Bursa maçındaki gibi oynarsak, kazanmamız zor..
Galatasarayın çok eksiği var Ankaragücü puan çıkarabilir diye düşünüyorum
Hiçbir şekilde galibiyetten başka skor düşünmüyorum. Kesinlikle kazanmalıyız..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bursa maçındaki oyunu geçelim..Sahada rugby futbolu vardı zatenAnkarada zeminde çok kötü olacak.Futbolcularımız Oftas macında bence o zemine alısırlar..Çok zor maç bekliyor bizi bence yenilmeyiz..0-0 yada 0-1 alırız diyorum
![]()
Galatasaray kendini gösterirse bu maçı kazanır ama Bursa maçındaki performans pekte süper değildi.Zaten bunu Galatasaraylı arkadaşlarda söylüyor.
Eger ilk dakikalarda süpriz bir gol olmazsa zor bir maç bizi bekliyor hakan baltanın da sakatlar kervanına eklenmesi işimizi daha da zorlaştırdı.Barış da cezalıymıs Allah sonumuzu hayır etsin![]()
Zor bir deplasman.Galatasaray geçen hafta Bursa'da futbol olarak pozitif şeyler vermedi.Eğer maçın başında bir gol bulamazlarsa Bursa maçındaki gibi zorlanırlar.Lakin ben Galatsaray'ın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.Nonda'nın golü var..
So what?
Saike
eğer galatasaray bursa maçındaki gibi oynarsa bu maçı kazanamaz
eğer galatasaray oftaş maçındaki gib oynarsa bu maçı kesinlikle kaybeder
eğer galatasaray adına yakışır bir şekilde oynarsa zaten 3 büyükler günündeyken onları kimse tutamaz
glatasaray formsuz sakatı ve cezalısı çok kadro eksiklikleri derin ve hava şartları zorlayıcı iddaa oynarsam bu maça 0/2 veririm...
Ankaragücünde:Murat erdogan,elyasa,cem can yok
Bizde ise;barış(cezalı),Hakanbalta,Lincoln,Linderoth,Ayhan kesin yok..
Şükür,Nonda durumabaglı....Servet dilinde 30 dikişle cıkacaK..
Ankaragücünde sag kanatta gökhan var çokhızlı bizde sol bekte volkan olacak ona dikkat etmemiz lazım..
Bu maçta sabri oynarsa yeniliriz..Sabri takımı yavaslatıyor..Her topun basına geciyor dün gördük kornerden 2 tane kontra yedik gol oldu..sabri sagolsun...Zeminde buzlu olacak...
Bir çok eksigimiz var...
Galatasaray bu maçı kayıpsız atlatırsa çok rahatlayacak çünkü bu maçtan sonra ayın 10 una kadar maç oynamayacak ve bu süre içersinde..lincoln , ayhan gibi önemli yıldızların takıma geri dönüşleri sağlanacak ve yıpranan bu takım bi nebze olsun kendine gelecek..
bu maçı kazanmalıyız..öyle yada böyle ..iyi kötü oyun farketmez 1-0 olsun bizim olsun..şu ana kadar oynadıgı en önemli maçlardan biri Galatasaray ın..bu maçı bu kadroyla kazanırsak gerisi gelir..
Bu hafta ANKARAGÜCÜ taraftarı maç kazanılmazsa Cemal aydın ve Hakan Kutlu'nun istifa etmesini isteyecek kaç haftadır Hakem kararlarıyla puanları gitsede kupadanda elenince artık iyice sabrı taştı taraftarın..Galatasaray'da eksik çok Ankara'da soğuk bir havada var o yüzden galatasaray kesin kazanır diyemem ama kazanırsada çok rahatlar çünkü Sivas-Fenerbahçe maçı var bu hafta ya Öne geçecek yada geride kalacak...
Nondada bu maçta yok...
Zor ama zoru severiz biz.Bu maçı alırız![]()
Sıkıntılı bir dönemde 3 puanı almak için, futbol şansının yanımızda olması gerekiyor..
Nonda,Balta,Lincoln,Linderoth,Ayhan,Barış,Hasan,So ng kesin yoklar maçta...Hakan şükürde süpheli...Sabriye kaldık...
Ona göre kadro yapın
Herkez sakatlanıyor bouzid yine turp gibi![]()
Last edited by Emurafu : 24.Ocak.2008 at 23:07
Nonda da yokmuş puan bırakır gibime geliyor GS ama şanslı bu sezon maçlarda kazanabilirde...
Çok eksigimiz var, cok zor olacak . umarım korktugum olmaz...
Öyle kolay kolay kredisi tükenmez ama tepki gösteren çok fazla insan var takımın deplasmanda başarılı olamaması veya hakem kararlarıylada olsa haftalardır berabere kalması bu tepkiyi doğurdu ister istemez..Cemal Aydın'a rakip çıkmıo veya çıksada bir şekilde onları susturuo..Bakalım bu hafta neler olacak..
Hakan Kutlu 20 küsür yıl bu klüpe hizmet etmiş bir insan..bir iki maçta silinmez..Gecekondu bunun farkındadır
maça gelince futbol şansının yanımızda olmasını diliyorum..kalli ye oftaş maçı sonrası röportajında
ankaragücü maçını sordular bundan daha kötü oynayamayız..bişeyler yapacagız dedi..kalli takımı kafa olarak iyi hazırlamalı..
inşallah kazanacagız....kazanmalıyız...
Maçın zor geçeceği açık ve net, gerek saha koşulları olsun gerekse Galatasaray takımındaki eksiklikler biraz olsada düşündürmüyor değil.
Her şeye rağmen Galatasarayın yenilmeyeceğini en az bir puan ile döneceğini düşünüyorum Ankara´dan.
Benim için söyle bir umut var..Futbolcular çok hırslı olacak..Kupa maçındaki olayı unutturmak isteyecekler..Artık sabri'den iyi futbol bekliyorum.
dün yoğun kar yağmış ankaraya. Zor bi maç olur.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Resmi sitemiz sakat olarak belirttiği oyuncular içinde Hakan Balta ve Nonda'ya yer vermemiş, demek ki oynama ihtimalleri var..
Sakatlar: Tobias Linderoth, Ayhan Akman, Cassio Lincoln, Okan Buruk, Hasan Şaş
Ayrıca Baran, tahriklere gelme..![]()
Sakatlar can sıkıcı,hava durumunu falan da göz önünde bulundurdugumuzda isimizin baya zor olacagini biliyoruz.Iyi futbol beklemiyorum,buradan ne sekilde olursa olsun 3 puanla dönmeliyiz.