Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: La Liga Searching of Leader(Ortak Kariyer)

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Default La Liga Searching of Leader(Ortak Kariyer)

Arkadaşlar La liga kariyeri yapmak istiyoruz.Takım olarak Valencia ve Sevillayı seçtik.Bu sefer geçen kariyerde ki gibi bir durum olmaması için 2 kişi oynuyoruz.
    Sevilla(Onur123)

Valencia(samet3199)

Transfer Listeleri ve Hazırlık Maçları Az sonra

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sevillanın Başına geçtiği gün basın toplantısı yapan Altun Şunları Söyledi:
    Sevilla oyuncularıyla yönetimiyle harika bir takım.Transfer olarak Yeterli bir bütçemiz yok ama elimizden geleni yapıcaz.Tek eksiğimiz Amc bölgesi bu bölgede de Takipçilerimizin desteğini bekliyoruz
    Last edited by Onur123 : 22.Ocak.2008 at 21:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Buqündn itibaren Valecia ile anlaşmış buluntmaktayım.Dün akşamda ki uzun toplantıdan sorna arkadaşlarım ve ben Valencia yı tercih ettik.Bunun en büyük sebebi iyi kadrosu ve Mestella'nın çekiçi ihtişamı.Taraftarlarıma simdiden ligin zirvesi için oynuyacagımızı belirtmek istiyorum...

Mestella

Takım Kadrosu

Samet Demir

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ve Samet Demir 'in takım başındaki ilk idmandan sonraki basın toplantısı...

Değerli basın mennsubu arkadaşlarım buqun futbolcularımla tanıştım.Hepsi cok istekli ve kaliteli futbolcular.İlk idman olmasına rağmen hepsini cok neşeli ve çok hırslı gördüm.Hepsinin şuan ilk 11 için eşit şansı var.Bundan sonraki idmanlarda kim daha cok calısırsa daha istekli olursa formayı kapacak.

A.A muhabiri: Samet Bey transfer hakkında bilgi verir misiniz?

Öncelikle sorunuz için tşk ederim.Bütçemiz ve bnm prensiblerimdn dolayı nokta transferler yapmak istiyoruz.Zaten futbolcularım cok kalıtelı ama 1-2 mevkide sorunlarımız var.Bu bölgelere transfer yaparak takımı daha iyi duruma getirmek istiyoruz.

Fanatik muhabiri: Samet Bey hangi mevkilere kimleri transfer etmek istiyorusunuz?

Şuanlık orta sahağın ortası ve defansın ortasına transfer yapmayı düşünüyoruz.Yönetime gerekli listeyi bildirdik.Bundan sonrası yönetimin işi.
    Arkadaşlar basın toplantısına katıldığınız için tşk ederim.

Last edited by samet3199 : 22.Ocak.2008 at 21:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

La Liganın Yeni Kralı Sevilla İlk transfer bombasını Patlattı.
    KERLON

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni kariyerinizde başarılar dilerim.İki takımında orta saha,forvet hattı mükemmel ama defanslarınızda sorun var bence.İki takımda defansa 2 adam alabilir diye düşünüyorum.İgnashevich'i kaçırmayın derim alan iyi iş yapmıs olur.Ayrıca Blackburn'de oynayan Samba'yıda cok ucuza alabilirsiniz cok yakın zamanda inanılmaz bir gelişme göstererek süper bir oyucnu oluyor.

Valencia Athletico 'nun genc yıldızını kaptı...

Ustaritz artık Valencia'da...
    Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor...
    Last edited by samet3199 : 22.Ocak.2008 at 22:54

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Yeni kariyerinizde başarılar dilerim.İki takımında orta saha,forvet hattı mükemmel ama defanslarınızda sorun var bence.İki takımda defansa 2 adam alabilir diye düşünüyorum.İgnashevich'i kaçırmayın derim alan iyi iş yapmıs olur.Ayrıca Blackburn'de oynayan Samba'yıda cok ucuza alabilirsiniz cok yakın zamanda inanılmaz bir gelişme göstererek süper bir oyucnu oluyor.
    Aslında benim defans hattım fena değil Daniel Alves,Adriano,Dragutinavic

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başarılar dilerim.
    teşekkürler

Yorum yapan herkese tşk ederim arkadaşlar.Görüşlerinizi lütfen paylasın ben butun yorum ve tavsıyeleri dikkate alıyorum.Sanırım Onur arkadasımda benim gibi düşünoyordur.Yarın kaldıgımız yerden karıyere devam edeceğiz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Onur un kariyerLeri geneLde kısa sürüyo. Umarım bu öyLe oLmaz basarıLar ikinize de.

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Kariyerlerin kısa sürmesinin nedeni Samet Arkadaşımızda biliyor yarı yolda kalmamız en az 4 defa başıma geldi.Ama samet arkadaşımla ben birbirimize güveniyoruz.Ondan bu uzun soluklu olucak

onur ' un dediği dogru 2miz kariyeri hep surdurmek ıstedık ama ucunculer hep sorun cıkardı bu yuzdn bızde 2 kişi oynamaya karar werdık...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zurich:0-3:Valencia
    ]

Maçın adamı : Nikola Zigiç
    [B][FONT=Comic Sans MS]

Samet Demir: Hakkettiğimiz bir galibiyet.İyi sonucu rahat kazandık.Futbolcularımı tebrik ediyorum.

Fanatik yılın bombasını acıklıyor...
    Fenerbahce'nin uzun zamandır ilgilendiği maldonado 4 Mn sterlin karşılıgında Valencia' da.
    [B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#0000ff]

Samet Demir ' in transfer sonrası görüşleri...

Yönetime bu transfer için tşk ediorum.Tam istediğimiz transfer.Elimizde bırcok dmc var fakat yas ortalamaları fazla ve bızım hedeflerımız ıcın yetersız olduklarından Guney Amerikanın en iyi dmc sini aldık.Albelda ve Baraja satılık listesine konulmustur...

.
    .
    .
    Last edited by samet3199 : 23.Ocak.2008 at 11:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Hazırlık Kampı
    Fulham:0 Sevilla:5

Magdeburg:0 Sevilla:4

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SEVİLLANIN YENİ TRANSFERİ:C.Samba

Takımımız Transferde C.Sambayı Alarak şuanlık Transfere noktayı koydu.

Last edited by Onur123 : 23.Ocak.2008 at 11:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Başarılar...
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

SUPER CUP
    Evimizde yaptığımız maçta 52.dk da Oyun dondu tatile gitmek zorunda kaldım ve skor
    Sevilla:0 Real Madrid:0

Maçtan sonra 3 forvetiminde en düşüğünün 1 ay sakat olduğunu öğrendim. Bi daha ki maça 3 forvetim de yok.Kanote,kone,chevanton :@

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by tottiyilmaz View Post
    Başarılar...
    Teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar ligi ön eleme maçı:
    Redstar:1 Sevilla:1
    Çok kısır bir maçtı ortasaha pek görev yapamadı.Yapsada forvet eksikliği baş gösterdi.Olsun evimizde bir maç daha var

Super Kupa Finali 2.Maç
    Maça iyi başladık.Fakat Bireysel hatalar maçı Real e verdi.Olsun
    Real Madrid :2 Sevilla:1

Haftaya Lig Başlıyorr.
    Rakip:Murcia Yorumları bekliyorum
    Last edited by Onur123 : 23.Ocak.2008 at 11:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007

Valencia favorim ama Onur ada güveniyorum.İkinizede başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Teşekkürler
    La Liga 1.Hafta
    Maça Ezici Üstünlükle başladık . Ama gol yoktu.Sonradan açıldık
    Murcia:0 Sevilla:2

Gelelim Şampiyonlar Ligi Eleme Grubuna
    Sevilla:6 Redstar:0

Maçı rahat alıcağımızı sölemiştim.Ama bu çok rahat oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SÜPER KUPA:

Bir Köşede ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU MİLAN:

Diğer Köşede Uefa Kupası Şampiyonu Sevilla:

SİZCE KİM KAZANIR ?
    Last edited by Onur123 : 23.Ocak.2008 at 12:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Valencia Villa ile rahat kazandı...

Sıra şimdi Şampyonlar Liginde...

