hırs yapmışlar demekki![]()
hırs yapmışlar demekki![]()
Zidane'ı beğenmeyenin hiç bi futbolcuyu beğenmemesi gerekir.![]()
bu sheva yı bizim trabzonsporda denemeye almış bi zamanlar işe yaramaz diye yollamışlar kaka da antepe pahalı gelmiş (1 milyon dolar)![]()
Beckham : Leyton Orient. Leyton begenmiyor. Tottenham futbol okuluna gidiyor onlarda bundan adam olmaz diyor.
Gilardino : Juventus. 1990’da denemisler hadi ordan demisler.
Rooney : Liverpool. Bize hafif kalirsin demis : )
Raul : Athletico Madrid. 11- yasindan 16 yasina kadar burada oynuyor, baskanlari yaramaz yollayin diyor, 17 yasinda Real Madridle imzaliyor.
Sheva : West Ham. West Ham, Barnette bir mac ayarlayip futbolcu seciyor. 17 yasindaki Schevcenko’yu Redknapp begenmiyor ve ukraynaya geri gidiyor.
John Terry : West Ham. 1990’da antremanlara cikiyor, hocasi futbol icin fazla yavas diyor ve good bye .
Jonathan Woodgate : Middlesbrough. 2 sene boroda oynuyor senden adam olmaz denip sozlesme uzatilmiyor. Old Trafford’da deneme macina cikiyor Man utd. yok kardesim diyor. Su anda Real Madriddeki fiyati 20 milyon euro.
Thierry Henry : Barcelona. 19 yasinda Barcelona ile antremanlara cikiyor. Baskan Gaspart mukavele imzalayalim derken o zamanki antrenoru isime yaramaz cok genc diyor.
Zidane. Hotspur. Kulup 1992’de Bordeux ve Zidane ile anlasiyor. Antremana geliyor. O sirada Hotspur scout’i Zidane icin ‘too wooden’ diyor ve Zidane Juventusa transfer oluyor ordanda 69 milyon euro ile Madride giderek rekor kiriyor.
.alintidir.
Şahsen Juve'nin yerinde olsam Gilardino hakkında bende aynı kanıya varırdım![]()
Bence en komedi Rooney olayi, Rooney : Liverpool. Bize hafif kalirsin![]()
ben bechamı hiç bir zaman beğenmedim.çalım atamıyo,hava topuna çıkamıyor,gol atamıyo,sol ayağı yok.drippling yapamıyo bunların haricinde iyi tabi bunu ben demiyorum george best diyor
Henry transferi ilginç bi tesadüf olmuş o zaman![]()
Gilardino hala işe yaramaz![]()
Tesadüfün böylesi olmuş hakkaten.Thierry Henry : Barcelona. 19 yasinda Barcelona ile antremanlara cikiyor. Baskan Gaspart mukavele imzalayalim derken o zamanki antrenoru isime yaramaz cok genc diyor.![]()
Beckham : Leyton Orient. Leyton begenmiyor. Tottenham futbol okuluna gidiyor onlarda bundan adam olmaz diyor.
Bunu sevdim.