1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Juve'nin Lugano ısrarı!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Juve'nin Lugano ısrarı!

Uruguaylı yıldızın menajeri Figer, İtalya'da Juventus yönetimiyle görüşüyor.
    12.3.2008

Şampiyonlar Ligi'ndeki başarının ardından futbolcuları Avrupa kulüplerinin listesine giren Fenerbahçe'de, en çok talibi olan isim Lugano. Bu oyuncu için daha önce devreye giren Juventus'un ısrarlı olduğu bildirildi. Hatta Uruguaylı yıldızın menajeri Juan Figer'in şu anda İtalya'da olduğu ve Juventus yönetimiyle görüştüğü kaydedildi. İtalyan basınında Figer'in ağzından yazılan haberlerde, "Lugano, F.Bahçe'de çok mutlu. Yönetim de onu istiyor. Satmak için oldukça yüksek bir rakam isteyeceklerdir" ifadesi kullanıldı.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Lugano Juventus'ta oynayabilecek kadar kaliteli bir oyuncu değil bence, fiziğini yeterince kullanamıyor ve oldukça çirkef. Bunun yanı sıra çok sert oynuyor ; bu yönüyle tam İtalya Ligi'ne uygun bir stoper..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lugano Juve için müthiş transfer olur Avrupada oynadığı futbol ortada ama yönetimimiz 10 11 milyon eurodan aşağı satacağını sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Lugano Juve için müthiş transfer olur Avrupada oynadığı futbol ortada ama yönetimimiz 10 11 milyon eurodan aşağı satacağını sanmıyorum
    Eğer Juve dediğin parayı verecek kadar sıyırmışsa, zaten Lugano ile ilgilenmesi normaldir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TürkuAz View Post
    Eğer Juve dediğin parayı verecek kadar sıyırmışsa, zaten Lugano ile ilgilenmesi normaldir..
    Ne var ki bunda Hem Uruguay Milli takımınnın kaptanı hemde Şampiyonlar Liginden çeyrek final oynamış takımın banko oyunucusu bi gariplik mi var ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkisi de hiç bir şey ifade etmiyor. Şu dünyada 11 miyon euro ya üç tane lugano alırsın. Kaptan olması iyi oyuncu olduğunu göstermez, ki bu takım da uruguay.. Şampiyonlar liginde yarı finale kalmak Lugano yu tanındık yapabilir ama bu da çok iyi oyuncu olduğunu göstermez hatta Lugano daha fazla tanımaları sonucu geri adım bile atabilrler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    İkisi de hiç bir şey ifade etmiyor. Şu dünyada 11 miyon euro ya üç tane lugano alırsın. Kaptan olması iyi oyuncu olduğunu göstermez, ki bu takım da uruguay.. Şampiyonlar liginde yarı finale kalmak Lugano yu tanındık yapabilir ama bu da çok iyi oyuncu olduğunu göstermez hatta Lugano daha fazla tanımaları sonucu geri adım bile atabilrler
    Juventustaki scoutlar futboldan anlamıyorlar zaten Lugano'nun saçı başı için 1 senedir peşindeler.Ayrıca Montero Lugano hakkında bilgi vermiş olabilir Juve bu kadar ısrarlı istediğine göre

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gereksiz tartışmaya gerek yok. Böyle bir transfer gündeme gelirse konuşuruz, şimdi fanatik yazdı diye boşuna birbirimizi kırıp üzmeyelim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri