1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Ekranda Cifte Standart

Default Ekranda Cifte Standart

Geçen sezon Erciyes maçında Salı Pazarı’na kurulacak dev ekrandan maç izlemeleri engellenen taraftarlar, Galatasaray’a izin verilmesine isyan etti.

Cumartesi akşamı ev sahibinin cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanan Galatasaray-Ankaraspor maçını bir grup taraftarın, stadın dışına kurulan dev ekrandan izlemesi, Fenerbahçeliler’in tepkisini çekti.

Geçen sezon cezalı Erciyes maçında Salı Pazarı’nda toplanıp dev ekrandan maçı izlemek için organizasyon yapan taraftarlara son anda güvenlik gerekçesiyle izin verilmemişti. Aynı durumda Galatasaraylılar’a izin verilmesine Sarı-Lacivertliler büyük tepki gösterdi.

kayak : internethaber.com

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İsmail YK'nın şarkı sözlerini hediye etmek istiyorum. '' Bir öylesin bir böyle neyin var bana söyle ''.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Üçte standart hatta.Trabzonspor-Osasuna maçında da dev ekran kurulmuştu.Yuhlar olsun!

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

k.köye münferit

Sami Yen'e eskort

standart üstü standart

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc View Post
    Üçte standart hatta.Trabzonspor-Osasuna maçında da dev ekran kurulmuştu.Yuhlar olsun!
    Bunun konuyla ne alakası var arkadaşım ?

Bu UEFA'nın işi.. UEFA izin vermiş ki yapmışlar.. Ayrıca "üçte standart" da pek ilginçmiş..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

senelerdir yayıncı kuruluş taraflı yayınlarını sürdürüyor.Bundaki davranışını artık normal karşılıyorum...

Yayıncı kuruluş ile bir alakası ne ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Herkes alakasız yorum yapmaya başladı konuyla ilgili..

Yayıncı kuruluşun yönetmen koltuğundaki isim olan Sayın Musa Çözen'in Galatasaray'dan nefret ettiğini bilmeyen yok sanırım.. Yayıncı kuruluşla ne alakası var..
    Gençlerbirliği maçında geçen sezon sahadaki oyundan çok kulübede taktik veren B.Korkmaz'ı gösterdiler, sırf taraftar baska forma altında kendisini GS'ye karsı gorsun diye.. Bu en basit örnek..

Yayıncı kuruluş Fenerbahçe'ye karşı ne gibi bir çifte standart uygulamış merak ettim doğrusu.. Derbilerde bile eski açık tarafındaki mikrofonu açıp kapalıdakini kısıyorlar, sırf Galatasaray taraftarı bağırmadı desinler diye..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Euphrates View Post
    Herkes alakasız yorum yapmaya başladı konuyla ilgili..

Yayıncı kuruluşun yönetmen koltuğundaki isim olan Sayın Musa Çözen'in Galatasaray'dan nefret ettiğini bilmeyen yok sanırım.. Yayıncı kuruluşla ne alakası var..
    Gençlerbirliği maçında geçen sezon sahadaki oyundan çok kulübede taktik veren B.Korkmaz'ı gösterdiler, sırf taraftar baska forma altında kendisini GS'ye karsı gorsun diye.. Bu en basit örnek..

Yayıncı kuruluş Fenerbahçe'ye karşı ne gibi bir çifte standart uygulamış merak ettim doğrusu.. Derbilerde bile eski açık tarafındaki mikrofonu açıp kapalıdakini kısıyorlar, sırf Galatasaray taraftarı bağırmadı desinler diye..
    Bu yeterince çifte ayrımcılık değil mi? F.Bahçe'nin maçını dev ekrandan gösterlimesine izin verilmiyor. Çünkü Kahvelerde maçı parayla izleyenler ve buradan gelir getirenlere karşı ayıp olmasın diye. Ama G.Saray maçına izin veriliyor kahvelerde gelir getirenler eve cebi boş dönüyor.

Mesaj Yetkileri