Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Diğer Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Erciyesspor 6 oyuncusunu gönderdi
    Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısını 11 puanla tamamlayan Kayseri Erciyesspor, 6 oyuncusu ile yollarını ayırdı.

Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Aşkın Genç, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Zafer Özgültekin, Ömer Ateş, Bouazizi, Güven Kocabal, Zafer Demiray ve Timuçin Beyazıt'a kendilerine kulüp bulmalarının söylendiğini belirtti. Aşkın Genç, kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan'ın ise teknik direktörlük kursu nedeniyle yönetim kurulundan görevinden affını istediğini, yönetim kurulunun bu isteği uygun gördüğünü bildirdi.

Genç, transfer komitesinin vereceği rapor doğrultusunda çalışmalara başlanıldığını, güçlü Erciyesspor oluşturulması için ne gerekiyorsa onun yapılacağını sözlerine ekledi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ç.Rizespor transfer peşinde
    Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını Sakaryaspor galibiyetiyle 18 puanla tamamlayan Çaykur Rizespor, devre arasında ikisi forvet biri savunmada üç oyuncu transfer etmeyi planlıyor. Teknik direktör Saffet Susiç'in bu yönde yönetime rapor verdiği belirtildi.

Bu arada yönetimin Susiç'le hafta içi görüşerek, tecrübeli hocayla devam edip etmeme kararını bildireceği vurgulandı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, ilk yarıyı galibiyetle kapattıkları için mutlu olduklarını belirterek, ligin ikinci yarısının çok daha iyi olacağını söyledi. Susiç, "Takımın başına beşinci haftada geldim. Benimle 12 maçta sahaya çıktı takım. Dolayısıyla eksikliklerimizi gördüm. Takımın bir analizini yaptım. Bunları yönetim kuruluna ileteceğim. Sağbek, stoper ve özellikle forvet mevkiine transfer yapılmalı. Yapılacak transferlerle ikinci yarı daha iyi olacağız" dedi.

Bu arada Çaykur Rizespor yönetiminin hafta içerisinde Saffet Susiç ile bir araya geleceği belirtilirken, Susiç'in görevine son verilebileceği de konuşuluyor. Susiç'in yerine ise bir dönem Rizespor'u çalıştıran Rıza Çalımbay'ın gelebileceği iddia edildi. Başkan Ekrem Cengiz, hafta içinde yapacakları yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusunu değerlendireceklerini belirterek, "Şu anda Susiç'le ilgili bir şey söylemek erken ve yanlış olur" dedi.

Öte yandan ligdeki istikrarsız gidişine Sakaryaspor'u yenerek dur diyen ve ilk yarıyı haftalar sonra kazandığı 3 puanla kapatan yeşil mavili ekip geçen sezonun ilk yarısında 3 teknik direktör değişikliği yaparak 17 maçta 15 puan toplamıştı. Yeşil mavililer bu sezonun ilk devresinde 18 puan toplayarak geçen sezondan 3 puan daha fazla aldı.

Çaykur Rizespor 2005 - 2006 sezonunun ilk yarısına Metin Yıldız ile başladı, Sakıp Özberk ile devam etti ve devreyi Güvenç Kurtar' la tamamladı. Geçen sezonun ilk yarısında 3 galibiyet 6 beraberlik alırken 8 karşılaşmadan da mağlup ayrılan yeşil-mavili ekip, bu sezona ise Kurtar yönetiminde başladıktan sonra 5. hafta sonunda takımın başına Saffet Susiç' i getirdi. Rizespor 17 maçta 5 galibiyet 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldı ve devreyi 18 puanla tamamladı.

Öte yandan Fortis Türkiye kupasında hafta sonu deplasmanda Beşiktaş işe karşılaşacak olan Ç.Rizepsor, bu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak. Yeşil mavililerde bademcik ameliyatı olacak Emrah ile ülkesine giden Victoria' ya izin verildi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Erciyes 6 transfer yapacak
    Kayseri Erciyesspor Başkanı Erol Bedir, kadrolarını güçlendirmek için 6 futbolcu transfer edeceklerini söyledi.
    Erol Bedir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Werner Lorant'ın yönetime sunduğu rapor doğrultusunda 6 futbolcu transfer edeceklerini belirterek, şu bilgileri verdi:

"Lorant'ın raporu doğrultusunda 2 stoper, 1 orta saha, 1 sol bek, 1 sol ileri uç ve 1 uzun boylu forvet oyuncusu transfer edeceğiz. Bazı futbolcularla ve kulüpleriyle görüşmelerimiz sürüyor. İkinci yarıda kadromuzu güçlendirip bulunduğumuz yerden üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz."

Kayseri Erciyesspor, Zafer Demiray, Ömer Ateş, Bouazizi, Güven, Timuçin ve Zafer Özgültekin'den kendilerine yeni bir kulüp bulmalarını istemişti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Vural: "5 futbolcu istiyoruz"
    Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, ikinci yarı için 5 futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini söyledi.
    Antalyaspor Kulübü'nde Süper Ligin ilk yarısını basın mensuplarına değerlendiren Yılmaz Vural, ilk yarıyı puan olarak olmasa da oynadıkları oyun itibariyle dört dörtlük kapattıklarına belirtti. İlk yarıda çok ciddi takımlardan puan aldıklarına işaret eden Vural, ''Ancak 90 artıda yediğimiz gollerle 7 puan kaybettik. 7 puanı alsaydık ilk yarıyı 7. sırada bitirirdik'' dedi.

İkinci yarının telafisi olmadığına da işaret eden Vural, ''İkinci yarı çok daha sert geçecek. Antalyaspor ilk yarıda hiç kırmızı kart görmedi. Daha yumuşak oynadı, ama bu ikinci yarı böyle olmaz. Rakiplerimiz hep sert oynuyor. Takıma takviye yapacağız'' diye konuştu.

-''5 OYUNCU ALACAĞIZ''-

Vural, ikinci yarı için takımın desteğe ihtiyacı olduğunu da vurgulayarak, şunları söyledi:

''İkinci yarı için 5 futbolcu transfer etmeyi düşünüyoruz, ancak takımın ekonomik durumu belli. Yönetim eğer ekonomik zorluk var derse, biz de elimizdeki imkanlarla bu işi yürütürüz. Futbolcu izleme komitesi 150 maçı izledi. Yurt içinde ve yurt dışında izledikleri maçlarda beğendikleri oyuncuları bizlere söylediler. İyi bir yabancı oyuncu ile 4 yerli futbolcuyu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Kadromuzu zengin tutmak gerek. Sadece bu yılı değil, gelecek yılı da düşünüyoruz. Antalyaspor, şu anda çok borç ödedi. Gelecek yılı da atlatırsak bu takım borçsuz olur. Takımda oynayan futbolcuların hiçbiri maç başı ücretlerini ve bazı transfer taksitlerini alamadı. Yönetim onlardan ocak ayına kadar sabır istedi. Bütün futbolcular örnek davranış gösterdi ve para lafını hiç etmedi.''

Antalyaspor'un ikinci yarıya takviye yaparak girmeyi düşündüğünü belirten Vural, ancak takımda rahatsız olanlar olursa kendilerinin de istemeleri durumunda gidebileceklerini kaydetti.

Vural, geçen yıl profesyonel yaptıkları Mustafa Özkaya, Alican Tez, Zafer, Hasan Efe, Sinan Yitmez, Mustafa Tombul, Ersin gibi alt yapıda oynayan oyuncularını oynamaları için altı aylığına başka takımlara vereceklerini, A takımda oynayan Vahap ve Ercan'a ise Malatya, Gaziantep Belediyespor ve Boluspor'un talip olduğunu ifade etti.

-ALİ BİLGİN'İ İSTEDİLER-

Yılmaz Vural, bu yıl Almanya'dan takıma katılan Ali Bilgin'e bir büyük kulübün resmi olarak transfer teklifi yaptığını da kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:

''Ali Bilgin için bir büyük kulüpten resmi teklif geldi. Hiçbir futbolcumuzu vermek istemiyoruz, ancak Antalyaspor'un menfaatleri ön planda olursa iş değişir. İstediğimiz ücreti verirlerse Ali Bilgin'i veririz. Sadece Ali Bilgin'i değil, diğer oyuncuları da verebiliriz. Önemli olan Antalyaspor'un kazanmasıdır.''

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Vestel Manisaspor Rusol'un peşinde

Transfer çalışmalarını sürdüren Vestel Manisaspor, Johana'nın yerine Ukrayna Milli Takımı'nın stoperi Andriy Rusol'u almak için kolları sıvadı.
    FC Dnipro takımında forma giyen 23 yaşındaki stoperi izlemek için Ukrayna'ya giden Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, “Rusol Avrupa'nın tanıdığı bir oyuncu. Ancak bonservisi çok yüksek. Daha doğrusu ilk anda bize söylenen rakam ile orada karşılaştığımız rakam arasında büyük fark var. Eğer düşündüğümüz sınırlara inerlerse, bu iş olur'' diye konuştu.
    Fenerbahçeli Serkan Balcı'nın da listelerinde olduğunu hatırlatan Vardarer, “Ancak Zico'nun Serkan'ı kadroda tutmak istediğini öğrendik. Eğer Fenerbahçe bu oyuncuyu satarsa, transferini düşünebiliriz'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Servet Vestel'e

