Arkadaşlar size üç tane oyuncu söyleyeceğim bunalrı kesinlikle alın derim

1- Sidnei (İnternacional takımında) kaç tane yıldız varsa hepsini hakediyo adam mevkiisi DC ve neredeyse bende hiç sakatlanmadı. adam süper oynuyo. tek başına size maç kazandırıyo ve üstüne birde süper freekick atıyo. Adamın uzaktan süper freekick'leri var. Adamı oyunun başında max. 3milyon'a alıyorsun alamazsanda dert etme zaten serbest kalma maddesi 3-5 milyon bişe. adamı aldığınıza pişman olmazsınız bir sene sürekli oynat madrid 100 milyon teklif yapıyo. vedaha nice takımlar Birde adam gani gönüllü fazla maaş istemiyo. yalnız siz adama sürekli yeni kontrat önerin. Örneğin: her yarı senonda 0.250 Paund arttırın çok işe yarıyo

2- Rafael Foster (İnternacional) Mevkii: DC bu kardeş sidnei'den taş çatlasa bir yıldız daha kötüdür ama bu da süper. ben galatasaray'a aldım gönderdim alt yapıya. gül gibi yaşıyo. Buda abisi Sidnei gibi fazla maaş istemiyo. ama bunu ben alt yapıdan fazla çıkartıp da oynarmadım sadece avrupa kupası maçlarında oynattım. Şunu söylemek gerekirse Sidnei den aşağı değil...

3- Henri Saivet (bordeaux) bu arkadaş ta orta sahanın sağında, solunda ve forvette görev yapıyo. Fakat forvet o kadar da iyi oynamıyor diye okudum bi yerde. Ama benim deneme şansım olmadı süper bunada real madrid ve benzeri dünya devleri 100 milyon teklif yapıyolar.

Bu üç kişiyi alın iki sezon oynatın satın. kulüp bayram edecektir arkadaşlar benden söylemesi. Eğer üçünüde güzelce oynatırsanız ve avrupa maçlarında başarı gösterirlerse üçünüde satarak 300 milyon paund elfe edebilirsiniz. harcayacağınız para sidnei ve rafael foster için en fazla 3 milyon henri için de 6-7 milyon desen 10 milyon bile tutmadan 300 milyon sahibi olacaksınız. ama ben hiç birini satadım satmamda. onlar benim güvencem

arkadaşlar sizinde böyle vazgeçemediğinz futbolcular varsa veya alınmasını şiddetle tavsiye ettiğinz futbolcular lütfen yazın.

ama bir ricam var fiyati 3-5 milyonu geçmesin ki fazla parası olmayan arkadaşları kasmayalım

şimdiden teşekkürler. cevaplarınızı bekliyorum