1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Sivasspor'un 3 puanı silindi !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Sivasspor'un 3 puanı silindi !

Süper Lig'de zirvede deprem. Kasımpaşa'yı 4-0 yenen Sivasspor'da 4 gol atan Cvetkov'un cezalı olduğu halde forma giydiği öğrenildi...

4 gol attı ama Sivas'ı yaktı

Şampiyonluk yolunda keskin virajlara giren Sivasspor�da büyük şok. Ligin 28. haftasında Kasımpaşa'yı İstanbul'da 4-0 yenen Sivasspor kadrosunda cezalı futbolcuyu oynattığı için 3 puanı silinecek. Maçta 4 gol atan ve yıldızlaşan Bulgar futbolcu Cvetkov'un 4 sarı kartı olduğu ve Kasımpaşa maçında cezalı olması gerektiği haberi gündeme bomba gibi düştü.

Tümspor'un ortaya çıkardığı sarı kart olayı için gece boyu görüştüğümüz Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Kasımpaşa maçında Cvetkov�u sadece 3 sarı olduğu için oynattığı söylerken, Başkan Mecnun Otyakmaz bu durumun tarihi bir hata olabileceğini kaydetti. Sivas cephesinde yönetimin erken saatlerde toplanıp şok durumu masaya yatıracağı ve sorumluların cezalalandırılacağı öğrenilirken zirvedeki puan kaybının hesabının nasıl verileceği de araştırılıyor. 4-0 yenilmesine karşın 3 puanı hanesine yazdıracak olan son sıradaki Kasımpaşa cephesinde ise sevinç hakim.

Sivasspor'un 3 puan kaybedecek olması hem Galatasaray hem de Beşiktaş camiasını heyecanlandırdı. Son iki haftadır yenilen ve liderken 5 puan geriye düşen Beşiktaş�ın Yiğidolar�ın puan kaybetmesiyle hem 2. lik hem de şampiyonluk yolunda ümitlendiği Ümraniye�den gelen haberler arasında.

Zira benzer durum Galatasaray'da da var. Gaziantepspor'la golsüz berabere kalan Sarı Kırmızılılar her ne kadar averajla ikinci sırada olmasına rağmen 2. koltuğuna puan farkıyla oturacak olmanın heyecanı içinde�

Sivasspor'da Cvetkov'un Kasımpaşa maçından önce 27. haftada Konya, 25. haftada Ankaragücü, 24. haftada Bursaspor ve 22. haftada Oftaş maçlarında sarı kart gördüğü ve Bursa maçındaki kartın Kırmızı Beyazlı sorumlular tarafından kayıt edilmediği ilk gelen bilgiler arasında.

Son gelişme: Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun sabah yapacakları yönetim kurulu toplantısından önce sürecin kendisini istifaya götüreceğini belirtti..

Tumspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Skandal, böyle bir olay varsa Bülent Hoca görevden bile alınabilir, oyuncuya da yönetim ceza vermeli. Amatör kulüplerin yapmayacağı bir hata bu. Bakalaım Sivasspor Yönetimi faturayı kime kesecek?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rezillik resmen. Bu hatanın tarifi olamaz. Moraller inanılmaz düşmüştür şimdi takımda.

1 Nisan sakasi bu

Tffnin sitesinden;

IVAN PETROV CVETKOV

Sezon :2007-2008

Toplam Sarı Kart Sayısı :1
    Toplam Kırmızı Kart Sayısı :0

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

1 Nisan

Nesil
    2006

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Kasımpaşa maçında Cvetkov�u sadece 3 sarı olduğu için oynattığı söylerken ...
    Bülent hocanın aklı şampiyonlar liginde olmalı Kötü olmuş..
    Sevinen yine Büyük takımlar oldu..
    Şaka değil dimi?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yalnız ben bu haberi hiçbir yerde göremedim. 1 Nisan şakası sanırsam.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

kaynak tumspor ne ya Şaka mı bu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nisan 1

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu biraz durun hemen şaka diye yazılır mı? Bekleyin, düşen düşsün.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şakamı bu ne

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yerel gazetenin 1 Nisan şakası, kenti karıştırdı

Halife YALÇINKAYA- Hilal YÜKSEL/SİVAS, (DHA)

SİVAS'ta yerel yayımlanan günlük Anadolu Gazetesi'nin yaptığı 1 Nisan şakası, kenti karıştırdı. Gazete bugünkü sayısında, ‘Şok şok şok Sivasspor'da yönetim değişti’ manşeti ile yayınlanınca Sivaslılar gazeteyi telefon yağmuruna tuttu. Haberde Sivasspor'un yeni başkanın ise esnaf Hikmet Munar olduğu belirtilip, fotoğrafı da yayımlandı. Munar, “Gazeteyi görünce şoke oldum” dedi.
    Yerel Anadolu Gazetesi'nin bugünkü manşetinin 1 Nisan şakası olduğu anlaşılıncaya kadar kentte şok yaşandı. Gazete bugünkü sayısında ‘Şok şok şok Sivasspor yönetimi değişti’ başlığını attı. Sabah gazeteyi görenler, gazeteyi telefon yağmuruna tutarak olayın ayrıntılarını öğrenmeye çalıştı. Şampiyonluk yarışında 3 büyüklerle birlikte son haftalara başabaş mücadele ettiği için ülke gündemine oturan Sivasspor'la ilgili 1 Nisan şakası yaptıklarını belirten Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacı Zafer, “Bu gün 1 Nisan olması nedeniyle okuyucularımıza bir şaka yapmak istedik. Bunu da en iyi şekilde Sivasspor ile değerlendireceğimizi düşündük. Bugünkü manşetimizde Sivasspor yönetiminin değiştiğini okuyucularımıza duyurmak istedik. Sabah gazeteye geldiğimiz zaman büyük tepkilerle karşılaştık. Gazetemize gelen ve telefon eden ler Sivasspor’un iyi gittiği dönemde neden böyle bir karar alındığını sordu. Önce yönetim kurulunun destek görmediği için istifa etiğini söyledik. Ancak büyük tepkiler oluşunca şaka olduğunu söyledik” dedi.
    Aynı gazete haberde Sivasspor yönetiminin değiştiğini yeni başkanın ise esnaf Hikmet Munar olduğunu belirkerek fotoğrafını yayımladı. Hikmet Munar, “Sabah dükkanıma gelen arkadaşlar gazeteleri göstererek bana hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ben de bilmiyordum. Haberi görünce şoke oldum. Bazı arkadaşlar tebrik çiçeği bile gönderdi. Ben de arkadaşlarıma ‘Benim bir bilgim yok’ dedim. Sonra şaka olduğunu anladım” diye konuştu.
    Bazı internet sitelerinde çıkan ‘Sivasspor'un Kasımpaşa karşısında aldığı 3 puan, 4 gol atan Cvetkov'un 4 sarı kartla oynaması nedeniyle silindi’, ‘Şok Bülent Uygun istifa etti’ şeklindeki haberleri de şehirde şok etkisi yaptı. Bazı taraftarlar bunun 1 Nisan şakası olduğunu hemen anlarken bazıları da durumu fark edince buna tepki gösterdi.
    1 Nisan.

Nesil
    2007
    Yer
    .

1 Nisan ayrıca devamı var Sivasspor başkanı bunu yapanı tutuklayın demiş burası da şaka mı o meçhul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sivasspor'un üzerine çok büyük oyunlar oynanıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ama çok profesyonelce düşünülmüş bir şaka. Gerçi düne denk gelse daha çok ses getirirdi ama maçtan 2 gün geçmiş olsa da etkili oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Güzel düşünmüşler ya

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Güzel fikir, tebrik ettim..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah 1 Nisan şakasıdır

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Görünce de sevinmiştim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Güzel Şaka

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hey Allah'ım Yaaaaa

tüh bi umutla girmiştim ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla şakayı yiyenler arasındayım bu gün hiç bi şakayı yemedim ama bu hakketen düzgün ve profesyonelce bi şaka yapana helal olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

tam yutacaktim, amaaa sonanda anladim sak oldugunu

cok güzel yapilmis..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Geçen senede Trabzon'da bir yerel gazete 1 Nisan'da şöyle bir başlık atmıştı '' Nuri Albayrak istifa etti '' diye .. Trabzon'da olay olmuştu gerçekten millet o kadar sevinmişti ki sonra olayın 1 Nisan şakası olduğu ortaya çıkınca büyük hayalkırıklığı yaşanmıştı kentte

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Başta girince yemiştim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Offf ne şakaydı. Benim bile yüreğim ağzıma geldi. Sivaslıları düşünün artık

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

gitti gönüllerin takımı dedim yav

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nisan herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vay be güzel şaka bugünde tüm şakaları yedim
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Mesaj Yetkileri