Manisaspor, Sivasspor'un milli defans oyuncusu Servet Çetin'le anlaştı. Bir sezonda 3. takımda oynama onayı çıkarsa Ege ekibinin formasını giyecek
    Vestel Manisaspor, transferde bombaları patmaya başladı. Siyah-beyazlı ekip, Sivasspor'un defans oyuncusu Sorumlusu Servet Çetin ile anlaşma sağladı. Futbol Şubesi Semih Vardarer, milli oyuncu ile Johana'nın yerini dolduracaklarını belirtti. Ancak futbolcunun F.Bahçe'de de kupa maçında bir maçta forma giymesi nedeniyle aynı sezon 3. bir takımda oynayıp oynayamayacağı araştılıyor.
    Bu konuda federasyona başvuran siyah-beyazlı kurmaylar cevap bekliyor. Federasyondan onay çıkarsa Servet Ocak'ta Vestel formasını giyecek. Ancak olumsuz yanıt alınırsa futbolcu sezon sonunda Manisasporlu olacak. Vardarer, "Servet dışında bir de ön libero arıyoruz" dedi. Öte yandan yönetim hem Servet'in transferi hem de yüksek bonservisi nedeniyle Ukraynalı futbolcu Andriy Rusov'dan vazgeçti

Rusov'dan vezgeçmişler.Servet'i alırlarsa tam süper olur johana yerine bi türk

Vestel Manisaspor'un Brezilya'nın Botafago takımında forma giyen De Souza'nın da transferini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. İdari Menajer Mustafa Turgat, "De Souza ile ilgili pürüzleri halletmeye çalışıyoruz. Bu futbolcu da Vestel'e yakın" dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default Servet 2 milyon avro!

Sezon başında Fenerbahçe'de forma şansı bulamayarak Sivasspor'a transfer olan milli futbolcu Servet Çetin, kırmızı-beyazlı ekipte gösterdiği performansla transferin gözde ismi oldu. Birçok takımın ara transfer döneminde kadrosunda katmak istediği tecrübeli futbolcuya, Beşiktaş, Trabzonspor ve Vestel Manisaspor'un talip olduğu öğrenildi.
    Fenerbahçe teknik direktörü Arthur Zico tarafından ligin ilk 4 haftasında şans verilmeyen 25 yaşındaki milli futbolcu Servet Çetin, yeni takımı Sivasspor'da forma giydiği maçlarda gösterdiği performansla futbol otoritelerinin ve futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Edu ve Uruguaylı Lugano ikilisini transfer etmesinin ardından sarı-lacivertli ekiple yollarını ayıran Servet, 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşmaya vardığı Sivasspor'da sergilediği futbolla birçok kulübün dikkatini çekti.

Sivasspor'a geldiği günden beri tüm maçlarda 90 dakika forma giyen tecrübeli futbolcu, savunmada güven verdi. Mücadeleci bir futbol ortaya koyan Çetin, hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekti.

Tecrübesi ve ortaya koyduğu sade futbolla Sivaslı futbolseverlerin ve futbol kamuoyunun beğenisini kazanan kaptan Servet, 13'ü lig, 2'si kupa olmak üzere toplam 15 maçta forma giyerek, takımın vazgeçilmez ismi oldu.

-BÜYÜK KULÜPLER TALİP-

Sivasspor'daki performansı ile dikkat çeken ve milli takımda da forma giyen Servet, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi büyük kulüplerin transfer listesine girdi. Ara transferin gözde ismi olan Servet'e, bu takımların yanı sıra Vestel Manisaspor'un da talip olduğu öğrenildi.

Servet'i ara transferde kadrosuna katmak isteyen çok sayıda kulübün Sivasspor yönetimi ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

-SERVET, TAM BİR SERVET DEĞERİNDE-

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli futbolcusu Servet Çetin'in Sivasspor'da çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu söyledi.

Servet'e birçok kulübün talip olduğunu ifade eden Uygun, istedikleri rakamı veren takımın tecrübeli oyuncuyu transfer edebileceğini belirterek, ''2 milyon Avro'yu veren Servet'i alır'' dedi.

-DİĞER OYUNCULARA DA TEKLİFLER VAR-

Bu arada Sivasspor'un Brezilyalı golcüsü Dos Santos Anderson'a da Turkcell Süper Lig'den bazı takımların transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Sivasspor yönetiminin Anderson için 750 bin dolar fiyat belirlediği kaydedildi.

Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Hakkı Hocaoğlu ve tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Bayraktar'a Kayseri Erciyesspor'un talip olduğu öğrenildi. Geçen sezon Sivasspor'u çalıştıran Werner Lorant'ın, bu iki oyuncuyu Kayseri Erciyesspor'un kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Kulüp yetkilileri, İsrailli golcüleri Pini Felix Balili ve gole dönük orta saha oyuncusu Musa Kuş için de bazı kulüplerden ciddi tekliflerin yapıldığını kaydettiler.

servetle alakalı bir konu olduğu için ayrı açtım

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

A.Gücü Posacev'i gönderiyor
    Ankaragücü, sezon başında kadrosuna kattığı Hırvat oyuncu Srebrenko Posavec ile yollarını ayırıyor. Sezon başında büyük umutlarla sarı-lacivertli ekibe transfer edilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Posavec, beklentileri karşılayamayınca gözden düştü.

