1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Karşıyaka'ya Ceza Yok.Gaines'e Ceza Var !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Karşıyaka'ya Ceza Yok.Gaines'e Ceza Var !!!

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Cafe Crown arasında oynanan maçta seyirci ile gerginlik yaşayan Charles Gaines?e 2 maç ceza verdi.

16.02.2008 tarihinde İzmir’de Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Cafe Crown arasında oynanan Beko Basketbol Ligi müsabakası sırasında Galatasaray Cafe Crown sporcusu Charles Gaines’in rakip takım seyircisini tahrik edici eylemlerde bulunması, Karşıyaka seyircisinin de yoğun olarak sahaya yabancı madde atmaları nedenleriyle konu ile ilgili dosya karara bağlandı. Yapılan toplantı sonunda Galatasaray Cafe Crown sporcusu Charles Gainese 2 maç müsabakalardan men ve 4000 YTL para cezasına, Pınar Karşıyaka Kulübü’ne ise 2000 YTL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.
    Gianes tahrik etmiş olaya bakyaSmaç vurmak istedi bu tahrikmi??? o yabancı maddeler neden atılıyor..Gaines evden getirmedi herhalde..Maç boyunca küfürlü edilen sözler'i duymadılar sanırım..

Gaines’e 2 maç ceza veriyorsan karşıyakanın sahasınıda 2 maç kapatacaksın.Artık bıktık yemin ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyden bıktın? Parayı alıp trinüne atarsan bu tahrik etmektir, başka açıklaması var mı bunun?

Para cezası verilmiş, sahanın kapanmaması iyi oldu. Gaines'e beklediğimden az ceza verilmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ha Karşıyaka'yı federasyon, hjakemler falan koruyor demeyin sakın. federasyona, hakemlere en çok tepki gösteren takımdır Karşıyaka. İstanbul takımları hep kollanmıştır bize karşı, adalet olmadığını düşündüğümüz için de federasyona, hakemlere her zaman tepkimizi gösteririz.

O nedenle federasyon Karşıyaka'yı kolluyor yorumları için şimdiden saçma diyebilirim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Madeni para'lar gaines'e isabet edince oda cevap verdi(Gainesde suclu)..Basketbol kuralları acık ve net küfürlü tezaruhat ve yabancı madde atmak salon kapatmaktır...maç içersinde taraftarı bosaltmaktır..Bunu yapan baska takım ceza alıyor...Yapmayın gözünüzü sevim kimse kör degil..Şemsiyeden varana kadar ne varsa sahaya atıldı..Basketbol seyircisi tabi azalır..Çocukları ile maç izlemeye gelenleri gördünüzmü ..Adamlar maçtan kaçmak zorundak aldı..

Gaines'e ceza varsa karsıyakaya'da ceza var..Hersey açık ne net
    Last edited by Emurafu : 22.Şubat.2008 at 17:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçta ne olduğunu bilmiyorum. Ama yorumları okudum. Smacı kaçırmış galiba sonrada seyirciler gülmüş. Oyuncudan cebinden para çıkarıp onlara mı atmış
    yoksa seyirciden gelen parayı mı geri göndermiş.

Cezalar dağıtılırken hep adalet eksik bırakılıyor. Olayın takımlarla felan alakası yok. Bu genelde böyle. Ortak işlenmiş bir suça tek taraflı ceza benim anlayışıma ters düşüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben her maçı izlerken NTV'den küfürlü tezahurat duyuyorum ve seyircisiz maç da pek hatırlamıyorum.

İsabet edince cevap veri diyorsun, cevap vermeyecekti, cevap vermese ne şemsiye atılacaktı ne başka birşey. Burada Gaines'e az ceza verilmiş diye tartışmamız gerekirken Karşıyaka'yı tartışıyoruz ilginç.

Salon boşalmaz bizim merak etme, bilinç taraftar daha çok gelecektir ve o kendini taraftar sananlar uzaklaştırılacaktır ama bunu yapmak kolay değil, tribünleri ele geçirmişler, onlardan ben de memnun değilim ve onlardan kısa zamanda kurtulmak da pek mümkün değil. Bunu bu zamanda yönetim de yapamaz.

Kapatılması gerekirdi kapatılmadı ben memnunum, Gaines daha çok ceza almalıydı sen memnunsun. Ortada haksızlık varsa 2 tarafadır bence.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Karşındaki smacı kaçırsın sen dalga geç adamı sinir et sonra para at alsın o parayı geri fırlatsın sana suçlu sen ol.Tahrik etmeseymiş kardeşim.Tahrik ederse parada atar çıkarır ayakkabısını da fırlatır.Tamam geri yolladı parayı cezasını almış.Karşıyaka sütten çıkmış ak kaşık sanki.O para Karşıyaka taraftarından yollandı.Adama bile daha fazla para cezası vermişler.Yuh artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aygün ben zaten parayı atanın da, diğer eşyleri atanlarında suçlu olduğunu kabul ediyorum. Ve bu federasyonun ceza vermemesini de anlayamıyorum çünkü bizi pek sevmezler.

Ama sizden de Gaines'in hatalı olduğunu demenizi bekliyorum. Geçen sene koltukları kırıp attılar, Lugano eline almıştı, onu tribüne fırlatsa orada ne olurdu düşün bakalım? O taraftar sahaya inmez miydi?

İlk parayı atan suçludur ama Gaines de onun kadar suçludur. Siz bunu kabul etseniz ben zaten hiç tartışmam burada. Sonra yabancı madde atanalar da suçludur ama sürü psikolojisi diye birşey var, orada kendine hakim olamıyorsun, o para tribüne geldiğinde olan oldu 10 snyede herkes elinde ne varsa attı ve olay bitti, sonrasında saha temizlenip maç hiç olay olmadan tamamlandı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gaines hatalı kabul ediyorum zaten

Cidden Karşıyakaya verilen cezayı ağır buldum. Gaines evden getirdiği yabancı maddeyi onlara fırlatmasa karşıyaka seyircisi bu tür taşkınlıklara yeltenmezdi.

Bu arada Galatasaray yönetimi Gaines'e zaten çok agır para cezası verdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hatta şu örnek bile var, geçen sezon Tümer gol olmadan önce serbest vuruş atacaktı, bir su şisesi ona isabet etti, o da alkışladı, sonrasında ne oldu? Aynı şey saniyesinde elinde varsa sahaya attılar, bir anda heryer su şisesi oldu ve o zaman siz Tümer tahrik etti dediniz muhtemelen.

Orada da Tümer'e isabet eden bir cisim vardı üstelik o geri de atmamıştı tribüne, sadece alkışla tepkisini gösterdi, sonra da birçok suyu yine kafasına yedi.

Bu olay nerede olursa olsun, ne şartlarda olursa olsun, oyunce eğer trbibüne birşeyler atarsa, bunun sonucu bellidir. Oyuncu bunu yapmaması gerektiğini bilmeli, yoksa bu tür olayların önüne geçilemez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Gaines'in ceza alması isabet, Karşıyaka'nın [hakeme en çok yakınan kulübün] Galatasaray karşısında ceza almamasının adı ne bilmiyorum ?

Tebrikler.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O zaman şöyle yapalım, federasyon Karşıyaka'yı tutuyor ve bu nedenle ceza vermedi ve büyük bir hata yaptı.

Şunu da hatırlatmakta fayda var, Karşıyaka evinde ilk maçı kiminle oynayacak? Fenerbahçe ile, salon kapansa bu kimin işine gelecek Fenerbahçe'nin. Seyirci olmadığı için rahat bir galibiyet alacak.

Bu durumda salon kapanmıyorsa ben de komplo teorileri üretirim. Şampiyonluk için yarışan diğer takımlar bu maçın seyircisiz oynanmaması için baskı kurdu ve Fenerbahçe'nin kolay kazanamaması için ceza verdirtmedi.

Olur mu olur? Herşeyin arkasında art niyet ararsak, neler neler buluruz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Gaines'in ceza alması isabet, Karşıyaka'nın [hakeme en çok yakınan kulübün] Galatasaray karşısında ceza almamasının adı ne bilmiyorum ?

Tebrikler.
    1 önceki mesajımda yazdığım gibi Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki rakipleri. Bunların içinde Galatasaray da var, belki Galatasaray baskı yaptı ceza almasın Karşıyaka ve Fenerbahçe'yi seyircisiyle yensin diye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri