Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Matias Delgado İngiliz Basınında

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Matias Delgado İngiliz Basınında

Delgado'ya 7.5 milyon avro

Beşiktaş ın Arjantinli futbolcusu Delgado bu yıl gösterdiği performansla Avrupa takımlarının gözdesi oldu.

Siyah-beyazlı futbolcuya İspanya’dan sonra İngiltere Premier Lig kulüplerinden de teklifler gelmeye başladı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Tuncay Şanlı’nın da formasını giydiği, Middlesbroguh ile Arsenal ve Everton, Arjantinli futbolcu için 5 milyon paund (Yaklaşık 7.5 milyon euro) bonservis bedelini gözden çıkardı.

Bonservis hakları Ülker grubuna ait olan 25 yaşındaki futbolcunun 1 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu fakat bunun engel teşkil etmeyeceği vurgulandı. Haberde, İspanyol takımları Villarreal ve Valencia’nın da Delgado’nun peşinde olduğu hatırlatıldı.

Kaynak : Spor3

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Yetenegine lafim yok,cok yetenekli bir isim ama istikrarsiz bence.Bir mac iyi,bir mac kötü oynuyor.Eger bu sorununu atlatabilirse kaliteli bir isim olur.

Ayrica böyle bir para teklif edilirse Bjk mutlaka kabul etmeli,bu firsati kacirmamali.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BJK bu fırsatı kaçırmamalı.
    Ama zaten Delgado giderse de maya tutmaz bence

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Delgado nun yeteneklerine hayranim ama Baran'in dedigi gibi istikrarsiz. Bu sorununu atlatabilirse kolayca boyle bi transferin gerceklesecegini dusunuyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal mi ? Pek sanmam onu ama boro fln olabilir. 7.5 mn € süper para olursa böyle bişey beşiktas degerlendirmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ülker grubunda bonservisi Beşiktaş'ın para alacağını zannetmiyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

BoBo+Delgado gidice heralde zaten sezon sonu... Delgado jeneriklere giricek goller atar yine ama çok istikrarsız ve sakatlığa eğilmli...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanırsam 5 Milyon Ülker alıcak,ondan sonrası gelen her parayı Beşiktaş alıcak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mertcan galiba senin dediğin gibi biliyorum bende.

Bobo sezon sonunda kesin gidiyor da Delgado'da giderse...Zaten Ricardinho'da kadro dışı şimdiden...

Orta sahaya 10 numara gerekecek Yabancı ve kaliteli...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

çok yetenkli boyuna göre daha güçlü olabilirdi mesela kaka' gibi.

7.5 euro ederde ben onun yerinde olsam ispanyaya giderdim.belki milli takımda oynayamaz ama isim yapacak potansiyeli var.

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Mertcan galiba senin dediğin gibi biliyorum bende.

Bobo sezon sonunda kesin gidiyor da Delgado'da giderse...Zaten Ricardinho'da kadro dışı şimdiden...

Orta sahaya 10 numara gerekecek Yabancı ve kaliteli...
    Ilk önce siz defansinizi saglam alin bence.Bekler berbat,ön libero yok,kaleci desen 2si de yetersiz.
    Bu Gordon postanalacak büyük ihtimal.Delgado ve Bobodan kazanacaginiz paralarla kaliteli isimler alabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Baran takımın menejeri ben değilim yahu sakin ol

Bu arada ne kadar çok eksik saydın ancak bu takım hala şampiyonluk için oynuyor.Demek ki bu işte bir iş var

Cisse iyide ön liberoda ön liberoya Manisa düşücek büyük ihtimalle ordan S.İnan'ı ya da İ.İnceman'ı almayı akıl eder umarım yönetim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Delgado'nun 2-3 sene daha bizde oynayıp tecrübesini artırması gerektiğini düşünüyorum.Ama iyi bir teklif gelirsede yollanabilir..

Arkadaşların dediği gibi çok istikrarsız.Bunuda tecrübe kazanrak atlatacaktır.Daha çok sorumluluk alacaktır.Yetenekleri tartışılmaz..

Ayrıca seneye yedek dm,2 tane bek,en azından 1 tane dl kesin şart.Bobo gidersede bir forvet alınabilinir bence.Beklerimiz iyi olursa stoperler idare eder bence..

Birde Delgado giderse M.Topuz gelebilir..Seneye M.Topuz'u Beşiktaş'ta görmeyi çok istiyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arsenal'in ilgilenceğini sanmıyoum . Avrupanın ortahalli bir takımına gidebilir ama kimse Delgadoya çok yüksek paralar vereceklerini sanmıyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Baran takımın menejeri ben değilim yahu sakin ol

Bu arada ne kadar çok eksik saydın ancak bu takım hala şampiyonluk için oynuyor.Demek ki bu işte bir iş var
    Şansa bala birde kaleci rüştüye bağlı olarak maç alıyor...takım kötü futbol oynuyor...çarşambanın geleceği salıdan bellidir.Son dakika golleriyle nereye kadar maç alıcaksınız...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Cisse iyide ön liberoda ön liberoya Manisa düşücek büyük ihtimalle ordan S.İnan'ı ya da İ.İnceman'ı almayı akıl eder umarım yönetim...
    Selçuk İnan büyük ihtimal Fenerli olucak...Aurelio sezon giderse...Uğur İnceman dedin herhalde...