Hırvatistan'ın Varteks Varazdin takımından Ankaragücü'ne gelen Posavec, bir türlü kendini gösteremedi. Hırvatistan Milli Takımı'nın 2 defa formasını giyen Posavec, Ankargücü'nde sezonun ilk yarısında sadece 131 dakika sahada kalabildi ve 2 sarı kart gördü. Ankaragücü'nde bu sezon teknik direktör olarak görev yapan Vlado Bozinosk ve Hikmet Karaman tarafından fazla forma şansı verilmeyen Posavec ile kısa bir süre içinde yolların ayrılacağı kaydedildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

"İki Brezilyalı getirdim"
    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, bu yılki hedeflerinin, Gençlerbirliği'ni ligde ilk 4'e taşımak, Gençlerbirliği Oftaşspor'u da şampiyon yapıp, Süper Lig'e çıkarmak olduğunu söyledi.

İlhan Cavcav, 2 Brezilyalı futbolcu transfer ettiklerini de ifade ederek, "Gençlerbirliği olarak sezona başlarken takımda yabancı oyunculardan Isaac ve Ayman vardı. Bu sene kadromuza kattığımız 3 yeni yabancı oyuncunun sezon başındaki performanslarından memnun değildik. Ancak zaman ilerledikçe bu oyuncular takıma uyum sağladılar ve takımda böyle bir uyum oluşunca sezon başındaki hedefimiz olan 27 puana ulaşmış olduk. Önümüzdeki devre için de bizzat kendim gidip aldığım Brezilyalı 2 oyuncu var. Ben bu futbolcuları izleyerek Türkiye'ye getirdim. Bu Brezilyalıların kesinlikle kaliteli futbolcular olduğuna inanıyorum. Çünkü uzun yıllardan beri futbolun içerisindeyim. Umarım bu futbolcular en kısa zamanda uyum sorununu atlatıp, takıma faydalı olurlar" dedi.

Gençlerbirliği kulübünün bu sene önemli bir takımı daha olduğunu vurgulayan Cavcav, şöyle konuştu:

"Gençlerbirliği olarak, ligi ilk 4 içerisinde bitirerek, UEFA Kupası'na katılmayı arzu ediyoruz. Geçmişte Ersun Yanal döneminde UEFA'da başarılı bir grafik çizmiştik. Bu tecrübeyle bu başarılarımızı tekrarlama gayreti içerisinde olacağız. Ancak Gençlerbirliği Kulübü'nün bu sene önemli bir takımı daha var. Gençlerbirliği Oftaşspor takımımız, Lig A'da başarılı bir sezon geçiriyor. Biz bu takımı 3 yıl önce ASAŞ şirketinden 75 milyar gibi bir paraya aldık ve bu takımı hemen 3. ligden 2. lige ve 2 yıl sonra da Lig A'ya çıkardık. Bu sene de Lig A'da Malatyaspor ve Samsunspor gibi Süper Lig tecrübeli takımların önünde, ilk devreyi lider olarak tamamlamış durumdayız. Oftaşspor'a 3 kaliteli isim transfer edip, korkulu rüya görmek istemiyoruz. Gençlerbirliği'nin bu yılki hedefi A takımı ligde ilk 4'e taşımak, Gençlerbirliği Oftaşspor'u da şampiyon yapıp, Süper Lig'e çıkarmak." dedi.

"İŞİNDE, GÜCÜNDE BAŞARILI OLAMAMIŞ İNSANLARIN, KULÜP YÖNETİMİNDE BAŞARILI OLABİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL"

Gençlerbirliği Kulübü'nde muhalefetin, kendilerini alternatif yönetim olarak tanıtmasını doğru bulmadığını da vurgulayan Cavcav şunları söyledi:

"Sezon içerisinde, içimizde bugüne kadar kulübe hizmet etmiş arkadaşlarımızın bize muhalefet etmesi doğal bir olay. Ancak bu, istemediğimiz olayların yaşanmasına sebep oldu. Bu arkadaşlar basında ve camiada kendilerini alternatif yönetim olarak tanıtmalarını doğru bulmuyorum. Her kulüpte muhalefetler olabilir. Muhalefetin, mevcut olan yönetimin yapmış olduğu işlerden daha iyilerini yapabilmesi gerekir. Bu muhalefetteki insanlar kendilerini ticari hayatlarıyla ölçmeleri lazım. İşinde, gücünde başarılı olamamış insanların, kulüp yönetiminde başarılı olabilmesi mümkün değil. Biz bu muhalefet sıkıntılarını yaşadık, ama takım daha başarılı oldukça, bu sıkıntıları da atlatacağız." ifadelerini kullandı.

"AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR. KİMSE MERAK ETMESİN, AKLIMI HENÜZ KAYBETMEDİM"

Cavcav, yaşı nedeniyle kendisine yapılan eleştirileri tasvip etmediğini de belirterek, "Benim kaç yaşımda olduğum önemli değil, akıl yaşta değil baştadır. Ben 70 yaşıma rağmen, hem fikrimle hem de zikrimle birlikte aslan gibi ayaktayım ve sağlığım izin verdiği sürece ayakta kalacağım. Muhalefetteki arkadaşlarımın benim yaşlı olduğum yönünde açıklamalarını tasvip etmiyorum. Bu arkadaşlarımızın bu düşüncelerini onların cahiliyetleriyle bağdaştırmak istiyorum. Cahil insanların yapacağı ifadeler bunlar. Kimse merak etmesin, aklımı henüz kaybetmedim" dedi.

Nesil
    2006

Birisi bana bunun şaka olduğunu söylesin lütfen
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

yavas diyorum ben bu konu hakkinda,servetin degeri anca 500 bin euro olur ne 2 milyonu yahu ,sacmalamislar iste.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

-SERVET, TAM BİR SERVET DEĞERİNDE-
    bu sözden sonra bunun neresi şaka olsun di mi ama

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Sivasspor aylık olağan "Servet'in bonservisi" konulu basın açıklamasını yaptı..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sivasspor aylık olağan "Servet'in bonservisi" konulu basın açıklamasını yaptı..

Züğürt koysalarmış ismini..

GURBEÇİ ADAY : "MİLLİ KALECİ POLAT KESER"

antalyasporum.com transferde bilgilendirme öncülüğüne devam ediyor. Kadrosuna 4 Türk 1 Yabancı futbolcu katmak isteyen Kırmızı-beyazlı ekibimizin listesinde gurbetçi futbolcular da bulunuyor. Teknik Direktör Vural'ın yeni transferlerinden en az ikisinin gurbetçi olmasını planladığı öğrenildi.

Vural'ın düşünceleri arasında yer alan yeni isim Bochum'un ve aynı zamanda Türk Genç Milli takım kalecisi olan 21 yaşındaki Polat Keser de bulunuyor.

Türkiye'den bir çok takımın transfer listesinde olan Polat'a bugüne kadar en ciddi teklifin Antalyaspor ve Kayserispor'dan geldiği öğrenildi.

Açıklamalarında Cordoba'yı bakarak kendini geliştirdiğini söyleyen Polat, libero gibi oynamayı sevdiğini söylediği görülürken Alman Milli Takımında yer alması için baskı gören genç kaleci, tercihini Türk Milli Takımından yana kullandı. Polat, zaman zaman Türkiye Genç Milli takımlarında forma şansı buluyor.

1.83 boyun ve 85 kg. ağırlığında olan Polat, Bochum'dan önce TSV Marl-Hüls, VfB Hüls, FC Schalke 04 takımlarında forma giydi.

Antalyasporum.com dün de Alman Milli takımında oynayan ve Almanya'nın en büyük yetenekleri arasında gösterilen Ersan Tekkan'ı tanıtmıştı.

Kırmızı-beyazlı ekibimizin Bochum takımında oynayan Polat ve Ersan transferinde sona yaklaştığı, arada ufak pürüzlerin kaldığı ve tarafların hemen hemen anlaştığı kaydedildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Manisa De Souza ile anlaştı!
    Turkcell Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor, Brezilya Seri A takımlarından Botafogo'nun santrforu Reinaldo De Souza ile ön anlaşma imzaladı.

Vestel Manisaspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Reinaldo ile 3,5 yıllık transfer için anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Rafael'in ardından Reinaldo'nun transferini sonuçlandırmaktan mutlu olduklarını ifade eden Vardarer, ''İdari menajerimiz Mustafa Turgat, dün akşam saatlerinde bu futbolcuya 3,5 yıllık imzayı attırdı. Reinaldo ve Rafael'in çok iyi bir uyum yakalayacaklarına inanıyoruz'' dedi.

Vardarer, Reinaldo'nun kesin imza için gelecek hafta Manisa'da olacağını belirtti.
    Transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Vardarer, ilerideki günlerde başka isimlerin de kadroya dahil edileceğini kaydetti.

Brezilya Seri A'yı bu yıl 10. sırada tamamlayan Botafogo'da santrfor olarak görev yapan Reinaldo, 1980 doğumlu. Botafago'dan önce Kore Ligi'nde Ulson Hyundai takımında görev yapan Reinaldo, Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Herta Berlin'in de transfer listesinde bulunuyordu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Lazarov'a Dubai'den teklif!
    Kayseri Erciyesspor'un başarılı futbolcusu Lazarov'a Dubai'den teklif geldiği öğrenildi. Kulüp Başkanı Erol Bedir, "Lazarov'a 3-4 kulüpten teklif var. Göndermeyi düşünmüyoruz. ama, Kayseri Erciyesspor'un yararı söz konusu olur ve futbolcu da gitmek isterse oturur konuşuruz" dedi.

Ligin ikinci yarısına takviyeli kadrosuyla girmek isteyen ve bu doğrultuda transfere yönelen Kayseri Erciyesspor'da Lazarov'a teklif gelmesi kafaları karıştırdı. Lazarov'a Trabzonspor ve Antalya por'un yanısıra, Duabi'den de teklif geldiği bildiridi. Dubai takımının, Lazarov'u 2 sezondur transfer etmek istediği ve bu konuda ısrarlı olduğu öğrenildi.

Kayseri Erciyespor Başkanı Erol Bedir, Lazarov'la ielgilikendilerine resmi bir teklif gelmediğini ancak, menajerler aracılığıyla Dubai ve Trabzanspor'un istediğiniöğrendiklerini söyledi. Başkan Bedir, "Lazarov bizim çok değerli bir futbolcumuz. Göndermeyi kesinlikle düşünmüyoruz. Ama, futbolcumuz gitmek ister, Erciyesspor'un çıkarları doğrultusunda ciddi bir teklif gelirse oturur konuşuruz" dedi. Kayseri Erciyesspor'un tüm futbolcularına teklif gelebileceğini, kendilerinde her futbolcuyu transfer edebileceğini belirten Başkan Bedir, "Şeffaf bir transfer politikası izliyoruz. Bu doğrultuda bir teklif olursa yönetim kurulumuzda görüşür kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yaparız" dedi.

ESPİNOZA'DAN HABER BEKLENİYOR

Kayseri Erciyesspor Başkanı Erol Bedir, Ekvator Milli takımında forma giyen 28 yaşındaki stoper Giovanni Espinoza anlaştıklarını ve tecrübeli futbolcuyu Kayseri'ye davet ettiklerini de söyledi. Espinoza'nın yarın son lig maçına çıkacağını, ardından da Kayseri Erciyessporlu yöneticileri arayarak, Kayseri'ye geleceği tarihi bildireceğini söyleyen Başkan Bedir, "Çarşamba günü Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la oynayacağız. Şimdi sadece bu maçı düşünüyoruz. Kupa maçının ardından 5-6 gün içinde transferi bitirip, ikinci yarıya takviyeli kadromuzla hazırlanacağız" diye konuştu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by turgut View Post
    Manisa De Souza ile anlaştı!
    Turkcell Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor, Brezilya Seri A takımlarından Botafogo'nun santrforu Reinaldo De Souza ile ön anlaşma imzaladı.

Vestel Manisaspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, gazetecilere yaptığı açıklamada, Reinaldo ile 3,5 yıllık transfer için anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Rafael'in ardından Reinaldo'nun transferini sonuçlandırmaktan mutlu olduklarını ifade eden Vardarer, ''İdari menajerimiz Mustafa Turgat, dün akşam saatlerinde bu futbolcuya 3,5 yıllık imzayı attırdı. Reinaldo ve Rafael'in çok iyi bir uyum yakalayacaklarına inanıyoruz'' dedi.

Vardarer, Reinaldo'nun kesin imza için gelecek hafta Manisa'da olacağını belirtti.
    Transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Vardarer, ilerideki günlerde başka isimlerin de kadroya dahil edileceğini kaydetti.

Brezilya Seri A'yı bu yıl 10. sırada tamamlayan Botafogo'da santrfor olarak görev yapan Reinaldo, 1980 doğumlu. Botafago'dan önce Kore Ligi'nde Ulson Hyundai takımında görev yapan Reinaldo, Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Herta Berlin'in de transfer listesinde bulunuyordu.
    brezilyalılar turkiye iyi işler yapıyorlar.manısada bundan faydalanmak istedi heral

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gsye wedersoon gelirse CARRUSCA bursaspora gelme şansı varmışş..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başkanımız Levent Kızıl, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada Zafer Biryol`un Ç.Rizespor`a verildiğini söyledi.

Başkan Kızıl ayrıca Kayseri Erciyessporlu Zafer Demiray`la anlaştıklarını söyledi. Kızıl, ``Kayseri Erciyespor Kulübü Başkanı Erol Bedir`e, Zafer`in transferinde gösterdiği kolaylıktan dolayı teşekkür ediyorum`` dedi. " Almanya Berlin doğumlu Zafer Demiray 30 yaşında. Orta saha oyuncusu daha önce Saschen, R. Füchse, Leipzig, Antalya, Çaykur Rize, Trabzonspor, Beşiktaş ve Vestel Manisa formaları giydi.

