Borussia Mönchengladbach
Özenerek başladığım kariyerde 3. sezona başıyorum ve bundan sonraki sezonları sizinle paylaşmak istedim,daha önceki sezonlarda başarısız olurum ve hevesim kaçar diye paylaşmak istemedim ama son derece heyecanı bir kariyer oluyor. Genç ve yetenekli bir kadro ile yola çıkıyorum uzun soluklu olacağını düşündüğüm bu kariyerimin, 3. sezonu (2009-2010) hayırlı olsun.
Maçlarımızı 50400 kişi kapasiteli
Borussia-Park Stadında yapıyoruz.(09-10 sezonunda yönetim gelen başarılarla beraber stad kapasitesini arttırma kararı aldı.)

Size Öncelikle İlk iki sezonumun bir özetini vereyim,
2007-2008
İlk sezonuma ikisi kiralık olmak üzere 5 transferle başladım, emrah kol ve leo sezon sonunda takıma katıldılar, emre ve emrahı Giresunlu olduğumdan dolayı

tercih ettim, genç ve yetenekliydiler, gidenler ise çoğu yedek takım oyuncusuydu takımı bozmadım yani, marko marin ve diğer oyuncularımı yeterli gördüm zaten parada yoktu

.
zor bir lig geçirdim ve son 5 maçtaki 4 g performansımla son anda ilk 3 e kalarak kendimi hiç ummadık biçimde Bundesligada buldum. lig kupasında bundesliga ekibi cottbus u 4-0 la geçerek yankı uyandırsamda yarı finale gelemeden elendim.
2008-2009
Zor geçen ikinci lig maceramdan sonra Bundesligaya tutunabileceimi sanmıyordum, elime geçen parayla ilk işim ikinci ligdeki süper gençleri toplamak oldu, otoritelerin favori gençleri Timo Gebhart, Pagenburg ve Nemec'i takıma kattım, yaşları 19, 20 ve 21 olduğundan geleceğe yatırım yapayım dedim, fakat gelecek bir anda bugün oluverdi çünkü genç yeteneklerim son derece becerikli çıktılar ve bir anda Bundesliganın en golcü takımı oluverdim, fakat defans zaaf veriyor, 3 atılan maçta 4 yeniyor ve puanlar kaptırılıyordu ilk yarı bittiğinde orta sıralarda yer bulmuş ve maç başına 2,3 gol atma 2,2 gol yeme ortalamasına sahiptim, aynı zamanda ligin en çok gol atan ve yiyen takımı konumundaydım,sezon sonunda iki ünvanımıda kaybettim,

lig bitiminde uefa için çabalasamda, 7 olarak inter totoya kaldım,