Merhaba Arkadaşlar,
Karıyerıme Hoşgeldiniz umarım İyi vakit geçirirsiniz...
Serhat Kurtuldu İle Liverpool Dönemi..
Ve LIVERPOOL FOOTBALL CLUB
Kısa Hatırlatmalar....
Takım Kaptanı ( Steven Gerrard )
Golcu oyuncusu
9 Fernando Torres
Merhaba Arkadaşlar,
Karıyerıme Hoşgeldiniz umarım İyi vakit geçirirsiniz...
Serhat Kurtuldu İle Liverpool Dönemi..
Ve LIVERPOOL FOOTBALL CLUB
Kısa Hatırlatmalar....
Takım Kaptanı ( Steven Gerrard )
Golcu oyuncusu
9 Fernando Torres
Başarılar dilerim ama başlıktan bişe anlaşılmıyor![]()
Başarılar Serhat ..
Başarılar Serhat...
Başarılar Serhat.Umarım başarılı olursun.
Lıg ın 2. haftasında gelmiş oldugum takımım Liverpool'a alışması biraz güç oldu, takımdakı oyuncularımı tanımam acısından bu Sampıyonlar liginden güzel bir sonuç gelmesi beni bir hayli mutlu edicektii...
Liverpool - Sarajevo
Maçın başından sonuna kadar ustun surdurmem benı acıkcası mutlu etti, oyuncularımdan bekledıgım performans'ı tam anlamıyla alamasamda iyi sonuc iyi goller ve iyi bir başlangıç oldu...
Sarajevo maçından sonra oyunculara verilen bir gunluk izinden sonra önümüzdeki Bolton maçına bakıyoruz, İngilteredeki takımların nasıl olucagı acısından bılgım hıc olmadıgı ıcın hangı takımın ne taktık ıle ıyı oyuncuları kımler dıye arastırma yapma zamanı bulamadıgım ıcın Diouf'un başlı başına bir yetenek olması Liverpool'daki ilk mağlubiyetimi tattırıyor..
Maçı baştan sona iyi geçiren El-Hadji Diouf'u Tebrik etmek gerekir dogrusu..
İyi başlangıç olmamışDüzeleceğine inanıyorum
Serhatcım bu yükün aLtından kaLkarsın sen. OLmadı yardım etmeyi çok isterdim ama mağLum LiverpooL gibi bir takıma benim gibi siyah beyaz bir adam yardım etmeyi pek istemez. Tez eLden kümeye git emi![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Lig'e pek iyi başlayamamışsın Serhat ama düzeltirsinTransfer düşünüyormusun?
Öncelikle başarılar dilerim Serhat ligde pek de güzel başlamamışsın umarım toparlanırsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Serhatcım önceki kariyerim Liverpool kariyeriydi..Ryan Babel harika bir oyuncu.Mutlaka ilk11 oynatmalısın..Bu arada başarılar dilerim..
Kardeşim başarılar, güzel bir kariyer olacagına eminim.
Tekrar sizlerleyim....
Bolton mağlubıyetınden sonra Sampıyonlar lıgınde onemlı bir Rovans macı beni bekliyordu...
Beklediğimden kötü oyun ve beklediğimden kötü skor geldi, ıyı oynamasını ıstedıgım gol yollarındakı Torres benım umudumu kırıyor hala, 2 haftalık gol orucunu bozamadı bır turlu..
Sarajevo 0 - 2 Liverpool
Sampiyonlar Liginde grublara kalmanın sevıncını yasarken, hafta sonu oynanacak maçı sankı pekte umursamamışız gibisine Derbi maçta resmen hezimete ugradık..
Manchester United maçında ezilmemize rahmen sezonun başıydı oyuncularımda her hangı bır morel bozuklugu yasanmaması benı cok sevındırmıstı cunku bu tur maclardan sonrakı serı kotuye gıdebılırdı...
Fulham maçından beklentilerim çok çok üstündü beklentilerimi dogru cıkarttıkları ıcın tesekkur edıyorum oyuncularıma..
Fulham maçında benım oyuncularım bayagı etkılı olmuslarkı bayagı bır oyuncum haftanın takımında yer almıs...
Performansın arttıgı gunlerde Aston Vılla galıbıyetı ayrı bır keyıf verdı...
Deplasmanda sıkıntı cektigin belli buna bi çözüm ara,başarılar..
Tebrik ederim Serhat güzel gidiyorsun Manuya kaybetmende doğal.
Kırmızı Şeytanlar çarpmış.![]()
Yorumlarınız ıcın tesekkur ederım... x)
Reading daha sezonun başından sonunculukta gozu olan Reading'i yenmek ıcın cıktıgım maçta deplasmanın zor gecmesını beklerken cok ıyı gectı, oyuncularımı bırer bırer tebrık edıyorum...
Evet Grublara kalmıstık sımdıde Ilk Sampıyonlar Lıgı sınavındayız..
Tekrar sızlerle olacagım...![]()
Futbolcular zamanla daha da ısınır birbirlerine.İyi gidiyorsun...
Tebrikler Serhat şu anda toparlanmışsın ve güzel gidiyorsun
Bu arada Maldonado'yu almışsın, hayırlı olsun...![]()
Ligde iyi istikrar yakaladıgımızı dusunuyorum cunku oyuncularımın hemen hemen nerede oynaya bıleceklerını kestıre bılıyorum, ve buda benım ısıme yarıyor tabıkı en buyuk sevınc ıse Ayın 2. Menejeri secılmem...
Porstmouth - Liverpool
Bir arkadaşım deplasmanda sıkıntı cekecegımı soylemıstı ama fakat ben ınanmıyorum bızım takım her yere gıder..
Şampiyonlar Ligine iyi başlamıştık 3 puanla başlamıştık fakat defansımızın hataları bu gun ku macta asırı derece ılerleyınce herıfler bıze acımadı ve 1-0 yaptılar ılk yarı boyle bıttı, ıkıncı yarıda boyle gecıyordu fakat ıste benım adamım yok mu adamım Fernando Torres cıktı ve at 1-1 oldu 3 puan almıscasına cok sevındım.. x))
Maçı berabere cevıren Torres'e Taraftarlar cok sevıyorlar bu sene basında gelmesıne rahmen kendısını cok sevdırdı..
2. Lig takımlarından olan Sheff unt.le cıktıgım maçta ilk yarının 15 dakıkasında cok etkılı pozısyonları olsada sonrada rakıbı cozmemız zor olmadı..
Voranin Keratasıda baya golcu cıktı basımıza..![]()
Voronin,Gerrard ve Torres müthiş bir üçlü kurmuşsun.Tebrikler.Başarılarının devamıda gelir inşallah Serhat.
skin ne acaba
abi süper gidiyorusnun manu maçı dışında![]()
Tebrik ederim Serhat iyice toparlandın artık seni durduramazlar.
Başarılar kardeş.Bir manchester united maçı kötü olmuş