Zafer`in, bu sezon 10 maçta sadece 3 karşılaşmada ilk 11`de sahaya çıkarak 473 dakika oyunda kaldığı belirtiliyor.

Ruslar Caner'e talip!
    Rus ekibi CSKA Moskova, Vestel Manisaspor'un genç oyuncusu Caner Erkin'e resmen talip oldu. Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CSKA Moskova'nın Caner'i resmen istediğini kaydetti.

Caner'in Türkiye'den de birçok ekibin transfer listesinde olduğunu kaydeden Turgat, şöyle konuştu:

''Vestel Manisaspor'dan Türk bir futbolcunun, UEFA kupasını müzesine götürmüş ve Şampiyonlar Liginde mücadele eden bir takım tarafından ısrarla istenmesi, bize gurur verdi. Tüm futbol camiası, bu transferi bitmiş bilsin. Caner'in buradan İspanya ve İngiltere gibi ülkelerin liglerinde söz sahibi olan takımlarının transfer listelerine gireceğine inancım sonsuz.''

Vestel Manisaspor'un CSKA Moskova ile 4 milyon dolara anlaşma sağladığı öğrenildi.

Kaynak :superspor.com

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çalımbay ve Zafer Biryol imzalıyor!
    Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Orhan İstif, Bursasporlu Zafer Biryol ile prensipte anlaşmaya vardıklarını söyledi.

İstif, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor Kulübü ile her konuda anlaşmaya vardıklarını belirterek, ''Zafer Biryol'un transferinde bize kolaylık gösteren Bursaspor Kulübü'ne teşekkür ediyoruz. Kendileri il her konuda anlaşmaya vardık. Zafer ile de bir kaç gün içerisinde görüşerek resmi sözleşmeyi imzalamak istiyoruz'' dedi.

Zafer Biryol'un Rizeli olduğunu anımsatan İstif, şunları söyledi:

''Kendisi bizim evladımız. Uzun yıllardır kendisini Çaykur Rizespor'da görmek istiyorduk. O da bizim gibi bu transferin gerçekleşmesinden son derece mutlu. Her iki taraf için de çok iyi olacağına inanıyorum. Zafer bizimle birlikte eski golcü kimliğine yeniden kavuşacaktır. Bizim de Zafer gibi son vuruşları iyi olan bir futbolcuya çok ihtiyacımız vardı.''

-ÇALIMBAY YARIN RESMİ SÖZLEŞME İMZALAYACAK-

Öte yandan Çaykur Rizespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Rıza Çalımbay'ın yarın Rize'ye gelerek resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

İstif, Çalımbay'ın yarın uçakla Rize'ye gelerek saat 13.00'de kulüp binasında resmi sözleşmeyi imzalayacağını söyledi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Vural: "Bir santrafor alacağız"
    Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, öncelikle yabancı bir santrafor alacaklarını söyledi.

Yılmaz Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yardımcılarının aylardır Türkiye ve Avrupa'daki bir çok karşılaşmayı izlediğini ve beğendiği oyuncuları belirlediklerini kaydederek, beğendikleri futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. Öncelikle bir yabancı santrfor alacaklarını ifade eden Vural, ''Belçika, Hollanda, Almanya, Avusturya gibi ülkelerde beğendiğimiz santrforlarla görüşüyoruz'' dedi.

Antalyaspor'un ikinci devre hazırlıklarına başlamadan transferi tamamlamaları gerektiğine işaret eden Vural, yabancı santrfor aldıktan sonra Lig A ve B'den genç yetenekleri kadrolarına dahil edeceklerini vurguladı.

Antalyaspor'un, geçen yıl profesyonel yaptığı futbolcuları ikinci yarı bazı takımlara kiralayacağını da kaydeden Vural, genç oyunculardan Ahmet Moral, Ersin Keskin, Sinan Yitmez, Zafer Uzun, Hasan Efe ve Ergun Özyakıcı'yı Ispartaspor'a altı aylığına kiraya verdiklerini, Ispartaspor'un bu oyunculara 7 bin 500 YTL peşin ve maç başı 600 YTL ödeyeceğini, Antalyaspor'un, Ispartaspor'dan para almayacağını belirtti.

Vural, diğer gençlerden Fatih, Halit, Enver ve Zafer'i de Burdurspor veya Fethiyespor'a kiralık vereceklerini, Ali Can Tez, Mustafa Özkaya ile Erman Öztürk'ü de Lig A veya Lig B'deki takımlardan birilerine kiralayacaklarını kaydetti. Vural, kiraya verdikleri oyuncuların Antalya'ya yakın takımlara verileceğini belirterek, ''Çünkü bu oyuncular sezon boyunca gittikleri takımlarda izlenecekler. Başarılı olan gençleri A takıma kazandıracağız'' dedi.

