1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: kira borcu?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation kira borcu?

dün actıgım konu henüz acıklaga kavusmadan kapatılmıs.yeni konu acma ihtiyacı duydum.bir kulübü kira borcundan temizlemek icin ne yapmak gerekli?örgegin;man.utd 1 milyar dolar borcu var 2028 falan bi yıla kadar.bu borc 2028 yılında bitiyormu?daha önce bitirebilmek icin birsey yapamıyormuyuz?birde bu kira borcu kulübe ait olmayan stadyum,tesis v.s den dolayı oluyorsa türkiyedeki stadyumlar zaten hic bir kulübe ait degil onlarında kira borcu olması gerekmiyormu?arsenal,liverpool,man ut.d gibi takımların tesis ve sahaları kendine ait deilmi?neden bu kadar kira borcları var?

Nesil
    2003

Yonetim eger kasada borcu odemek icin yeterli paranin oldugu kanisina varirsa, borcunu oder. Bu konuda teknik direktorun yapabilecegi tek sey olabildigince bol gelir yaratacak hamleler yapmak (oyuncu satmak, oyuncu almamak, asya veya kuzey amerika takimlari ile anlasmalar yapmak gibi).

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Yonetim eger kasada borcu odemek icin yeterli paranin oldugu kanisina varirsa, borcunu oder. Bu konuda teknik direktorun yapabilecegi tek sey olabildigince bol gelir yaratacak hamleler yapmak (oyuncu satmak, oyuncu almamak, asya veya kuzey amerika takimlari ile anlasmalar yapmak gibi).
    Bu pilot kulüp anlaşması ile mi oluyor abi?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Evet Mustafa.

Nesil
    2006

Asya ve Kuzey Amerika gibi pilot kulüpleri ile nasıl antlaşma sağlanabilinir?

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

ikinci defa pilot kulüp seçme sorduğunda, seçme hakkı sana veriyor. Oradan commerical seçersen gelmesi yüksek.

Mesaj Yetkileri