Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Maltepespor'la Uçuşa hazır mıyız??(okartal kariyer)

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

arkadaşlar biz taşındık ondan giremedim uzun zamandır 5-6 gün sonra bize net gelicek kariyere devam edicem...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ooooo nerdeydin ya Ahmet taşındınız demek neyse devamını bekliyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Büyükada/İstanbul

bu kariyer kapanırr ... Yani tahminimce öyle

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Default Maltepespor'la Uçuşa hazır mıyız??(okartal kariyer)

Arkadaşlar öncelikle yazımı şu okuyan okumayan kariyerlerimi takip eden etmeyen herkese teşekkür ederek sözüme başlıyorum...
    Maltepespor İstanbul maltepede 1923 yılında kurulmuştur ve ekonomik durumdan nerdeyse hiç bir ekonomisi olmayan Hatta bir maçta şahsen tanık oldum Maçı tam hatırlamıyorum ama saha çamurluydu kış günüydü ilkyarıdaki formasıyla ikinci yarıya çıktı diğer takım değiştirirken onlar olmadığı için değiştiremedi ancak stadı gerçekten çok büyük sanırım 20 bin civarında kapasitesi var gelelim bilgilere:
    Versiyon:8.0.1
    Takım:Maltepespor
    Transfer bütçesi:0 dolar
    Maaş bütçesi:2.7 k dolar
    Kadro:Alt seviyede(Kendi liginde iyi bir kadro)
    Transfer alınacak mevkiler:Belli değil
    Kulüp logosu:

Muhteşem stadımız türkiyede 2.lig b takımalrında böle stad yok sanarsın süper lig takımı işte mükememl stadımız(Rakiplere mezar olucak)Malesef gerçek hayatta bu mükemmel kulüpe taraftar ilgisi çok az 20 bin kişilik kapasitenin 2-3 bini doluyor(Sanırım 20 bin yalan olmasın)

Ayrıca resimde maltepespor oyuncularıda var
    maltepeden bazı resimler

Maltepe satdı neredeysehersene dahada genişliyor işte yapım aşamasındayken o stadın büyüküğünün gösterggesi sonradan dahada büyüdü yukardaki demirler falan yapıldı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hazırııız!!

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Summit View Post
    Hazırııız!!
    E o zaman ne duruyoruyz kariyere başlıyorum...
    Tüm transfer ve Kiralık oyuncu önerilerinize açığım Transfer bütçemiz 0 kolduğu için parayla alamayız...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Açık ligler:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ArkadaŞalr Sonradan Farkettİm Turkey-second Dİvİsİonu AÇmamiŞim Aytni Lİgler Oalrak Sadece Turkey Second Dİvİsİonda AÇuk Ahberİnİz Olsun Basin Toplantisi Sorularinizi Buyrun Yazin...
    Last edited by okartal : 15.Şubat.2008 at 18:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bir maltepeli olarak kariyerinde başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

İşte bilgilerimiz:

b kategorisi için iyi kadrosu var maltepenin basarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by BeaT View Post
    Bir maltepeli olarak kariyerinde başarılar.
    Sağolasın elimden geleni yapıcam

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim umarım bu kariyer kalıcı olur

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Paolo Di Canio View Post
    b kategorisi için iyi kadrosu var maltepenin basarılar
    Bazı takviyelerle süper kadrosu olucak...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Başarılar dilerim umarım bu kariyer kalıcı olur
    Bende çok istiyorum inşallah save falan bozulmaz iyi gider bu arada HEDEFİMİZ:Süper lige çıkmak ve başarılar elde etmek
    Last edited by okartal : 15.Şubat.2008 at 20:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ocak'ta üye olmana rağmen çok hızlısın.Hızına yetişemiyorum.Başarılar dilerim seni zorlu bir maraton bekliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Ocak'ta üye olmana rağmen çok hızlısın.Hızına yetişemiyorum.Başarılar dilerim seni zorlu bir maraton bekliyor.
    Sağol ben kendimi o kadarda çok kariyer yazmış görmüyorum 1 ayda 5 kariyer aslında fazla ama biri fm 2007 deydi ilgi fazlayoktu bide fm 2008 cdsini aldım ondan bıraktım biride Aston villa save bozuldu
    Cagliari yi kendi isteğimle kapattım..Ama ikisi devam ediyor bir ortak birde bu bu sefer uzun olucak
    Yorumun için teşekkür ederim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte ilk transferimiz Amasyasporda forma giyen oyuncunun sözleşmesinin bitmesi üzerine alındı Erdinç Yalçın
    Last edited by okartal : 15.Şubat.2008 at 20:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Stadda ummalı bir çalışma var görünen.Kapasite arttırılıyor.Yenileme çalışmaları

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

bU ARADA TRANSFER EDİLİCEK BÖLGELER ŞUNLARDIR:
    1 GK
    1 DR
    1 DC
    1 DL
    2 MR
    1 ML
    ST ve MC miz için süper oyuncularımız olduğu için almaya gerek duymuyorum...

bende pendikle başlamıştım kriyere 3 senede süper ligdeydim) ilk olarak takımı a kategorisine çıkarttım( bazı yaşlı oyuncular söyliyim seneye kurtarmak için ilhan mansız(bedava), fuat usta(bedava) tavsiye ederim)

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Stadda ummalı bir çalışma var görünen.Kapasite arttırılıyor.Yenileme çalışmaları
    Stad 3 sene önce 5000 kişilikti şimdi 20 bin Halada arttırıyolar yakında İnönüden Falan büyük olcuak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by berk@y View Post
    bende pendikle başlamıştım kriyere 3 senede süper ligdeydim) ilk olarak takımı a kategorisine çıkarttım( bazı yaşlı oyuncular söyliyim seneye kurtarmak için ilhan mansız(bedava), fuat usta(bedava) tavsiye ederim)
    İlhan mansız gelmek istemiyor
    Fuat usta ya teklif yaptım ama oda sıcak bakmıyor
    Öneriler için teşekkürler bu arada transferlerdede ummalı bir çalışma var 4-5 kişi renklerimize bağlandı 1 temmuzu bekliyorum bizle imza atılır atılmaz buraya yazıcam
    Last edited by okartal : 15.Şubat.2008 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kaleye armağan vatanoğlunu al forvetede emrah bediri alabilirsin defansa eğer kaptırmadıysan nuri çolakı alabilirsin

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

8 trasnfer almayı planlıyodum ancak 12 transfer yaptım...Sssler az sonra:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İşte gelen ve gidenler:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ml ye alınan resul Dege nasıl geldi anlamadım şansım olmadığını düşünüyordum ancak bizi seçti

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Erdinç yalçın yukarda yazmıştım ama yeniden yazıyım Erdinç yavuz:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Veee K.Çekmecespordan 0 k dolara alınan Metin telhan Maltepespor gibi çok taraftarı olan bir klübe geldiği için mutlu olduğunu belirtti..
    Last edited by okartal : 15.Şubat.2008 at 21:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hazırızzzzz ! başarılar dilerim okartal ya adın ne transferler güzel umarım istediğin başarıları elde edebilirsin.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Eyyüp Uludağ Küçükköyspordan kontratı bittiği için kontrat imzalandı ve küçükköysporun en iyi oyuncualrından olan eyyüpü kendi grubundaki maltepespor alınca küçükköyspor teknik direktörü ve başkanı moral olarak 0 a indi...

Transferler iyi.. İnşallah istediğin sonuçları alırsın ligde..

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Hazırızzzzz ! başarılar dilerim okartal ya adın ne transferler güzel umarım istediğin başarıları elde edebilirsin.
    Adım ahmet hakan iki ismim var normalde tekde ikinci nüfus cüzdanınd ayazmıyo ahmet yani ama ben ahmeti seviyom ahmet diyebilirsin ama oakartal da diyebilirsin...Sağol yorumun için transfer birkaç kişi daha var...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    Transferler iyi.. İnşallah istediğin sonuçları alırsın ligde..
    Sağol inşalalh alıcaz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Burhan saatçioğlu 34 yaşında olmasına rağmen tecrübesiyle yararlı olacağını düşünüyorum..
    Last edited by okartal : 15.Şubat.2008 at 21:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kariyerinde başarılar dilerim.Ucuz oyuncuları sitede bulabilirsin.Gelecekte para edecekler ve yetenekliler vardı.Biraz paran olunca oradan transfer et bence.Tekrar başarılar ve bol şanslar. =)

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

35 yaşında olmasına rağmen Bir sene veya 2 sene bizi süperlige çıkarana akdar oynayabilicek kapasitede bir oyuncu:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mert_fox View Post
    Kariyerinde başarılar dilerim.Ucuz oyuncuları sitede bulabilirsin.Gelecekte para edecekler ve yetenekliler vardı.Biraz paran olunca oradan transfer et bence.Tekrar başarılar ve bol şanslar. =)
    Teşekkür ederim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca ibrahim kurtuda almıştım daha sonra daha iyi oyuncular bulunca serbest bıraktımaz önce..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kamil beyazbulut tecrübeli futbolcu maltepespor'a geldiği için mutlu olduğunu belirtti...
    Last edited by okartal : 15.Şubat.2008 at 21:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

başarılar ahmet sen herkesin kariyerine bişiler yazıyodun şimdi sana yazma sırası geldi

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Ömer pehlivan kadro yelpazesini genişletmek içinalınan yedekte durucak bir futbolcu...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başarılar ahmet sen herkesin kariyerine bişiler yazıyodun şimdi sana yazma sırası geldi
    Doğru ama daha önce 4 kere gelmişti
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    VEEEE SÜPER KALECİ PETER CAVİT AKMAN

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Veeeeeeee Cem efe

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Atakan sancarbarlaz alındı ancak diğer mr ler de daha sonradan alındığı için serbest bırakıldı...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Toplamda:12 oyuncu alındı(DAHA SONRA 2 Sİ SERBEST BIRAKILDI)Yani 10 kişi aldık sayalım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca 1 dl 1 dr arayışım sürüyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar Özcan Özgürcan ve Mehmet güven benim isteğim üzerine ana takım bulunmuştu galatasaray ve istanbul büyükşeihr belediye tabikide galatasarayı seçtim çok genç olduğu için ve gs den bu iki oyuncu bana tek kuruş ödemeden kuruş maaş vermeden teklif edildi uzun süre düşünüdkten sonra kabul ettim sizce eğer bunlara gerek yoksa lütfen yazınız bende kararsız kaldım eğer sizde gereksiz bulursanız kirayı iptal edicem...
    Last edited by okartal : 15.Şubat.2008 at 22:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fm 2007'de bir kariyer açmışın kapatmışın.Sonra Fm 08'de 2 kariyer açmışın kapatmışın bu 3. kariyer acaba 1 haftamı sürecek yoksa dahamı kısa? ve bence sen kariyer yapma.Yani siteye koyma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Fm 2007'de bir kariyer açmışın kapatmışın.Sonra Fm 08'de 2 kariyer açmışın kapatmışın bu 3. kariyer acaba 1 haftamı sürecek yoksa dahamı kısa? ve bence sen kariyer yapma.Yani siteye koyma
    karışmak gibi olmasın ama arkadaş özgür istediğini yapmakta ayrıca transferler iyi ama emrah bediri almalısın çok standart üstü bi forvet oluyo ilerde

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri