olsun İşte KRAL
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yakışır KraL a .

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

listede bir Gs li daha var Süper Mario Jardel

tebrikler Kral Hakan..yine verdin cevabını..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Tebrikler Kral.İlk 10'daki bazı isimleri daha yeni duydum.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakan şükür'e de böylesi yakısır dogrusu..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tebrikler Hakan'a gurur verici o listede olmakta ben kime ne cevap verdiğini anlamadım

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Tebrikler Hakan'a gurur verici o listede olmakta ben kime ne cevap verdiğini anlamadım
    Katılıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tebrikler büyük başarı gerçekten.UEFa Kupası kazanıldığındaki Hakan neydi öyle

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arkadaşlar durumu sezerek gerginlik çıkmadan uyarayım sizleri..Sebep mi ; Cevap verilmedi verildi boşverelim biz Kral seçildiğine göre demekki hak etti..Ama cevap verilen hiçbirşey yok
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hakan Şükür cevabı; '' Hakan futbolu bıraksın'' diyenlere verdi ! Yanlış anlamayın herşeyi.

erdemzorer de bunu ima etti, yanlışım yok galiba?

Hakan Şükür'ün başarısını konuşmaya devam, tartışma çıkarmadan...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu söz banaydı sadece Türkiye de hala eleştiriliyor diye dedim kariyerini tartışanlar için...ama haklısın

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Hakan Şükür cevabı; '' Hakan futbolu bıraksın'' diyenlere verdi ! Yanlış anlamayın herşeyi.

erdemzorer de bunu ima etti, yanlışım yok galiba?

Hakan Şükür'ün başarısını konuşmaya devam, tartışma çıkarmadan...
    evet söylemye çalıştığım şey buydu..devamını da yukarıda belirttim..

amacım kesinlikle tartışma çıkarmak degildi..
    Last edited by erdemzorer10 : 22.Ocak.2008 at 21:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Yakışır, Kral Hakan Şükür..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hakan Şükürün futbol kariyer tartışılmaz zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Futbol kariyeri tartışılmaz tabii ki Hakan Şükür'ün.Ama şu an geçmişindeki gibi oynuyor mu? Bu tartışılır işte..

Hakan Şükür Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi santraforlarındandır.Ama şimdiki performansı ile en iyi değil bence.Kişiye göre değişir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zaten şu andaki performansı ile Türkiye'nin en iyi santraforu diyen futboldan anlamıyordur, adamın yaşı belli, fizik - kondisyonu belli..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zaten bende şuan Türkiye nin en iyi santraforu diye birşey demedim sadece Hakan Şükür isminin Türkiye de tartışılmasına ve futbolu bıraksın lafına karşı duruyorum..kariyerine biraz saygısı olan biri futbolu bıraksın demez..o bırakacagı zamanı iyi biliyor..

neyse konu dağılmasın...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten şu an ki performansından dolayı bıraksın deniliyor.O yüzden dedim.Tabii ki Hakan Şükür'ün kendi bileceği iştir.Kendini yeterli görmediği vakte kadar bırakmayacaktır ve bu onun en büyük hakkı.

Futbolu bıraksın diyenler kariyerine bir şey demiyorlar,diyemezlerde zaten.Ayrıca Hakan Şükür'ün futbolu bırakması ondan başka kimse karar veremez.Futbolu bırakmalı diye düşünebilirler ve Hakan'ın kariyeride onlara cevap olmaz kanımca..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Futbolu bıraksın diyenler kariyerine bir şey demiyorlar,diyemezlerde zaten.Ayrıca Hakan Şükür'ün futbolu bırakması ondan başka kimse karar veremez.Futbolu bırakmalı diye düşünebilirler ve Hakan'ın kariyeride onlara cevap olmaz kanımca..
    özetlemişsin Şemsi saol ..benim de demek istedigim bu zaten futbolu bırakma kararı Hakan ın bileceği bir iş ve o oynasa da yedek otursa da çok büyük katkılar yapıyor..genç futbolcular için önemi büyük , klüp oyuncu taksitlerini ödeyemeyince kendi cebinden verdigi yılları unutmayalım..genç futbolcu arkadaşları kendi evinde yatırdıgını unutmayalım vs vs vs.

Kral her yönüyle Kral..bu yüzden biraz saygımız varsa kararı ona bırakmalıyız..

Mesaj Yetkileri