1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Savunmacıya çarpan ortalar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Savunmacıya çarpan ortalar

Son patchle gerçeğe benzerlik anlamında büyük gelişme kaydeden maç motorunda gördüğüm bir iki abukluktan bir tanesi de bu.
    Acaba gerçekten gerçekçiliği öldüren bir saçmalık mı yoksa benim taktiğimden kaynaklanan bir sorunum mu bilemedim, o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum.

Beşiktaşla oynuyorum. Sol kanatta fırtına gibi esen, her pozisyonda dripling ve hız özelliğini en efektif şekilde kullanarak korner çizgisine kadar inen Tello'nun her 10 ortasından 8 i kendisini savunan sağ bek oyuncusuna çarpıp korner oluyor. Bu o kadar çok sık oluyor ki artık gına geldi. Tello'nun veya sağdan Serdar Özkan'ın son çizgiye inme durumlarında artık heyecanlanmıyorum bile. Resmen maç motorundan soğudum. Acaba bu durum kanat oyuncuların çok sık çizgiden orta yapma şansı bulmasıyla normalden fazla gol ve gol pozisyonu olmasına karşı alınmış bir önlem olabilir mi? Veya benim oyun anlayışımdan mı kaynaklanıyor?
    Bu sorunla cebelleşen var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Taktiğinde orta yap yeri varya oradan çizgiden değilde kenardan ayarla bakalım bi ne olacak.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ben böyle bir sorun yaşamadım ama neden adamı zorluyorsun ki illa çizgiye inecen diye bence mixe yap o gereken yerden yapar ortayı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bence de nedeni öyuncunun komutunun cizgiden orta yapması alabilir mix yap bi de öle dene olacaktır

bende pek olmuyor nadir 10 pozisyonda 3-5 filan

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

teşekkürler arkadaşlar. sorunun maç motorunda olmadığını görmem beni sevindirdi.
    orta şeklini mix yapıyorum hemen.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben geçen gün yaşadım ilk, yani 1 kere oldu bana bu.

Mesaj Yetkileri