İstanbul BŞB Kazanır
Berabere Biter
Ç.Rizespor Kazanır
Belediye Necati'yi de kiraladı.Daha da güçlendiler.Zaten iyi top oynuyorlar.Rize'yi yenerler diye düşünüyorum.
Necati atabilir belki![]()
Ç.Rizespor'un sağı solu belli olmuyor. Trabzon'dan dört yedikten sonra sadece altı gün sonra evinde Beşiktaş'ı yenebiliyorlar. Bu yüzden maçın ortada geçeceğini ve maçın beraberlik ile biteceğini düşünüyorum.
Çaykur Rizespor çok büyük hatalar yaptı ve bindiği dalları tek tek kesti. Ergün Teber gibi bir oyuncu ve Saffet Susiç gibi bir hocayı gönderdiler ve abuk subuk transferler yaptılar. Düşerlerse şaşırmam. Bu sene Karadeniz ekiplerine ne oldu anlamadım. Trabzon ayrı bir dert, Rize ayrı bir dert, keza Samsun ayrı bir dert.
Maça gelecek olursam; kuponunuz da bile banko yazabilirsiniz, maçı İBB alır.
Last edited by Bahadır Akdeniz : 04.Şubat.2008 at 20:41
ÇAykur Rize hafta arasında Beşiktaş karşısında kazanmış olsada İstanbul deplasmanında hiç şansları yok bana göre. Necati'yi de kadrosuna katan İBB Rize karşısında galibiyete yakın taraf.
Belediye'nin ilk 'Akın'ı
Turkcell Süper Lig'de son galibiyeti 9. hafta Kasımpaşa karşısında alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, kötü gidişe Ç.Rizespor karşısında yeni transferi İbrahim Akın ile son verdi. İki gol atan İbrahim, yeni takımına 2-1'lik galibiyeti getiren isim oldu.
Öne geçtiği bir çok maçta puan kaybeden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Rize karşısında 30. dakikada Riberio'nun golüyle 1-0 yenik duruma düştü. Ancak Abdullah Avcı'nın öğrencileri İbrahim Akın'ın 7 dakika sonra gelen golüyle beraberliği yakaladı. Akın, 67. dakikada da takımına 2-1'lık galibiyeti getiren isim oldu. 12 hafta sonra kazanan Belediye, puanın 24'e çıkarırken, ikinci yarıdaki 4. mağlubiyetini alan Rize, 21 puanda kaldı.
Kaynak: Ligtv.com.tr
Beşiktas'dan giden oyuncular çosdu...İşte gönderilen oyuncu kendini böyle ispatlaması lazım..Mesela Galatasaray'dan gönderilenlerin sesi cıkmıyor..Demekki o oyuncuların gönderilmesi dogru..
Anıl kiralık olabilirdi..Ama dur bakalım gollerin devamı gelecekmi...
Bizden giden oyuncuların Anadolu'da coşmaları onların büyük takım oyuncusu olmadığını gösterir.
Her iyi oyuncu büyük takım oyuncusu olamıyor maalesef.
So what?
Saike
Büyük takımlardan giden oyuncular, geri gelebilmek için büyük çabalar sarf ettiği ortada. İlk maçında iki gol birden attı. Tebrikler. Bu performansı Beşiktaş'ta göstermek varken gidipte daha küçük kulüpte göstermelerini şaşırıyorum. Demekki çoğu yerli oyuncumuzda büyük takıma gidince psikolojileri değişiyor.
Riberio nun golunde hakem nerde bir izleyin =D