Gaziantepspor
GB Oftaş
Berabere
(/s)
G.Antep'te hedef mutlak 3 puan
Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Kırmızı-siyahlı ekip, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Gençlerbirliği Oftaşspor maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.
Kamil Ocak Stadı'nda Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-siyahlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Başkan Kızıl, maç öncesi değerlendirmede bulunmak istemediğini, maç öncesi yaptığı değerlendirmelerin takıma ve kendisine uğursuzluk getirdiğini belirtti.
Teknik Direktör Nurullah Sağlam ise, takım olarak son iki haftadır iyi bir oyun ortaya koyduklarını, ancak bunu skora yansıtamadıklarını belirterek, şanssız bir dönem geçirdiklerini kaydetti. Sağlam, "Son iki haftada oynadığımız Sivasspor ve Kayserispor maçlarında göstermiş olduğumuz mücadelenin karşılığını alamadığımızı düşünüyorum. Rakiplerimize göre daha kazanacak düzeyde, etkili ve arzulu oyndık. Ama şanssızdık, iyi oyunumuzu skora yansıtamadık. Şimdi önümüzde Gençlerbirliği Oftaşspor maçı var. Bu maç sahamızda oynayacağımız maçların en zorlarından birisi. Gençlerbirliği Oftaşspor pres yapan, koşan, rakibi bozan bir takım. Biz de gerekli tedbirleri alıp bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.
Kırmızı-siyahlı futbolcular Erdal ve İlhan da, şanssız gidişe son vermek istediklerini ve taraftar desteğini de alarak Gençlerbirliği Oftaşspor maçından galibiyetle ayrılmak için sahaya çıkacaklarını ifade ettiler.
Antrenman sonrasında yönetim kurulu üyeleri tarafından futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulunuldu. Takım kaptanı Mehmet Polat tarafından servis edilen baklavaları yiyen futbolcular, soğuk havada enerji depoladılar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gaziantepspor'un yeni transferi Beto çok katkı sağlayacaktır takıma.Kayseri deplasmanında da çok güzel bir gol atmıştı ve Sivas maçında çok gol kaçırmıştı.Oftaş'ın puan çıkarabileceğine inanmıyorum.
Oftaşspor böylesine zor bir deplasmandan puan çıkaramaz Gaziantepsporun Sivasspor maçında nasıl oynadığını biliyoruz Oftaşa puan vermez bence.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Antep'te kardeş payı: 1-1
Turkcell Süper Lig'in 23. haftası Kamil Ocak Stadı'nda Gaziantepspor ile Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini G.Bİrliği OFTAŞ adına 8. dakikada Ergün Penbe kendi kalesine atarken, Gaziantepspor'un golünü penaltı vuruşundan 13. dakikada Beto kaydetti.
Gençlerbirliği Oftaş Spor'dan Petkovic karşılaşmanın 74. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Bu sonuçla Gaziantepspor puanını 26'ya, G.Birliği OFTAŞ Spor ise 28'e yükseltti.
So what?
Saike
İki takımda son haftalarda kazanamıyordu, Antep'ten galibiyet bekliyordum; ama bu sonuç ise beni fazla şaşırtmadı.
Bana kalırsa Antep bu maçta 1 puanı bile haketmedi, zaten maçtan sonra Nurullah Hoca da benzer şeyler söyledi... Oftaş'ın da kazanmak için oynadığını zannetmiyorum, çok zevksiz bir maçtı...
Antep kazanır diye düşünüyordum ama beni yanılttılar.Oftaş çetin bir takım.