Arkadaşlar cm2007'nin türkçesini bulan olursa lütfen versin acil lazım![]()
Arkadaşlar cm2007'nin türkçesini bulan olursa lütfen versin acil lazım![]()
maalesef arkadaşım cm ile ilgili türkçe çalışmalar yapılmıyor artık zaten türkçe çalışmları turksportal yapıyor ama burasıda fm nin resmi sitesi
So what?
Saike
vaaaaaaaaay şansımıza beah
Zaten Fm Oyunu Çıktıkkdan Sonra CM Fazla ilgi kalmadı
cm2001 2002 den sonrası yalandı
keşke olsaydı...
yilbasindan sonra turksportal cm icin ayri bir bölüm olusturacakmis ve bu bölümde cm ile ilgili her sey olacakmis ..
turksportal herşeyin en iyisin yapıyo bizi sahipsiz bırakmadılar. çakkıdı çakkıdı.
merak etmeyin data sorununu cozsem 2007 de yayinda ama data hata veriyor
inşallah çözersinde türkçesi yakında çıkar
Keşke Yapılsa
beyler save gozukmuyo ne yapmalıyım save kaydedıyorum gozukmuyo bırde save half lıfe seklı var ne yapmalıyım
baba lar ölmez. o hala kalbimizde![]()
Kim Unuturki O versiyonu
cm 2007 de süper
Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...
excrat etmen lazım rarlı dosyayı kardes sonra kaydetıyo
abi çıksın şu yama...
abi çıksın şu yama...
arkadaşlar cm7 nin türkçe yamasının çıkma ihtimali varmı ? çıkacaksada belli bir süre varmı ? bunlar hakkında bilgi vercek ark mız varmıydıııı?????
tüh keşke olsaydı çok üzüldüm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ingilizceyken tadı çıkmıyor
arkadaşlar bana acil cm 2007 nin türkçesi lazım bildiğiniz bir web adresi varsa yazıverin
yani sonuç olarak cm 07 türkçesi çıkmayacak dimi?
war ya bunun türkcesi gelesiye ben ingilizceyi öğrencem ya
artık cıksada rahat rahat oynasak ya yalvarıyorum lutfen lutfen dayanamıyorum artık kriz geliyor
championship manager bence çok daha güzel FootballManager'dan. CM03/04 en güzeliydi bence...
cm öldü diyenler cm3-4 tüm menajerlik oyunlarının en iyisidir.türkçe çalışmaları devam ediyor.yakında çıkacak