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Arsenal'in ilgilenceğini sanmıyoum . Avrupanın ortahalli bir takımına gidebilir ama kimse Delgadoya çok yüksek paralar vereceklerini sanmıyorum ...
    bende katılıyorum...şampiyonlar ligi ön eleme maçlarından inönüde olanı hariç tek başına maç çevirdiğini görmedim...

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Delgado'nun 2-3 sene daha bizde oynayıp tecrübesini artırması gerektiğini düşünüyorum.Ama iyi bir teklif gelirsede yollanabilir..

Arkadaşların dediği gibi çok istikrarsız.Bunuda tecrübe kazanrak atlatacaktır.Daha çok sorumluluk alacaktır.Yetenekleri tartışılmaz..

Ayrıca seneye yedek dm,2 tane bek,en azından 1 tane dl kesin şart.Bobo gidersede bir forvet alınabilinir bence.Beklerimiz iyi olursa stoperler idare eder bence..

Birde Delgado giderse M.Topuz gelebilir..Seneye M.Topuz'u Beşiktaş'ta görmeyi çok istiyorum..
    yahu komple takım kurması gerekir bjk nin senin dediğine göre...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Vay be Delgado bu yıl ne performans göstermiş öyle de Avrupa takımlarının gözdesi haline gelmiş. Ligde 6 tane golü var 2 tanesi Trabzonspor'a 1'i penaltıdan, 1'i frikik. Diğer golleri ise Kasımpaşa,Ankaragücü,Bursa ve Rize'ye atmış. Derbilerde yok, Avrupa'da da yok. Acaba hangi maçlarını izleyerek Delgado'nun o muhteşem performansına tanık oldular. Ayrıca bildiğim kadarıyla asist sayısıda az. Yattara'ya istikrarsız diyenler acaba Delgado için ne diyorlar merak ettim .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Potansiyeli olabilir fakat istikrar yok diğer arkadaşların da dediği gibi. Mantıken düşünürsek oyuncunun gösterdiği istikrar, oyuncunun potansiyelini gölge de bırakır. Delgado'nun oynadığı 10 maç ise 2 maç oynayacak, 8 maç yatacak, bu şuanda da oluyor zaten. Delgado bu kadar etmez. Ya İngilizlerin başına taş düştü yada haber yalan
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Vay be Delgado bu yıl ne performans göstermiş öyle de Avrupa takımlarının gözdesi haline gelmiş. Ligde 6 tane golü var 2 tanesi Trabzonspor'a 1'i penaltıdan, 1'i frikik. Diğer golleri ise Kasımpaşa,Ankaragücü,Bursa ve Rize'ye atmış. Derbilerde yok, Avrupa'da da yok. Acaba hangi maçlarını izleyerek Delgado'nun o muhteşem performansına tanık oldular. Ayrıca bildiğim kadarıyla asist sayısıda az. Yattara'ya istikrarsız diyenler acaba Delgado için ne diyorlar merak ettim .
    yattarayı avrupada düşmemeye oynayan takımlar bile almaz merak etme alsalardı şimdiye kadar alırlardı zaten 3 büyüklerde almaz hatta düşünmez bile

neden diyeceksin

sağ taç çizgisine yapışarak oynayan yanından geçen adama ayağını uzatıp topu almaya dahi çalışmayan bir adamı avrupada kimse almaz
    defansif yönü hiç olmayan bir oyuncu yattara ha türkiyede ve trabzonda oynar çünkü bu ülkede ve özellikle bu kesimde kimse futboldan anlamaz iki çalım atarsan iyi futbolcu olursun savunma yapıp yapmadığını 4 sene içinde kimse farketmez bile
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Vah vah çok üzüldüm şimdi . 3 büyüklerde almazmış napacaz biz şimdi offf Bu kötülediğin adam ligde şu ana kadar 30 civarı gol ve 50'nin üstünde asistle oynuyor . yani her sene 10-15 civarı asistle oynuyordu. Sadece sahada şov yapmıyordu, karşısındaki oyunculara çocuk oyuncağı gibi çalım atmıyordu, Takımada katkısı var !

Ayrıca çizgide oynayan kanat oyuncularının ne zaman top çalmaya kalktığını gördün ? C.Ronaldo,Nani,R.Querasma,Robben hatta Ronaldinho . Bu tarz estetik oyuncular topun peşinde koşmaz, rakiplerini peşlerinden koşturur. Son 5 senede Yattara ve Alex hariç bu ligde gol ve asist bir yana , kendini izlettiren, oynadığı futboldan zevk aldırtan başka bir yabancı oyuncu varmı ? Ama 5-10 maç sahada boş boş gezipte 11.maç çıkıp bir frikik yada 2-3 çalım atan oyuncuları bu değerlendirmeye sokma olsun mu..

