Galatasaray
Denizlispor
Berabere
(/s)
Şampiyonluk yarışında özellikle Sami Yende puan kaybetmemiz gerekir.Taraftarımızın desteği ile Gençlerbirliği maçını telafi etmek için bence kazanırız.Skor olarak da 1-0 ya da 2-1 kazanırız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fazla zorlanmayız diye düşünüyorum, GB maçı kıstas olmamalı..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Leverkusen maçından şimdiye kıstas alırsak bu takımda iyi gitmeyen birşeyler var. Zor pozisyona giriyoruz. Eskisi gibi kaleyi yoklayan, çok pozisyona giren Galatasaray'ı izleyemiyoruz. Takımda bütün yük Servet, Topal, Ümit Karan üzerine binmiş durumda. Kanatlardan gidemiyoruz. Ortadan oyunu kuracak oyuncumuz yok. Ümit Karan birşeyler yapmaya çalışıyor ve tek başına olmasına rağmen yinede puanları takımımıza kazandırıyor. Zor maç olucak en azından kazansak bile vasat bir futbol ona buna çarpan topa dokunarak gol atacağız.
Umarım yanılırım. Ama bildiğim tek birşey var. Bu dönemi iyi atlatmamız gerekiyor. İleriki maçlar için kredi kazanma şansını yakalayabiliriz.
Samiyende her zaman maçın havası farklı oluyor..Ayrıca bu lig maçı telafisi yok..Kral,Karan,Topal oynayacak..Golü erken atarsak rahat maç olur..Kazanacagımız düsünüyorum..
En önemlisi yeni baskan belli olacak..
Adnan polat bugün söyle konusdu:Önümüzdeki son 8 maç oyuncuların geleceklerini tayin edecek dedi..
Galatasaray yoluna emin adımlarla devam etmek istiyorsa Gençlerbirliği maçındaki gibi oynamamalı diye düşünüyorum.Ama sonuçta maç Ali Samiyen'de.Galatasaray ne yapıp eder kazanır bence.
Galatasaray zoırlanmaz bu maçta. Ümit Karan yine kurtarır Galatasaray'ı. Sonuna kadar yarışta var olur Galatasaray.
Bu macı kazanacagımızı düşünüyorum. Sami Yen de kalan maclarımızı kayıpsız atlatmalıyız. 3-1 veya 2-0 alacagız gibi bir hissim var.
denizli ligin başındaki denizli değil gs kazanmaya yakın ola taraf diye görüyorum
Rahat kazanacağımız bir maç olacağını düşünüyorum 2-0 alırız...
Yeni baskan takıma +motivasyon olacak..
En dogru karar..Nondada acayip düsüs var..NONDA YEDEK'E ÇEKİLİYOR !!
Gençlerbirliği karşısında ortaya konulan futbolla eleştirelere hedef olan Galatasaray'da kadroda değişikliğe gidileceği, Nonda'nın yedeğe çekilerek forvette Ümit Karan-Hakan Şükür ikilisinin görev yapacağı öğrenildi.[/B]
Sakatlıkları bulunan oyunculardan Hakan Şükür ile Mehmet Topal’ın tedavilerinin ardından, Servet’in sağ ayak bileğindeki, Ayhan’ın da kasık bölgesindeki ağrılara rağmen antrenmanın tamamında yer aldıkları belirtildi. Ayrıca, kasık bölgesinde ağrıları bulunan Hasan Şaş’ın ise sağlık ekibi tarafından bugün dinlendirildiği ifade edilirken, Song’un tedavisine devam edildiği ve takımdan ayrı çalıştığı kaydedildi.
Mehmet Topal'ın sakatlığının geçtiği ve Denizlispor karşısında takımdaki yerini alacağı bildirildi. Savunmada Sabri - Emre - Servet - Hakan Balta dörtlüsünün bozulmayacağı, orta sahanın solunda Volkan Yaman'a şans verileceği ifade edildi. Arda'nın bu maçta da forma giyemeyecek olan Lincoln'ün yerine forvetin arkasında görev yapacağı belirtildi.Gençlerbirliği maçındaki performansıyla dikkat çeken Serkan Çalık'ın sol dizinde ağrılarının bulunduğu ancak buna rağmen karşılaşmada görev alabileceği öğrenildi. Sakatlığı nedeniyle Ankaraspor ve Gençlerbirliği maçlarında forma giyemeyen Song'un tedavisininse sürdüğü, buna rağmen büyük olasılıkla Denizlispor maçının 18 kişilik kadrosunda yer alabileceği öğrenildi.
Fanatik
Takımda zaten hoca yok..Ahmet Akcanı'da saha içersinde takan yok..Bu durumda Kral'a büyük iş düsecek..Kral 5 dakika takım konusması yapsa yeter..Bakın sonra goller nasıl geliyor![]()
Bu maçı almalıyız kesinlikle..Ve alıcağımızada inanıyorum.Lincoln bu maç kendine gelmeli.
Deplasmanda olsa Galatasaray zorlanırdı ama içeride kazanma şansı çok fazla Galatasaray'ın.Yalnız çok kötü oynuyorlar haftalardır.
Denizli fizik takımı, iyi bir takım olmadıkları ortada, berabere kalma şansları var ama bu Galatasaray'ın kötü oynaması ile olabilecek bir şey.Kazanabileceklerini hiç sanmıyorum, Gs kötü oynarsa 0-0a gider maç.
Gs %55 - %45 Denizlispor şanslar bence.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gs seyircisi önünde etkili ve baskılı oynuyor.Eğer maçın ilk 25 dakikasında kuracakları baskı ile golü bulamazlarsa Denizli'nin işi kolaylaşır.Denizli'de Yusuf faktörü önemli.Denizli çok kötü takım değil.Gösterecekleri performans ile puan alabilirler.Yalnız Denizli'nin puan alması için gol yemeden mutlaka 1 gol atması lazım.Çünkü Galatasaray her zaman gol atma potansiyeline sahip..
So what?
Saike
denızlı son 3 macında 7 puan topladı yanılmıyorsam kayserı deplasmanından baslayan bır yukselıslerı var ve kadroları da fena degıl caner, serhat gibi genc oyunculara yusuf gıbı bır kaptan abılık yapıyor.. maca gelecek olursak, galatasaray dunku fenerbahce macında oldugu gıbı bır galıbıyet bulabılır yanı 70 dakıka hıcbırsey yapmayıp sonlara doru bulacagı bır golun denızlıyı cozmesı uzerıne gerısını getırebılır ama denızlı mac sonlarını cok daha ıyı oynayan, daha dırenclı bır ekıp gs puan kaybı yasayabılır ve umarım oyle olur..
Erken gol bulup maçı rahat kazanacaktır GS ...
Denizli şu maçta 1 puan alsa çok iyi olacak.En azından Gs ile fark açılmasın..
So what?
Saike
Dünkü puan kaybımızın ardından Denizli bu maçtan mutlaka puan çıkartmalı, ancak pek umudum yok açıkcası...
BAŞKAN'A HEDİYE!
Sarı-Kırmızılılar bugün Sami Yen'de Denizlispor'u devirip, yeni patron Adnan Polat'a ilk hediyesini vermek ve zirve takibini sürdürmek istiyor.
23.3.2008
Bir taşla iki kuş vuracaklar!
Denizlispor ile bugün 19.00’da Ali Sami Yen Stadı’nda kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da hedef, bir taşla iki kuş vurmak! Ege temsilcisini devirerek, kulübün yeni patronu Adnan Polat’a ilk zaferini tattırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bir yandan da zirve takibini sürdürmenin planları içinde. Hafta içindeki Türkiye Kupası mücadelesinde Gençlerbirliği’ne 1-0’lık skorla yenilen Cim Bom’da, teknik direktör Kalli yine takımın başındaki yerini alamayacak.
Kadroda üç eksik kaldı...
Galatasaray'da sakatlığı süren Cassio Lincoln, Tobias Linderoth ve Uğur Uçar, maç kadrosuna dahil edilmeyecek. Gençlerbirliği deplasmanında dinlendirilen Rigobert Song, Mehmet Topal, Hakan Şükür ve kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Ümit Karan, Denizlispor karşısında yardımcı antrenör Ahmet Akcan’dan görev bekleyecek. Üst sıralarda tutunma mücadelesini sürdüren konuk ekipte ise eksik yok.
GALATASARAY
Aykut
H. Şaş
Servet
Emre
H. Balta
Barış
M. Topal
Ayhan
Arda
Ümit
Şükür
DENİZLİSPOR
Souleymanou
Bülent
Kratochvil
Fatih Y.
Carlos Alberto
Hasan
Abraham
Serhat
Moreira
Yusuf
Selahattin
STAT:Ali Sami Yen
YAYIN:LİG TV
SAAT:19.00
HAKEMLER:Aytekin Durmaz
Alper Ulusoy
Erhan Sönmez
Kısa...Kısa...
Hazırlıklar tamamlandı
Sarı-Kırmızılılar, Denizlispor mücadelesinin hazırlıklarını dün akşam saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen bir antrenmanla tamamladı. Antrenör Ahmet Akcan’ın, son taktik çalışmada özellikle uzaktan şutlar ve kanat organizasyonları üzerinde durduğu öğrenildi. Cim Bom tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye koyuldu.
Emre’nin yeri garanti
Devre arasında Ankaragücü’nden transfer edilen ve Sarı-Kırmızılı formayı giydiği ilk günden beri başarılı bir grafik çizen Emre Güngör, yerini neredeyse garantiledi. Yardımcı antrenör Ahmet Akcan’ın, iyileşmesine rağmen Song’u kulübede bekleteceği ve 23 yaşındaki stoperi sahaya süreceği öğrenildi.
Uğur: Çok mutlu oldum
Konyaspor deplasmanında Batista ile çarpışarak sakatlanan, geçirdiği ameliyatın ardından sezonu kapadığı açıklanan, fakat son yapılan tetkiklerde lig bitimine 3 hafta kala sahalara dönebileceği bildirilen Uğur, mutluluktan uçuyor... Genç oyuncu, “Moralim çok bozuktu. Bu habere ne kadar sevindiğimi anlatamam. Formamı o kadar özledim ki, maçları izlerken gözüm doluyor” dedi.
KAYNAK:FANATİK
Maçta erken goL geLmesse DenizLi'nin direnci artabiLir maça daha fazLa asıLabiLir..GaLatasaray'ın son zamanLarda pek istikrarLı oLdugu söyLenemez DenizLi'nin de horozLanabiLeceğini düşünürsek BeraberLik koparabiLrLer bu maçtan hatta dün akşamki gibi bir süpriz beLkide...DenizLi iLk yarıyı goL yemeden kaparsa oLma ihtimaLi yüksek bu söyLediğimin..Yinede Gs nin eLinde bir anda maça etki edebiLen oyuncuLar takım çok kötü dahi oLsa maça cevirebiLecek potansiyeLLeri var..
Her şeye rağmen kısacasıDenizLi bugun erken bi goLLe geriye düşmezse bugun puan çıkarabiLir burdan...
Yunus senin verdigin kadroya göre..Sag bek Hasan olacak gibi..Umarım böyle bir hata olmaz.
Evet Emrah abi ama Hasan fıtık diyorlar nasıl oynayacak bence Song olmalı orada.
Bu haftayı puansız geçtikten sonra bizim bu maçta G.Saray'ın puan kaybetmesini beklemekten başka çaremiz yok.Çok zor ama imkansız değil...![]()
GALATASARAY
Aykut
Servet
Sabri
Emre
Okan
Volkan
Barış
Mehmet Topal
Arda
Hakan
Ümit
DENİZLİSPOR
Hamidou
Bülent
Roman Kratochvil
Fatih
Carlos
Güray
Serhat
Hakan
Tomas
Yusuf
Sezar
Kadrolar Belli Oldu:
Galatasaray
Aykut
Servet
Sabri
Emre
Okan
Volkan
Barış
Mehmet T.
Arda
Ümit
Hakan
Denizlispor
Hamidou
Bülent
Roman Kratocvhil
Fatih
Carlos
Güray
Serhat
Hakan
Tomas
Yusuf
Sezar
%100 yerli ile oynuyoruz ama ben Okan'ın nerede oynayacağını kestirmiş değilim.
Bu Barusso´yu niye aldik biz ? Hicbir macta oynadigini görmedim yav.
kazanabiliriz ama bugün liderligi elimize gecirecegimizi sanmiyorum,tek farkla kazaniriz ancak.
Arda ile Barış kanatlarda Okan ile Topal göbekte oynar büyük ihtimal...
Bence okanı sağda oynatacak..Çünkü kupa maçında orda denemişti..Barışı sağ açık oynatmasın beceremiyor..
Kazanmak zorundayız!
Okan sağda oynarsa Sabri ve Barış nerede oynayacak.