1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Almiron Monaco'da

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Almiron Monaco'da

Fransa Ligue 1 ekibi Monaco, sezon başında Juventus'a transfer olan ancak forma şansı bulmakta zorlanan Arjantin'li ortasaha futbolcusu Sergio Almiron'u, satın alma hakkı saklı kalmak şartıyla sezon sonuna kadar kiraladı.Geçtiğimiz sezon Serie A'yı 7. sırada bitiren Empoli'nin tarihinde ilk defa UEFA Kupası'na katılma hakkı kazanmasında büyük rol oynayan 27 yaşındaki futbolcu, yaz döneminde 9 Milyon Euro karşılığında 5 yıllığına Juventus renklerine bağlanmıştı.Ancak siyah beyazlı ekipte beklenenlerin altında kalarak hayal kırklığı yaratan Arjantin'li futbolcu, sadece 3 maçta görev alabilmiş ve 1 de gol atmıştı.Kariyerine Newells Old Boys takımında başlayan ortasaha futbolcusu, Serie A'da daha önce Udinese ve Verona kulüplerinde de hizmet vermiş ve 2004 yılında transfer olduğu Empoli'de 95 maçta sahaya çıkıp 18 gol kaydetmişti.Goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

juve de neden tutmadı almiron aşısı anlayamadım..bu yıl serie a en az takip edebildigim lig ama almironu tanıdıgım ve bildigim kadarıyla ondan çok şey bekliyordum..umarım monaco da kendine gelr..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Veron'a birebir benzettiğim bir futbolcu, fiziksel görünümünden oyun stili ve sahada yaptıklarına kadar tıpatıp benzetiyordum... Juve'de başarılı olabilirdi fakat verilen şansları iyi değerlendiremedi, formsuz bir dönem geçiriyor.Belki biraz daha sabredilse aşı tutabilirdi fakat büyük takımların oyunculara sabretmeye mecburiyeti yoktur.Monaco'da form tutarsa,Monaco'ya Yaya,Maicon,Riise ve Trezeguet'de olduğu gibi iyi para kazandırabilir,tabi başarıda..
    Koray Dusova making tactical change...

Mesaj Yetkileri