[IMG]http://img401.imageshack.us/img401/3623/burs**a1.jpg[/IMG]
Bursaspor
Ç. Rizespor
Berabere
[IMG]http://img401.imageshack.us/img401/3623/burs**a1.jpg[/IMG]
(/s)
Bursaspor kaliteli kadrosuyla ve saha avantajıyla bir adım önde kanımca..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum.İki takımda kazanmak için oynayacaktır doğal olarak.Bu maç kitlenir gibime geliyor.
Geçen hafta Bursaspor çok güzel oynamasına rağmen berabere kaldı.Bence bu hafta kendi sahasında maçı kazanacaktır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İddaa severler için banko bir maç ..banko bursa![]()
Çaykur Rizespor kazanır. Bursaspor artık ne yapacağı beLLi oLmayan bir canLı bomba. Bence kazanmaLarı çok zor. Bu sistem, bu yönetim ve futboLcuLarLa oLmayacak bu iş işte beLLi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bence rizespor kazanır 1-0 bursaspor gerçekten sağı solu belli olmayan bi takım
İLK YARI
Bursaspor 0 - Ç.Rizespor 1
5'Serhat Akyüz
36'Emrah Eren pen.
MAÇ SONU
Bursaspor 2 - Ç.Rizespor 1
5'Serhat Akyüz
36'Emrah Eren pen.
55'Ömer Erdoğan
66'Mustafa Sarp
Last edited by shamur1 : 15.Mart.2008 at 16:24
Bune be kardeşim gol atıyoz atıyoz hakem saymıyor![]()
Bu maçta Bursaspor'un kazanmasını istiyordum öylede oldu Ç.Rize antipatim oldukümeye doğru gidiyorlar...
Rize Antep'ten 1 puan almıştı deplasmanda.Bu maçtada ilk yarı 1-0 önde bitirince böyle garibime gitti.Gene mi Rize puan koparacak diye ama olmadı.Tebrikler Bursaspor.
İnşallah düşme yollarında bir tekmede biz vuracaz Rize'ye..
Tebrikler Bursa.Önemli bir 3 puan aldılar..Ayrıca tahmin oyunundada 2 puan almamı sağladılar.Onun içinde ayrı bir teşekkür.![]()
![]()
So what?
Saike
Yani illa ortamı karıştıracan demi Mertcan?Bu konuda cevap vermeyecem.Çünkü gereksiz bir konu.Boşuna konuşacaz.Rize'ye karşı bu sezon şansımızın tutmaması yüzünden bir antipati oluştu.O yüzden söyledim..
So what?
Saike
Tebrikler Bursaspor kümede kalma yolunda önemli bir 3 puan aldılar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kim kazanırsa rahat bir nefes alacaktı. Kazanan takım Bursaspor oldu. Tebrikler Bursaspor. Alt sıralardan kurtulma yolunda önemli bir galibiyetti. Rize ise tehlikeyi daha çok hissetmeye başladı. Bundan sonra artık puan kayıpları Rize'yi ateşe atacaktır.
rizenn attığı gol penaltı mı değil mi süzemedim ama yediği ilk golde kalecyie faul vardı...şanssız bir mağlubiyet 10 kişi bırakna topçuyu kadro dışı bırakmaları kalır bence...takımı böyle kritik zamanlar 10 kişi bırakmaya hakkı yok...
@bursa_mc sende biraz rakip takıma saygılı ol burada rizeli arkadaşlarda olabilir tahrik etme milleti...
Bursaspor beni yanıLtı ve kazandı. İkinci yarıda taraftarının da desteği iLe uyandıLar ve kazandıLar. Çok kritik bir maçı aLdıLar. TebrikLer Bursaspor a![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...