Antalyaspor'un bugün son antrenmanını yapacağına da değinen Yılmaz Vural, sözlerini şöyle tamamladı:

''Bugün son antrenmanı yapıyoruz. Yarın sabah ise paf takımı ile bir hazırlık maçı yapacağız. Futbolcularımız 3 Ocak 2007'ye kadar tatile çıkacaklar. Futbolculara dün toplam 750 bin YTL ödeme yapıldı. Futbolculara 1 milyon YTL maç başı ve prim borcu kaldı, bu ödenince futbolcuların alacağı kalmayacak.''

Caner Erkin CSKA Moskova'ya giderse ve orada başarılı olursa, Chelsea'ye bile gidebilir. Helal olsun Caner'e, 3 büyüklerde oynamadan Avrupa'ya gidip orada adından söz ettirir umarım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Caner Erkin CSKA Moskova'ya giderse ve orada başarılı olursa, Chelsea'ye bile gidebilir. Helal olsun Caner'e, 3 büyüklerde oynamadan Avrupa'ya gidip orada adından söz ettirir umarım.

Rusya'da yokolur döner..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    valla ingilterede oynayabilecegi en iyi takım tothenham olur bence

şimdi bu transfer cok önemli şeyler var.birincisi cska nın sahiibi abromovich..yani bazı kesimler kabul etmesede öyle.bi nevi destekçisi..ee abromovich potansiyeli olmayan oyuncuyu alırmı almaz.demekki canerde bişey varki almışlar.şimdi Burada football managera deyinmeden geçemiyeceğim.şimdi fm07 oynayan herkes bilirki canerin fm de özellikleri pek iyi değil.ama şimdi cska ya gitsin siz görün 08 de bu adamın özellikleri nasıl fırlıyo.wonderkid olmassa nah buraya yaziorum.ama işte bizde olunca önem V E R M İ Y O L A R

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

dur hocam yavaş yaz wonderkid i
    ============================
    işin ucunda abramovic olduğunu manisalı yöneticilerde bildiğine göre 4 e vermezler bence caner'i hatta eğer iş ciddiyse 1-2 gün içinde bizim fiyat attırıcı güzide gazetelerimizden biri caner'e başka talip var diyip üzerlerine düşen görevi yerine getirirler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Caner Cska Moskova'da

Siyah-beyazlı kulübün yıldız futbolcu için bu kulüpten 4 milyon dolar alacaklarını açıkladı

Caner, "UEFA kupasını kazanmış, Devler Ligi'nde oynayan bir takımda oynamak gurur verici" dedi
    Rus ekibi CSKA Moskova, Vestel Manisaspor'un genç oyuncusu Caner Erkin'e resmen talip oldu. Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, CSKA Moskova'nın Caner'i resmen istediğini ve 4 milyon dolarlık teklifi kabul ettiğini açıkladı. Caner'in Türkiye'den de birçok ekibin transfer listesinde olduğunu kaydeden Turgat, şöyle konuştu: "Tüm futbol camiası, bu transferi bitmiş bilsin. Caner'in buradan İspanya ve İngiltere gibi ülkelerin liglerinde söz sahibi olan takımlarının transfer listelerine gireceğine inancım sonsuz."
    CSKA Moskova'ya transferi biten Caner Erkin ise "Kulüplerim transferim konusunda anlaştı. Vestel Manisaspor'dan bir Türk futbolcunun, UEFA kupasını müzesine götürmüş ve Şampiyonlar Liginde mücadele eden bir takım tarafından istenmesi, gurur verici. Bundan büyük onur duydum" dedi.

Yanal Carrusca'yı listesine aldı
    Vestel Manisa'da hızlı değişim için çalışmalar sürüyor. Johana ve Zelenka ile yolların ayrılacağının açıklanmasının ardından transfer çalışmalarına hız veren Vestel Manisaspor, Ferhat'tan sonra Carrusca'yı da Galatasaray'dan resmen istedi. Galatasaray ile bağlarını koparan Carrusca'nın önümüzdeki günlerde Manisa'ya geleceği ve görüşme yapacağı öğrenildi. Bu arada Teknik Direktör Ersun Yanal, Dinamo Bükreş'in genç defans oyuncusu Cosmin Moti için de yönetime olumlu yanıt verdi. Bu karar üzerine Vestel Manisaspor yöneticisi Semih Vardarer Romanya'ya gitti. Brezilya'nın Botafogo takımının golcüsü Reinaldo De Souza'yı transfer eden siyah-beyazlılarda Fransa'nın Metz Kulübü'nün Senegalli forveti Babacar Gueye'ye de listede.

Kaynak:Yeni Asır(Ege Gazetesi)

Bence doğru bir karar Cska iyi bir takım eğer çabuk adapte olursa 1-2 sonra daha büyük takımlara gidebilir ordan
    Bizde de Rusya sevdası başladı.Önce Fatih Tekke sonra Caner

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri