1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Stadyumdaki Seyirci Sayısı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Default Stadyumdaki Seyirci Sayısı

Arkadaşlar şöyle birşey sormak istiyorum.

Şimdi editöre girdiğimizde bir kulübün stadyum bölümüne girdiğimizde Max. Attendence ve Min. Attendence var.Bunlar bildiğiniz gibi en çok seyirci ve en az seyirci sayıları.

Mesela biz orta derece veya küçük bir kulüple büyük başarılara imza attığımızda bu seyirci sayısı hiçbir zaman Max. Attendance'ı geçemez mi?Yoksa ilk oyun başlarken mi sayısı?

Şimdiden teşekkürler...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

kLubun repi arttıkca artıyor oLabiLir kapasitede varsa tabi, ama sadece bir öngörü bu tam emin değiLim

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bence o stadyumdaki koltuklar ve ya yerlere göre max. advan. olur stadyuma bağlıdır belki

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

heralde artması gerekir. Diyelimki Boluspor'u aldınız şamp ligi nde çeyrek final oynattınız ve her sene bunun gibi büyük başarılara imza attınız iyi oyuncular getirdiniz Popülaritede artar böylece seyirci sayısıda artmış olur. Stadyumu büyültür yönetim o zaman max. att. geçer. Bence kulübün balşarıları ve tanınmışlık seviyesi önemli bu konuda diye düşünüyorum ama..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gelen seyirci sayısı şöhretli oyuncularınla ve başarılarınla doğru orantılıdır..

Artar diye düşünüyorum.. Ayrıca büyük klüplerin max. attendance lere baktığınızda genelde stadyum kapasitesinden yüksektir.. Bu da olası stadyum genişletilmeleri içindir..

Ayrıca Klübün reputation'u ne kadar yüksek olursa o kadar çok seyirci gelir.. Bu da başarıların sürdüğü sürece max. attendance'ın da arttığını gösterir.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

editörde görünen stadın maximum alabileceği seyirci sayısı klübün değil...
    başarılı olursan ve stadını o max. attendance ye dayarsan klübünde stadı genişletir ve daha fazla seyirci alabilirsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar.

Mesaj Yetkileri