1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Oyuncu Transferi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Default Oyuncu Transferi

Oyuncu transferlerinde mutlaka şu soruna rastlamışsınızdır. Oyuncuyla ilgilenen birçok takım vardır ve siz de teklifi kabul edilen bir takımın teklifiyle aynı teklifi yaptığınızda veya enquiry seçeneğiyle takıma ne kadar bonservis ücreti istediğinizi sorduğunuz zaman gelen teklifi aynen yaptığınız zaman teklifiniz reddedilebiliyor. Aşağıdaki linkte görüldüğü gibi mesela.

Burada teklifin reddedilme nedeni olarak söylenen şey şu. Oyuncuyla ilgilenen birçok klüp olduğunu ve acele karar vererek potansiyel alıcılardan gelecek teklifleri kaçırmak istemediklerini söylüyorlar.

Aslında burada yapılacak şey basit. Genellikle biz transfer teklifimize verilecek cevabın gecikmemesi için ya bugüne ya da yarına deadline koyarız teklif yaparken. İşte karşımızdaki takımın teklifimizi reddetme nedeni de bu. İşi aceleye getirmek istemediklerinden teklifimizi reddediyorlar. Eğer deadline'ı "next week" olarak belirlersek bizi bir daha bu şekilde reddedemeyeceklerdir. Umarım işinize yarar.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sağol arkadaşım tavsiyen için.Deneyeceğim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

saol çok işime yarıcak;ama biz next weekend dediğimiz zaman bir hafta sonra mı gelcek yoksa daha öncede gelebilir mi?
    turksportal...

Daha öncede gelebilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Terjakee View Post
    Daha öncede gelebilir..
    Saol ya senin sayende Ledds'i Premiur Lige taşıcam İnşallah
    turksportal...

saol denerim

arkadaşlar ben normalde esnek bırakıyorum cevabın gelme süresini ama yine de karşılaştığım olmuştur böyle bir durumla...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zihnii View Post
    arkadaşlar ben normalde esnek bırakıyorum cevabın gelme süresini ama yine de karşılaştığım olmuştur böyle bir durumla...
    Aynen.. Hicbirzaman deadline koymam tekliflerde ve hemen herzaman bu sekilde reddediliyorum.Reddediceklerse ediyolar her turlu..

En azindan ben verilen pratik bilgiden faydalanamadim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

hiç denemedm ama mantıkı geliyor. akıln yolu birdirsağol

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ancak şu da var ki oyuncuyla kimse ilgilenmiyorsa bugün veya yarın dediinizde cvp istedikleri miktarsa kabul ediliyor

Benimse asıl gıcık olduğum şey şu:
    Atıyorum oyuncumun değeri 12 M. Adamlar bana ne kadar istediğimi soruyor.Bende rakamı biraz yükseltip(17-20 M civarı)cevaplıyorum.Bunun üzerine hemen tekliflerini geri çekiyorlar.
    Oysa ben bir oyuncuyu almaya çalıştığımda teklifim kabul edilmediğince defalarca fiyat yükselterek teklif yeniliyorum.
    Yani;bizim yaptığımız gibi ısrarcı olmuyorlar ve dolayısıyla pazarlık yapmıyorlar.
    Transfer ile ilgili farklı bir yöntem deneyen var mı?Bizimle paylaşabailir mi acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bnm genelde kabul ediyo kabul etmemesini bir nedenide teklife cevabın hemn istenmesindende kaynaklanıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Karşılaşıyordum bu olayla. Yararlı olacaktır, teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Böyle çok oluyor. Benim izlediğim yöntemse sanırım transfer flexibility'ini non-negatioble olarak değiştiriyorum.Örneğin karşı takıma 5m euroluk teklif yolluyorum, karşı taraf ya kabul edek ya etmeyecek, fiyat ayarlaması imkansız anlamına geliyor ve eğer başka takımların kabul ettiği tekliflerin aynısı bu şekilde verirseninz çoğu zaman kabul oluyor.Bunu dışında adam alırken karşı takımın menajeriyle aranızın iyi olması falan, bir sürü şey var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

evet karşı takımın menajeri ile ikili ilişkiniz başka takımın verdiği aynı transfer üücreti ile aynı verdiğseniz etkili oluyor...

Mesaj Yetkileri