Tabiki de Kartal!![]()
Bencede Tabiki KartalBaşarıLar ikinizede kartaLa daha cok ..
![]()
Başarılar dilerim favorim okartal
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Destek ve yorum için teşekkür ederim öğlen 2 gibi ayrıntılarla ikimizde burda olucaz ve o zamana kadar buyrun sorularınızı sorun Sorular şunu gibi olmalıdır:
Örnek:
Okartala soruyorum(her ikimizede sorabilirsiniz)
SORUNUZ NEYSE O
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıntılar öğlenleyin oldu ıkusura bakma akşam başım ağrıyodu poggerpohlunda iş varmış heralde ondan..
Last edited by okartal : 04.Şubat.2008 at 12:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
birde soruyormusunuz. elbette Kartal![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Var sorum OKARTALA:
Hangi Bölgeye transferler yapacaksınız?
Diatta,Higuain,Ricardinho gönderilecekmi?
Bu sezonki hedefleriniz nelerdir?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sorun alınmıştır birkaç soru daha aldığımızda ben kendi adıma başlatacağım toplantımı toplam 10 soru gelince Bjk Basın toplantısı başlayacaktır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok mu başka sorusu olan
Last edited by okartal : 04.Şubat.2008 at 13:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evet ilk hazırlık maçımızı yaptık...
Beşiktaş 2-0 Fenerbahçe
Bu maç eksiklerimizi görmemiz açısından çok önemliydi. Bu maçın yanında 2 ya da 3 hazırlık maçı daha yapacağız.
Hazırlık Programımız:
Beşiktaş ( E )
AC Milan ( E )
Bunların dışında 1 tane daha hazırlık maçı ayarlayacağım.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca;
DC
DR
DM
At.M R/L
FC
Mevkilerine transfer düşünüyorum.
Transfer tavsiyelerinizi bekliyorum.
-----------------------------------------------------------------------
Satılık Listesi:
Deivid
Deniz Barış
Kemal Aslan
Kiralık Listesi:
İlhan Parlak
Eğer talibi çıkarsa Lugano'yu, Edu'yu, Kezman'ı, Semih'i de satabilirim.
Last edited by poggerpohl : 04.Şubat.2008 at 13:46
BJK TV MUHABİRİ:Evet sayın seyirciler şuanda Bjk tvden naklen yayınlanan yeniş teknik direktör okartal pieronun basın toplantısını yayınlıyoruz ş.imdi sözü Teknik direktör okartal Pieroya bırakıyorum..
T.D.Okartal Piero:Sayın basın mensupları hoşgeldiniz
Basın mensupları:Hoşbulduk
T.D Okartal Piero:Öncelikle Bjk Futbol kulübüne Gelme amcım Küçüklükten beri tuttuğum Gönülden sevdiğim bu takıma Büyük başarılar getirmektir şimdi sorularınızı alabilirim..
Yunusgs(Atv muhabiri):Sayın Okartal Piero Hangi bölgelere transfer yapmayı düşünüyorsunuz?
T.D Okartal Piero:Takıma forvet hattına bobonun yanına güzel bir forvet almayı düşünüyorum bunuda Fatih tekke yada Deivid ile doldurmayı düşünüyorum ancak Deivid ile anlaşılırsa Diatta yollanılacaktır...Ayrıca bu güzel forveti aldıktan sonra Güzel bir yıldızda ytakıma kazandırılmaya çalışılacak ismi sürpriz olsun..
Yunusgs(Atv Muhabiri): Diatta Higuain Ve Ricardinho Gönderilicekmi?
T.D Okartal: Diatta nın gitmesi kesin değil ancak heran gidebilir higuaini de yeni forvet alınan kadar satmayı düşünmüyorum ancak bir forvet alındığında higuain gönderilebilir..Ricardinho konusunda isr Ricardinho taraftarımızın taktığı lakapla Rico Paşa dır ve Paşalar kolay yetişmez geçmişi kolay silinmez ve futboluna laf edilmez o yüzden Ricardinho benim anahtar oyuncum olacaktır ve hiçbir zaman satılmayacaktır...
Yunusgs(Atv Muhabiri): Bu sezonki hedefleriniz nelerdir
Öncelikli Hedefim Ligde Şampiyon olmak ve ezeli rakiplerimi geride bırakarak tüm ulusal kupaları almak türkiye kupası türkiye süper kupası gibi..Ayrıca Uefa kupasında Yarı final oynamak hatta kupayı kaldırmak hedefimdir
Sayın Basın Mensupları İyi günler dilerim
Last edited by okartal : 04.Şubat.2008 at 13:43 Reason: düzenleme
dc=kaçırmadıyssan rus milli takımı oyuncusu ignashevich
dr= muslu nalbantoğlu
dm=ihtiyacın yok gibi ama aurelio appah selçuk
amrlc/fc=hepsi birden farfan ve orta sahanın sağına topuzu öneririm ama öncelikle edu,deivid iklisinden kurtul
Last edited by a.arıcı-11 : 04.Şubat.2008 at 13:41
bende kendi taktiğimi sölüyim klasik 4-4-2 yada 4-1-3-2 olarak oynuyorum
BaşarıLar diLerim ikinizede
Dr - Gökhan GönüL Önder var transfere gerek yok cok aciL durum oLursa Ali BiLginide oynatabiLirsin ben oynatıyordum..Ayrıca;
DC
DR
DM
At.M R/L
FC
Mevkilerine transfer düşünüyorum.
Transfer tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dc - Transfere gerek yok;Yasin,Can,Edu,Lugano var,ama Edu yu yoLLayıp Samba yı getirebiLrsin DRC oLduğu için Sağ bek içinde bir aLternatifin oLur.
Dm eğer iLLa aLıcam diosan Derek Boateng hem ucuz hem faydaLı ama bence gerek yok..
Sağ Kanata ; Serhat'ı getir Ali BiLgin var Colin Kazım var Serht da geLrse aksamaz orası..Özer Hurmacı yıda aLabiLrsin..
SoLda tansfere gerek yok bence Wederson ve Uğur var
zaten pek fazLa transfer yapabiLecek bütcen yok,mevcut kadroyla başarıyı yakaLaman zor değiL![]()
tavsiyelerine teşekkürler.
Özer'i okartal kaptı. serhat'a yöneliriz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve işte ilk transfer: Marvin Angulo !
Sağ kanadın her yerinde oynayabilen Angulo bize ilaç olacak!
Taraftar da bu transferden memnun...
Profil:
Yeni bomba transferlerle sizinle olacağız. Bizden ayrlımayın
robi merino deneyin derim harika bir oyuncu bu arada başarılar..
Ve işte Beşiktaş'tan Süper transfer Harekatı işte alınanlar ve özellikleri;
Özer Hurmacı
Özer hurmacı amr Mevkisinde oynuyan Futbolcu beşiktaşa gelmenin hayali olduğunu söyledi ve bundan mutluluk Duyduğunu belirtti.
İşte Özer,in özellikleri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlhan Mansız;
Eskiden de Beşiktaşta oynayan ve Efsaneleşen futbolcu serbest transfer ile yeniden Beşiktaşta;
![]()
İşte İlhanın özellikleri;
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Veee 4üncü bomba Fenerbahçeden Denizzzzzzzzzz Barışşşşş 250 k dolara alınan deniz burda kariyerini yeniden canlandırmak istediğini belirtti;
İşte özellikleri;
![]()
Last edited by okartal : 04.Şubat.2008 at 22:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Veeeeeee 7.boombaFortına sıttard tan 70 k dolara Emrullah Güvenç üstünde resmi var
İşte özellikler:
![]()
Last edited by okartal : 04.Şubat.2008 at 22:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardeş sen ne yaptın ya Beşiktaş'ı Aliağa Belediyespor'a çevirmişsin.Özer dışındakileri at çöpe gitsin:S
okartal kardeş bu transferler ne yahu? Şampiyonlar liginde birşeyler yapabileceğini düşünüyomusun bu transferlerle? Ben şahsen düşünmüyorum.
I'm back...
Aliağa belediyespor takımdaki herkesi transfer listesine koysa benim aldığıma damalrı alamaz..
Ayrıca kötü dediğin adamlar
1-İlhan Mansız :İtALYADA 17 maçta Cagliari ilke oynarken 12 gol attı(geçmişine zaten laf yok)
2-Deniz barış(profesyonel futbolcu)
3-öZER HURMACI(MÜKEMMEL)
5-Emrullah Güvenç(Tek kelimeyle Mükemmel)
Diğer kişiler satıldı yoğun inkaz üzerine![]()
Last edited by okartal : 04.Şubat.2008 at 22:12 Reason: düzenleme
Kaleye de Akman Peter Cavit'i al bari![]()
Hocam naptın sen yahu.Nerede düşük klasta adam var toplamışsın.![]()
Beşiktaş'a böyle oyuncular yakışmaz.1 tane al kaliteli al.Yinede sen bilirsin..
So what?
Saike
Last edited by okartal : 04.Şubat.2008 at 16:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)