Galatasaray Kazanır
Berabere Biter
Manisaspor Kazanır
Yılmaz Vural'ı takımın başına getiren,Burak Yılmaz, Koray Avcı gibi kaliteli oyuncuları kadrosuna katan Manisaspor formda.Ama Galatasaray bu maçı kazanır diye düşünüyorum.Burak Yılmaz İnşAllah gol atar![]()
Zor bir mac ama formdayiz,bu engeli de asariz.![]()
Tabi ki sahe ve seyirci avantajı elinde olan G.Saray galibiyete yakın olan taraf...
Burak Yılmaz sevindir bizi...![]()
Galatasaray bu maçın favorisi.Sebep olarak son haftalardaki form grafikleri ve maçın Ali Sami Yen'de olmasını görüyorum.Lakin V.Manisa'da küçümsenecek bir takım değil.Süpriz yapabilirler.Devre arasında takıma iyi takviyeler yaptılar.Hocayı değiştirdiler.Süpriz olabilir diye düşünüyorum.Kısacası kolay maç olmayacak.3 ihtimalli bir maçta diyebiliriz.Yinede tahminim 10.
Burak bu maçta kendini gösterde bizdeyken bize yapamadığın katkıyı Manisa'dayken yap.![]()
So what?
Saike
Galatasaray kendi evinde maçı kaybetmez diye düşünüyorum.En kötü beraberlik kanımca.O bile zor aslında.Burak Yılmaz ve Koray ne kadar etkiler emin değilim.
Futbol bölümü kurallarını okuyunuz, şu alır bu kazanır berabere biter diye mesajlar atmayın, düşüncelerinizi daha açık bir dilde belirtin. Eğer şu kazanır diye kafanızda bir düşünce varsa topicdeki ankete oy kullanabilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54734
HOLOSKO YOK.
Manisaspor'un en iyi oyuncusu yok.Bizim takımda formda.O yüzden alırız bu maçı..
Geçen hafta Burak parlamıştı inşallah bu haftada patlarda sevindirir bizi.
GS favori erken gol bulursa farka gider,gol gecikirse belki Manisa'nın bi şansı olabilir.
Kalli Fenerbahce maçındaki ilkonbiri bozmayacak gibi..İyide olur..Oynarsa bir Nonda oynar..Volkan formda..Hakan balta milli takımda iyi oynarsa belki girebilir.. Lincoln iyileşmiş ama bence 90 dakika oynamaması lazım..Yavas yavas kadroya girmesi lazım..Leverkusen macındada çok hazır hale gelir..Lincoln maçın son 25 dakikasında Arda'nın yerine falan girebilir iyide olur..
Kalli Bugün Serkan ile 15 dakika özel toplantı yapmış..Sanırım Serkan yine sag kanatta oynayacak...
Kısaca ben kadroda çok degisiklik beklemiyorum..Zaten yavas yavas ideal ilkonbir belli oluyor
Last edited by Emurafu : 04.Şubat.2008 at 21:28
Burak Yılmaz'ı durdurursa savunma, Galatasaray kazanır.![]()
I'm back...
G.Saray, bu sezon istikrarsız bir performans gösteren Manisaspor'u yenecektir.
Galatasaray galibiyete yakın olan taraf Manisaspor'dan birkaç gömlek üstünler. Nonda'nın bu maçta oynayıp oynamayacagını bilmiyorum amam Nonda Galatasaray'ın önemli bir hücum silahı. Eğer Nonda'da oynarsa rahat bir maç olur. Manisa'ya hiç şans vermiyorum beraberlik bile.
Yılmaz Vural'ın Antalya'ya gelmesiyle birlikte Manisaspor İvme yakalamaya başladı.Galatasaray ise eKsiklerine rağmen Çok iyi gidiyor.Galatasaray ASY'DE Kesin favori...
Seyircimiz önünde Fenerbahçe maçındaki performansın üstüne ekleyeceğimizi düşünüyorum. Her maçta olduğu gibi bu maçta da kazanmak için oynuyoruz. Diğer sonuçlardan kesinlikle memnun olmuyoruz. Tahminim 2-0 olur skor. Goller de Arda ve Servet'ten gelir.
Baktığımızda herşey yolunda gittiği için atlanan birşey var. Bu takım sıfırdan değişti. Aşırı derecede gençlerden kurulu bir hal aldı. Fenerbahçe maçında berabere kalındı diye çocuk gibi sevindiler deniyor. Fenerbahçe maçı ile takım kendini buldu. Üzerlerindeki baskı kalkmış oldu. İstediklerinde neler yapabileceklerini gösterdiler. Bu rüzgarı arkasına alan Galatasaray Manisa, Leverkusen ve Fenerbahçe maçlarını geçecektir. Manisa maçında ise bu kendine güvenle skor farka gider diye düşünüyorum.
Burak yilmaz o kadar korkulacak biri degil bence..Bizim savunmamizi çok asiri zorlayacagini sanmiyorum..Sonucta çok zor gol yiyen bir takimiz..Üstelik servet gücsüz forvetlere karsi vücudunu iyi kullaniyor..Mehmet yildiz ve Tum'la yaptigi mücadele hala aklimda...Yilmaz vural takimlarini büyük maçlara iyi hazirliyor..Valla ben bu maçtan daha çok 2 hafta sonra Konya ile deplasmanda oynayacagimiz maçtan daha cok korkuyorum..Konya iyi takviyeler yapti![]()
Burak Savunmayi zorlayabilir ama eger tabi ortasahayi gecerlerse![]()
görende sanacakki dünya yildizi...
Sanki bizim forvetler hic zorlamayacak...
Manisa'da iyi takviyeler yaptı.Mesela en son Sakarya'dan Martinez alındı..
So what?
Saike
Sizin forvetler zorlayacak değil,zaten favorisiniz.İstemeselerde zorlayacaklar...
Burak sadece hızlı ve yeniden parlamaya çalışan bir genç olduğu için zorlar diyoruz,mükemmel bir futbolcu olduğunu falan düşündüğümzden değil...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla ben şahsen Burak Yılmaz'ı her zaman beğendim.Hafta sonu göreceğiz ne kadar yetenekli bir futbolcu olduğunu...
Last edited by anilton : 05.Şubat.2008 at 01:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Deplasmanda olsaydık en zor maçlarımızdan diyebilirdim hele ki Son Fenerbahçe maçındaki gibi oynarsak Manisanın şansı yok defansta Emre Servet ve Mehmet Topal liberoda Alexe Kezmana Semihe Deivide göz açtırmadılar bu maçtada defansta sorun olmadığını düşünüyorum maçı 2-0 alacağımızı düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ne Burakmış yau tek basına yıkacak Galatasaray ıHiç bi mac tek oyuncuyla kazanılmaz, takım olarak iiyi oynaamak lazım
Manisa istikrarı olmayan bir takım, biz de ligin 2. yarısında 3 de 3 yaptik. Bu macta da taraftarımız ve kalite yönünden favori olan tarafız. İlk macta kazanamamıştık, bu macta kazanmak için çıkıp, mücadelemizle 3 puanı alırız diyorum...
Burak'ı abartmayalım diyorum sadece...Ha golde atabilir ama abartılacak biri degil..Anilton haklı hızlı ve Teknik biri.Topal,Barış, Bu ortasahada varken zorlanırlar..Savunma zaten oturdu gibi..Nonda oynaması zor diyorlar..Milli takıma cagrıldı gitmedi..
Vay be Burak Yılmaz tek başına takım oldu he Manisaspor'a gidince..
Formdayız, ilk maçın intikamını alacağız. Mehmet Topal yine kilit oyuncumuz olacak bana göre..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Manisaspor baştan sona değişim yaşıyor bu onlar için büyük dezavantaj olacak Galatasrayda formda ve moralli bu maçı kazanırlar
G.Saray'lı arkadaşlar;biz Burak mükemmel oyuncu G.Saray'ı tek başına yıkar falan demedik,nereden çıkarıyorsunuz.Sadece genç ve yeniden parlamak isteyen yetenekli,hızlı bir oyuncu olduğu için savunmayı zorlayabilir diyoruz.Bunda da ilginç bir durum yok.Aşikar bu,hafta sonuda göreceğiz Burak'ın meziyetlerini.Ama tabiki G.Saray maçın mutlak favorisidir.Hakeden kazansın...
Lincoln Manisa maçı kadrosuna alınacak Galatasaray'da uzun süredir sakat olan Brezlyalı yıldız Lincoln'ün, ligde önümüzdeki hafta oynanacak Manisaspor maçının kadrosuna alınacağı belirtildi.
zoom - galleria
![]()
Galatasaray'da sakatlığından dolayı uzun süredir forma giyemeyen Lincoln'ün hafta sonu oynanacak olan Vestel Manisaspor maçında forma giyebilecek duruma geldiği belirtildi.
Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp'ın, Brezilyalı oyuncuya ilk 11'de şans vermese bile, maçın 18 kişilik kadrouna alacağı belirtiliyor.
Öte yandan, Galatasaray'ın Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında 9 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın biletlerinin, 6 Şubat Çarşamba günü saat 11.00'den itibaren tüm Biletix bayilerinde satışa sunulacağı açıklandı:
Galatasaray-Vestel Manisaspor Maçı Bilet Fiyatları
Numaralı VIP1 140 YTL
Numaralı VIP2 125 YTL
Numaralı Grup1 80 YTL
Numaralı Grup2 70 YTL
Kapalı Üst 50 YTL
Kapalı Alt 35 YTL
Yeni Açık Üst 15 YTL
Yeni Açık Alt 12 YTL
Eski Açık 15 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
Numaralı VIP1 130 YTL