1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Fm'de Pişmanlıklarınız?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Fm'de Pişmanlıklarınız?

Arkadaşlar hiç fm'de yapmaktan pişman olduğunuz birşeyler oldumu?

Ben Guardado'yu sattığıma çok pişman olmuştum.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

FM 2007'de Fiorentina ile oynarken bir genç oyuncu bulmuştum, 17 yaşındaydı. 2 sene geliştirdikten sonra as kadroya girmişti. Polonyalı'ydı. 2009 yılı ilk transfer döneminde Chelsea ve Barcelona 52 Milyon Sterlin teklif etmiştiler ve kabul etmiştim. Chelsea'ye gidince yedek kadroya attılar futbolcumu, o zaman ne kadar pişman olmuştum anlatamam..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

2007'de Arsenal'deki Bendter'i adam olmaz diye satmıştım sonra 50-60M$'a satıldı içim yandı..

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

ben hiç pişman olduğumu hatırlamıyorum ki. negerek var ya pişman olacan. değmeeeeeeeeeğz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    2007'de Arsenal'deki Bendter'i adam olmaz diye satmıştım sonra 50-60M$'a satıldı içim yandı..
    seninkibir tuhaf pişmanlıkmış ya. bentler süper adam. ben yetiştiriyorum şu anda. adam en fazla 2 sene sonra kasıp kavuracak ligi
    Last edited by cemir05 : 28.Nisan.2008 at 19:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Trezegueti her sezon başında satacağım deyip ligin sonunda attıpı goller yüzünden 3 senedir satamıyor olmam nedeniyle şu an satsam bile para kazanamayacak olmamdan yoğun bir şekilde pişmanlık duyuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Trezegueti her sezon başında satacağım deyip ligin sonunda attıpı goller yüzünden 3 senedir satamıyor olmam nedeniyle şu an satsam bile para kazanamayacak olmamdan yoğun bir şekilde pişmanlık duyuyorum.

ooo bunları güzin ablaya yazsan o bile ağlar be oğlum.. neler yapmışsın sen bırak oynasın o nasılsa zamanı gelince bırakıcak futbolu yada dayanamam diyosan ilk hissettirmeden yedeğe çek sonra reserveye at sonra maaş kes zaten gitmek isteyecektir halaa mı gitmiyo o zaman aranızda bi aşk doğuyo demektir.

Nesil
    2005

Sakaryaspor'dan Everton'a geçmem oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2013 yılında Roma'ya genie scout'tan bakıp aldığım 2 adamı bir anlık gaflet ve can sıkıntısından satmam (ca'ları 180 pa'ları 197 yaşları 19 ve 23 ) ve 2-3 gün sonra yaptığıma kızıp oyunu silmem

Mesaj Yetkileri