Aynı şekil golü bende Sabri attı.İlk defa kornerden gol atmıştımfm serilerinde
İlginç bir görüntü. Paylaştığın için teşekkürler.![]()
Banada turnuvada mertcan atmıştı kornerden.![]()
Az rastlanan bir gol olmuş Lincoln duran toplarda çok iyi yada sadece benim şansıma hepsi gol oluyor. Sizde atamıyor olabilir. Ama şunu biliyorum. Bu adamın özellikleri gerçeğine uygun yansıtılsaydı daha neler olurdu kimbilir.
Genelde bu tipte futbolcular macta kullanilan kornerlerden en az 1-2 tanesini kaleye atiyorlar.Lincoln,Elano,Martin Petrov hep böyle yapiyorlar,ama bir kere bile gol olmadi,atamisan niye cekiyon kardesim,acsana orta,sonra benden azar isitiyorlar![]()
ya bende kormerden gol atamıyorum ne zaman atsam hakem faul çalıyor ve en az iki oyuncum sarı kart yiyor acaba oyun hatasımı
kornerden goal atmak gerçekten çok zor bir olay..Büyük başarı bence tebrik edrim..
kornerden 3 tane gol atsam 2 si faul yüzünden güme gidiyor...çok sinir oluyorum...
Saçma bence ilginç bile değil.
niye saçma ki gerçekte de d'alessandro atmıştı
Güzelmiş ilk defa rastlıyorum
Bende de Boulahrouz atmıştı.![]()
Hiç rastlamadım.İlginç bir durum![]()
Hiç başıma gelmemişti. Helal olsun valla.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
İlk defa gördüm FM de böyle birşey.Tebrik ediyorum.![]()
FM Gazetesi
bende de carrusca bi kere atmisti kornerdenfm 08 de
bende de alex atmisti bunlar normal ama yine spikerin dedigi bence her seye aciklik getiriyor lincoln golu atti fakat amaci gol atmak degildi.....![]()
duran topdan gol olayı biraz abartlmış gibi nerdeyse orta sahadan bile gol oluyo...
ben lincoln'ü sattım ya. adam gıcık ediyo. bir iki maç süper oynuyor. saha sonra 5 maç yatıyo adam. bende. geçtim real madrid'e kiraladım adamı. başıma bela ya.
onun yerine aguero yu aldım
Benim başıma gelmedi hiç boyle bir olay ama duymuştum.