Ve şu tezinizden de vazgeçin artık ! Bir futbolcunun iyi bir oyuncu olması için İstanbul takımlarında oynaması yada İstanbul takımları tarafından transfer edilmesi gerekmiyor !!

Fazla geriye gitmeye gerek yok. Bouzid,Gordon,Higuain,Diatta,Carrusca' da İstanbul takımlarında oynadı yada oynamaya çalıştı . Bu Yattara neler yapmış sizde böylede bu kadar acımasız şeyler yazıyorsunuz. Galatasaray'lısın sen heralde hatırladım şimdi . İstanbul'da 2-1 yendiğimiz maçta Yattara Orhan Ak ve Bülent Korkmaz'ı yatıra kaldıra , dalga geçercesine golü atmıştı. Buna Hakan Ünsal ve Cihan'ı da ekleyelim. Şu maçtı heralde o görüntü , gerçi bu hareketleri yapmadığı defans oyuncuları kalmadı, ama İstanbul takımlarında oynamadığı için ve İstanbul takımları onu transfer etmediği için Yattara çok başarısız , bencil,kendine oynayan, gidip ortasahada top kapmayan bir oyuncu haklısın

Tabi bu arada yine konu her zaman ki gibi başka yere saptı !

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

size gecen hafta 90na taktığı frikiği izlemiş olabilirler... Ya da Kasımpaşa'ya attığı golü olabilir...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DeLgado en az 2 yıL daha Beşiktaş ta kaLıcaktır. Beşiktaş yönetiminin DeLgado yu satmak gibi bir pLanı yok şu an. Sadece Bobo eğer iyi bir tekLif geLirse gönderiLecek. Onun dışında DeLgado geLecek ve ondan sonra ki sezonda bu takımın en önemLi oyuncusu oLmaya devam edicektir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

size gecen hafta 90na taktığı frikiği izlemiş olabilirler... Ya da Kasımpaşa'ya attığı golü olabilir...
    İşte arkadaşda onu diyor bir sezon boyunca yaptıkları bir elin parmaklarını geçmez..

Bence Delgado çok kaliteli bir oyuncu ama 3 maç üstüste oynamıyor sorun burada..Beşiktaş'ta biraz daha kalmalı ve ondan sonra Avrupa'ya açılmayı düşünmeli..Giderse Hüsran olur..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu engin futbol bilgine hayranım zaten. Avrupa takımlarının frikikten gol attı diye gözdesi haline geliyorsa eğer Sivas'lı Mohamed Ali'nin 6 tane frikik golü var, senin dediğine göre Mohamed'ın Real Madrid'de oynaması gerekiyor 2-3 sene daha bu 2 frikikle avunursunuz artık ne diyim

Acaba şu Koskoca 2 senede baska sayabilecegin seyleri de varmı? Derbilerde nerdeydi bu adam yada sampiyonlar liginde ? O istikrarsiz dediginiz Yattara'nın bu sene 10 asisti var , ayrıca bir o kadar da Umut'a al da at dercesine verdiği paslar,yaptığı ortalar var ama Umut'un durumu ortada işte. Delgado ise yıldızlarla beraber bolluk içinde oynuyor da napmış su ana kadar ? Yattara o kadar kazmanın içinde elinden gelenin en iyisini yapıyor tek basına.

izlediysen var Delgado'nun ŞL de BoBo ya attığı klas pas golle sonuçlandı... Yattara'yı alıcak adam çıkar üzülmeyin...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kaç tane ? Ya gerçekten sizin bu gibi yabancı oyuncuları bu kadar koruduğunuz, öve öve bitiremediğiniz bir ortamda meğerse ben Yattara için az bile yapıyormuşum. Ben burda bir kanat oyuncusunun 4-5 senede 30 gol, 50 nin üstünde asistle oynadığını söylüyorum sen ise Kasımpaşa ve Trabzonspor'a attığı golü ve ŞL'De Bobo'ya attırdığı klas golü söylüyorsun. İmrendim gerçekten .. Yattara'yı pazarlamıyoruz ki ayrıca üzülelim . Ya vazgeçin şu huylarınızdan . Biraz gerçekleri görün yahu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OLayı Yattara ya getirmeyin. Konumuz Matias DeLgado hakkında. Tartışma başka noktaLara geLmesin bundan sonra Lütfen.

gerçekleri sen gör konuya bakarsan talibi var adamın her konuya neden TS ve Yattarayı koyuyorsunki üzülmeyin ya Yattara'ya da verirler birileri para belki...
    Zaten iilla pazarlanan oyunculara teklif gelmezki... Rakamsal olarak bizde gol yükünü çeken forvetler olduğu fazla gol atamamış olmayabilir ama özellikle iç sahada çok iyi bir performans gösteriyor... İmrenmeye devam et çünkü senin Yattara'nın şl de asist yaptığını görmen biraz imkansız...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam Fırat haLa uzatıyorsun bak. Yeter dedim ? Bundan sonra uyarmam haberiniz oLsun.

tamam Hayrettin Abi zaten mesaj yazma dakikamız aynı eğer görmüş olsaydım mesajını yazmazdım konu uzadı iyice Hayrettin Abim son noktayı koymuş uzatmam daha...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri