Formda Erciyes Beşiktaşı zorlar ama yinede kazanan Beşiktaş olur diyorum.Ama olası Erciyes galibiyetide pek şaşırtmaz beni..Umarım şaşırmam![]()
Formda Erciyes Beşiktaşı zorlar ama yinede kazanan Beşiktaş olur diyorum.Ama olası Erciyes galibiyetide pek şaşırtmaz beni..Umarım şaşırmam![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
bu maç çok zor olucak bülent korkmazla çıkışa geçen erciyesin işi zor
bjk şampiyonluk için erciyes kümde kalmak için oynıcak
ya beraberlik yada beşiktaş
beşiktaş ım bu maçı taraftar desteğiyle 2-0 alır fazla zorlanmaz
Erciyes kazanır ..
Berabere biter..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Erciyes 16.sırada. Ancak bu takımı bir hırs kaplamış durumda. Son 3 haftadaki 3 maçınıda kazanan Erciyes, Beşiktaş'ı kesinlikle çok zorlayacak. Beşiktaş'ın ise maça stresli çıkma olasılığı var. Çünkü GS eğer cuma günü Konya'yı yenerse temkinli ve az riskli oynayacaktır. Bence maç berabere biter.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
1-1 berabere biter...
erciyes ve bülent hocanın ikinci yarıdaki büyük çıkışı beşiktaşı zorlayacaktır diye düşünüyorum ama inönü'de Beşiktaş maçı kazanacaktır.
Beşiktas cok zorlanır ama kendi sahasında kazanır... bulent korkmazla cıkısa gecen erciyes insallah guzel bi surpriz yapar besiktas a
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
Maç Berabere BitebiLir ama Kazanan OLursa ßu ßeşiktaş oLur kendi seyircisi önünde.![]()
Erciyes çok formda bu maçıda rahat alır
yukarda tahmin yapamıyoruzburda yapalım beşiktaş rahat alır alması lazım
1 farkla yener derim
Arkadaşlar Fenerliler ve Galatasaraylılar Beşiktaş'ın puan kaybetmesini istediği için Erciyes alır veya beraberlik diyorlar ama eğri oturup doğru konuşalım.Beşiktaş'ın puan kaybına tahammülü yok.Beşiktaş'ın rakibi 3. ligden veya üst sıralardan olsa bile tam takım çıkıp en iyi performansını gösterecektir.
erciyes kazanmasını istiyorum tahminim beraberlik olur.
Besiktas maci kazanmak isteyecektir ama Erciyes birakmaz
berabere biter düsüncesindeyim
Beşiktaş kazanır... Zirveden kopmamamız lazım...
Erciyes bu maçı kazanacak bak görürsünüz Bülent Galatasaray'a çalışır bu maç![]()
zor bi mac gibi gozuksede BJK nin maci alacagini dusunuyorum. Erciyes e bol sanslar ama zor br 3haftalari var.
maç seyircisiz oynanıcak galba
berabere biter erciyesin çıkışı beşiktaşın seyircesiz kalma olayı bu maçta herşey olabilir
Erciyes ciddi bir şekilde kenetlenmiş, herkes fazlası ile oynamaya çalışıyor.
İnanılmaz bir şekilde hırslanmışlar, maç kazanmaktan başka hiçbir hedefi olmayan bir takım gibi oynuyorlar.
Beşiktaş saldım çayıra meyvlam kayıra, ciddyet yok.Oyun kurgusu yok, bol oyun kurucu, defansif özelliği olmayan bir önliberolar, vasat üstü oyunculara sahip bir takım.
Erciyes kontraataktan atacağı gol ile alır.
Erken gol atılırsa çok gol olur..
Seyirci baskısı falan da yok, seyirci yok![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Çok zor maç olacak bizim açımızdan yani galatasaray maçından daha çok zorlanacağız
Seyircimizde yok olsaydı bizim en büyük avantajımız olurdu iyi destek veriyorlar çünkü
Erciyes iyi takım hırslı takım Bizde toparlanmaya başladık inşallah kazanırız beraberede bitebilir
So what?
Saike
Beşiktaş Seyircisiz Oynayacak Maçı.
Zor geçeceği Kesin Bana Göre Maç Berabere Bitecek.
bana gorede beraberlik ustelik bobo yok
Beşiktaş Zorlansada Kazanacaktır.Maça gidemesek de her zamanki gibi İnönü'nü önünde olmaya çalışacağım bir aksilik olmazsa...
Ruhumuz Yeter!!!
oooooOOOooooooOOOOOooOOOOOOOooOOOoOOo
saldır karalartal.....saldır karakartal....saldır karakartal.....saldır karakartal.....
ooooooOOOooooOOOOOoooOOOOOOOOOoOOOOO
saldır karakartal.......
beşiktaşım her tülü alır.....
ALEN SAHAYA ÜÇLÜ ÇEKTİR KARTALA