Takımıyla sözleşme imzalamayıp daha büyük klübe gitmek isteyen Fevzi Elmas sözleşmesi sona erince Fenerbahçe takımı ile sözleşme imzaladı
Antalyaspor teknik direktörü Fevziye 2 senedir verdiği emeklerden dolayı teşekkür ettiklerini yeni takımında başarılı olmasını dilediğini söyledi. Fevzinin boşluğunu trabsfer yaparak dolduracaklarını söyleyen başarılı teknik adam belki 2 kalecide alabileceklerini söyledi
Fevziyi kaybeden Antalyaspor Manisanın genç kalecisi Ufuk Ceylan'ı transfer etti.
İmzadan sonra konuşan Ufuk Ceylan böylesine çıkış yakalayan bir takımda forma giyecek olmanın heyecanını yaşadığını ve bu takımın değişilmez kalecisi olmak istediğini belirtti.
Antalyaspor başarılı fprvet Tevfik Köse yi renklerine bağladı
İmza töreni sonrasında Tevfik bu takımda büyük başarılara imza atmak için geldiğini ve takımda efsane olmak istediğini söyledi. Antalyasporda yetenekli forvetlerin olduğunu ama kendisine güvendiğini ve yedek kalmaya gelmediğini belirtti
Antalyaspor bir flaş transfer yaparak frikik kralı Uğur Yıldırımı renklerine bağladı
İmzadan sonra konuşan uğur bu takıma geldiği için çok mutlu olduğunu ve bu takım ile büyük başarılara imza atacaklarını söyledi
Antalyaspor Şampiyonlar Ligini düşünerek takıma bir transfer daha yaptı.Andrejs Perepļotkins kendisini Antalyalı yapan imzayı attı
İmza töreninden sonra uyum sorunu aşınca izleyenlere çok beğenecekleri bir futbol izlettireceğini ve herkezin kendisine hayran kalacağını belirtti
Antalyaspor Galatasaray'dan Çağrı Yatkını Kiraladı
Antalyaspor son transferinide gerçekleştirdi.Trabzonspordan Mustafa Keçeliyi renklerine bağladı
İmza töreninden sonra çok mutlu olduğunu söyleyen Mustafa buraya Antalyasporu daha yukarılara taşımak için geldiğini belirtti
Bu kaleciyi devre arasında almıştım yazmayı unutmuşum

Buda takımımın dizilişi kariyere başladığımdan beri bu diziliş ile oynuyorum. Bu sene oynatacağım takımda bu. Belki bir iki oyuncu değişmeli oynayabilir.
*Öncelikle tebrik ediyoruz sizi. Süper lige fırtına gibi bir başlangıç yaptınız.Bunu neye bağlıyorsunuz ?
Teşekkür ediyorum. Evet güzel bir sene geçirdik. Bunun için çok çalıştık. Çalışmadan bir şey olmaz. Ve bunu yapacağımızada inandık. Her maç öncesi futbolcularımın gözünde o ateşi gördüm ve biz başaracağız dedim. Bu başarının sırrı çalışmak inanmak ve takımdaki dostluk.
*Siz sezon öncesi konuşmamızda hedefiniz avrupa kupalarına katılmak olarak belirlemiştiniz. Bunun şampiyonlar ligi olacağına inanıyormuydunuz ?
Süper Lige yeni yükselmiş takımdık. Bu ligde Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzonspor gibi büyük takımlar var. Birde bu ligin köklü klüpleri var. Bu takımlar arasında şampiyonlar ligine kalmak gerçekten büyük başarı. Ben Avrupa kupasına katılacağız derken kimse inanmamıştı. Sezon başladı ve takım iyi gitmeye başlayınca belki Uefa kupasına veya İnter totoya katılırlkar deniyordu. Ama sezon bittiğinde Şampiyonlar Ligine katılma başarısı gösterdik. açıkçası sezon başında bende Uefa olur diye düşünüyordum.
*Peki Şampiyonlar Ligi için hedefiniz nedir?
Şampiyonlar liginde çok tecrübesiz bir takımız. Orda büyük başarı beklemek hayalperestlik olur. Bizim şampiyonlar ligindeki ilk hedefimiz iki ön elemeyi geçip Gruplara kalmak. Bu hem vizyon açısından hemde bütçe açısından çok önemli. Gruplara kaldıktan sonra ise onur mücadelesi yapacağız. Sonunda ne olur hep birlikte göreceğiz
*Bütçe demişken takımın finansı baya ilerledi. Bu sene yapılan transferler den de anlaşılıyor. Şampiyonlar liginde gruplara kalınırsa bu extra para demek.
Süper Lige çıkmamız ertesi sene süper ligde kazandığımız maçlara berabere kaldığımız maçlara aldığımız paralar var. Naklen yayın hakları ve sponsorluklar ve bilet satışları para getiren faktörler. Süper Ligi iyi bir yerde bitirmemiz takıma iyi para getirdi. Bu sene hedefimiz şampiyonluk. Bu hedef doğrultusunda 12 Milyon Dolar gibi bir transfer bütçesi oluşturduk ve bunun hepsini kullandık. Bu sene Avrupaki maçlrdan gelecek paralar da eklenince tüm bunlara önümüzdeki sene kadroyu dahada güçlendirip avrupada başarı elde etmek istiyoruz.
*Bu Sene Ligdeki hedefiniz nedir?
Bu senenin hedefini geçen sene söylemiştim. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Takımımız bunu yapacak güçte.