Arkadaşlar hiç fm'de yapmaktan pişman olduğunuz birşeyler oldumu?
Ben Guardado'yu sattığıma çok pişman olmuştum.
Arkadaşlar hiç fm'de yapmaktan pişman olduğunuz birşeyler oldumu?
Ben Guardado'yu sattığıma çok pişman olmuştum.
FM 2007'de Fiorentina ile oynarken bir genç oyuncu bulmuştum, 17 yaşındaydı. 2 sene geliştirdikten sonra as kadroya girmişti. Polonyalı'ydı. 2009 yılı ilk transfer döneminde Chelsea ve Barcelona 52 Milyon Sterlin teklif etmiştiler ve kabul etmiştim. Chelsea'ye gidince yedek kadroya attılar futbolcumu, o zaman ne kadar pişman olmuştum anlatamam..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
2007'de Arsenal'deki Bendter'i adam olmaz diye satmıştımsonra 50-60M$'a satıldı içim yandı..
Last edited by cemir05 : 28.Nisan.2008 at 19:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Trezegueti her sezon başında satacağım deyip ligin sonunda attıpı goller yüzünden 3 senedir satamıyor olmam nedeniyle şu an satsam bile para kazanamayacak olmamdan yoğun bir şekilde pişmanlık duyuyorum.![]()
ooo bunları güzin ablaya yazsan o bile ağlar be oğlum.. neler yapmışsın sen bırak oynasın o nasılsa zamanı gelince bırakıcak futbolu yada dayanamam diyosan ilk hissettirmeden yedeğe çek sonra reserveye at sonra maaş kes zaten gitmek isteyecektir halaa mı gitmiyo o zaman aranızda bi aşk doğuyo demektir.
Sakaryaspor'dan Everton'a geçmem oldu..
2013 yılında Roma'ya genie scout'tan bakıp aldığım 2 adamı bir anlık gaflet ve can sıkıntısından satmam (ca'ları 180 pa'ları 197 yaşları 19 ve 23 ) ve 2-3 gün sonra yaptığıma kızıp oyunu silmem