Samet Demir: Hedefimiz en az puan olarak gruptan çıkmak futbolcularımla omuz omuza vererek bu gruptan çıkacağız.Taraftarımdan Mestella' daki maclara destek bekliyoruz...
    Last edited by samet3199 : 23.Ocak.2008 at 12:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Milan-Sevilla Maçı Öncesi Onur Altunla bir konuşma:
    -E.T:Sevgili Onur Ne diyosun bu gün alıcak mısın bu kupayı ?
    -O.A: Valla hocam Milan güçlü bir ekip.Kakasıyla seedofla,Didasıyla harika bir ekip.Ama bizim takımımızında kalitesi ortada.Zor bir mücadele olucağı kesin.Ama bu kupayı İspanya ya götürmek istiyoruz
    -E.T:Saol Onurcum 70 Milyon seninle birlikte o maçta.Başarılar
    -O.A:Saol hocam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Süper Kupa maçında Olay Maç sonunda Altunun basına verdiği demeç:
    HİLEYLE MAÇ KAZANMAK KOLAY
    Maç sonrası sinirli olan Altun şunları söyledi:
    Maçın başında daha 3.dk da kilit isimi sakatladılar hakem sadece izlemekle yetindi.Maçın 12.dksında 2.forveti sakatladılar.Hakem maçı izledi.Zaten forvet kıtlığı çeken takımda yedek tek forvet olunca takım bocaladı.Böyle maçlarda hakemleri kınıyorum.Atılan İlk golde de fairplay den yoksun olan milan yerde yatan ve sakat sakat oynayan kerzahov u kaldırma gereği duymadan pozisyona devam etti ve golü buldu.Burdan Basına sesleniyorum.Avrupa futbolunda da neler dönüyor.Bunlar Araştırılsın :@

Milan:2 Sevilla:0
    Last edited by Onur123 : 23.Ocak.2008 at 13:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Onur bu İtalyanların klasik taktiği. Sen de karşılık verseydin keşke.

Dinsizin hakkından imansız gelir. Seneye tepelersin bunları...

Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Quote Originally Posted by daedalus View Post
    Onur bu İtalyanların klasik taktiği. Sen de karşılık verseydin keşke.

Dinsizin hakkından imansız gelir. Seneye tepelersin bunları...

Başarılar..
    Saol,Ben karşılık vericektim de hakem kırmızı kartlarla oyunu mahveder diye yapmaya gerek görmedim.Ama Şampiyonlar liginde karşıma çıkmasınlar KAKA yı falan öldürürüm.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga 2.Hafta
    Sevilla:2 Recraitivo:1

Güzel maçtı.Hakkımızla aldık
    Last edited by Onur123 : 23.Ocak.2008 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

guzel baslamissiniz umarim uzun soluklu olur forza barca!!

Güzel başlamışsınız arkadaşlar. Serbest kalma maddesi ile Matias Fernandez 'i renklerinize katabilirseniz bence güzel işler yapar ve sezon sonunda fiyatını 2 ye katlar. Defansa Italya liginden Barzagli 'yide güzel bir fiyata alabilirsiniz ve oldukça iyi işler başaracağına garanti verebilirim. Baarılar dilerim tekrar.
    Last edited by Smeudreant : 24.Ocak.2008 at 19:07

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valencia ligde maçlarını oynamadı mı tebrikler Sevilla ligde iyi ama 2 kupayı da kaybetmesi kötü olmuş.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Transfer önerilerini dikkate alıcam.Kupa maçlarında çok şansızdık.Sakatlıklar peşimizi bırakmıyor.Samet Arkadaşımla ben siteye giremiyoruz.Database error diyor.Ondan dolayı maçları koyamadık.Fakat bugün koyucaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bekliyoruz.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

La Liga 3.Hafta
    Sevilla:1 Zaragoza:2

Maçı Zaragoza hakketti.Takımın en kilit ismi Poulsen sakatlandı

La Liga 4.Hafta
    Sevilla:2 Levante:0

Maçta 2 sakatlık birden yaşadık.Durum vahim.

La Liga 5.Hafta
    A.Madrid:3 Sevilla:0 çok eksikle çıktığımız maçta A.madrid takımı dağıttı

La Liga 6.Hafta:
    Sevilla:1 Barça:1

Çok zorlu bir maçtı.Barça yine harika futbolunu oynadı.Yine sakatlık geçirdik.Ne olacak takımın hali bilmiyorum

La Liga 7.Hafta:
    Sevilla:2 Deportivo:1

Güzel maçtı 3 puanla ayrılan taraf olmak güzel

Karne falan derken devam edemiyoruz.Ama yarından sonra tekrar başlayıp devam edicez.Birde Şampiyonlar ligi maçları var,onları da birazdan koyucam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİG TABLOSU SON HALİ
    Last edited by Onur123 : 26.Ocak.2008 at 11:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri