Kayserisporla 2.sezonumdayım.Daha yeni olarak da Gana milli takımının başına geçtim fakat bir de ne göreyim oyunda Ganalı kaleci yok...!Çözüm yolu yok mu bunun![]()
Kayserisporla 2.sezonumdayım.Daha yeni olarak da Gana milli takımının başına geçtim fakat bir de ne göreyim oyunda Ganalı kaleci yok...!Çözüm yolu yok mu bunun![]()
Maç günü geldiğinde oyun kendi kendine gri renkte oyunculardan çıkarması lazım.
Kendinde takıma çağırabilirsin, kulüplerden.
Görmemişim, takımda sandım ben.
Last edited by guarin14 : 15.Şubat.2009 at 02:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sende 5-4-2 oynarsin veya 4-4-3saka bi kenara sasirdim valla SS koysana sigamese yollariz
![]()
benim de böyle birşey başıma gelmişti.oyunda fildişi sahilinin başına geçmiştim ve kalecisi yoktu.benim bildiğim tek çözüm oyun açarken fildişini eklemekti ama onun dışında başka bir çözüm bilmiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada kameni ye bakabilirsin sonra onu kadroya alırsın
Last edited by juanov : 15.Şubat.2009 at 03:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
regen kaleci hic üretmedimi peki?
eğer small data(diğerlerinde olurmu bilmiyorum) da oynuyorsan ve oyunu açarken lig olarak yada oyuncuları burdan al seçeneğinde ganayı seçmemişsen kaleci konusunda sıkıntı çekebilirsin.. daha önce fildişi sahillerini yönetirken başıma gelmişti böyle bir olay..
oyun datam large..Scout programında da baktım regen olarak da yok kaleci![]()
Beni al o zaman2 sene kayseridemirsporun alt yapısında kalecilik yaptım :d
Benim bi kariyerde de fildişi sahilinin kalecisi yoktu her maçta farklı bi oyuncu geçiriyolardı kaleye![]()
Ben 2007 oynarken kalecilerimin hepsi sakatlanmıştı oyuncuların kalecilik özelliklerine baktım en yüksek Uğur Uçar'dı onu geçirdim kaleye ve gayet iyiydisen de özelliklere bak kalecilik özelliği en yüksek olanı koy kaleye yeni kaleci çıkana kadar.
Richard Kingston eski GS'li kaleci, o da ganalıydı, eminim..
yanlış söylemişim kameni kamerunluydu.en iyi yöntem oyunu açarken yöneteceğin ülkedeki bütün oyuncuları eklemek
manager>options>resigns
ddt ile hallolmaz mı?
2008 de banada olmuştu bende dayanamadım her maç 5 gol yenir mi arkadaş
Modifier le takımdan oyunda bi işi olmayan adamı GK yaptım 130 da ca çaktım oldu bitti![]()
keşke daha geniş bi databasele başlasaydınyapacak bir şey yok yalnız richard kingston olsa gerek ya?
BöyLe saçmaLıkLar oLuyor Bazen FM de. Bende FiLdişi sahiLLerini yönetirken oLmuştu. Hiç kaLeci yoktu FiLdişiLi. Bende yoLdan geçen birini tutup aL sana eLdiven, aL sana PA ve CA deyip sokmuştum kaLeye. Napayım![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bildiğim bir çözümü yok. DDT dosyasıda eklesen sezon başından başlaman gerekiyor. Eğer milli takım menejeri olacaksanız seçeceğiniz ülkenin bütün oyuncularını yüklemeyi unutmayın.![]()
I'm back...
Herhangi bir Ganalı oyuncuyu modifier kullanarak kaleci yap.