1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Kacan balik büyük olurmus..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hırs yapmışlar demekki

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Zidane'ı beğenmeyenin hiç bi futbolcuyu beğenmemesi gerekir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bu sheva yı bizim trabzonsporda denemeye almış bi zamanlar işe yaramaz diye yollamışlar kaka da antepe pahalı gelmiş (1 milyon dolar)

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Default Kacan balik büyük olurmus..

Beckham : Leyton Orient. Leyton begenmiyor. Tottenham futbol okuluna gidiyor onlarda bundan adam olmaz diyor.

Gilardino : Juventus. 1990’da denemisler hadi ordan demisler.

Rooney : Liverpool. Bize hafif kalirsin demis : )

Raul : Athletico Madrid. 11- yasindan 16 yasina kadar burada oynuyor, baskanlari yaramaz yollayin diyor, 17 yasinda Real Madridle imzaliyor.

Sheva : West Ham. West Ham, Barnette bir mac ayarlayip futbolcu seciyor. 17 yasindaki Schevcenko’yu Redknapp begenmiyor ve ukraynaya geri gidiyor.

John Terry : West Ham. 1990’da antremanlara cikiyor, hocasi futbol icin fazla yavas diyor ve good bye .

Jonathan Woodgate : Middlesbrough. 2 sene boroda oynuyor senden adam olmaz denip sozlesme uzatilmiyor. Old Trafford’da deneme macina cikiyor Man utd. yok kardesim diyor. Su anda Real Madriddeki fiyati 20 milyon euro.

Thierry Henry : Barcelona. 19 yasinda Barcelona ile antremanlara cikiyor. Baskan Gaspart mukavele imzalayalim derken o zamanki antrenoru isime yaramaz cok genc diyor.

Zidane. Hotspur. Kulup 1992’de Bordeux ve Zidane ile anlasiyor. Antremana geliyor. O sirada Hotspur scout’i Zidane icin ‘too wooden’ diyor ve Zidane Juventusa transfer oluyor ordanda 69 milyon euro ile Madride giderek rekor kiriyor.

.alintidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Şahsen Juve'nin yerinde olsam Gilardino hakkında bende aynı kanıya varırdım

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bence en komedi Rooney olayi, Rooney : Liverpool. Bize hafif kalirsin

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

ben bechamı hiç bir zaman beğenmedim.çalım atamıyo,hava topuna çıkamıyor,gol atamıyo,sol ayağı yok.drippling yapamıyo bunların haricinde iyi tabi bunu ben demiyorum george best diyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Henry transferi ilginç bi tesadüf olmuş o zaman

Gilardino hala işe yaramaz

Thierry Henry : Barcelona. 19 yasinda Barcelona ile antremanlara cikiyor. Baskan Gaspart mukavele imzalayalim derken o zamanki antrenoru isime yaramaz cok genc diyor.
    Tesadüfün böylesi olmuş hakkaten.

Beckham : Leyton Orient. Leyton begenmiyor. Tottenham futbol okuluna gidiyor onlarda bundan adam olmaz diyor.
    Bunu sevdim.

Mesaj Yetkileri