1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: 2. Olmak Başarı Sayılacak!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default 2. Olmak Başarı Sayılacak!

Beşiktaş Yönetimi, teknik heyet ve oyuncular konusundaki kararları sezon sonuna bıraktı.Öne çıkan görüş şu: İkincilik başarı sayılacak geri kalan sonuçlarda yine operasyon yapılacak
    1.4.2008

‘Önce lig bitsin’

Önce Avrupa’da havlu atıldı, sonra Fortis Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’a elendi Beşiktaş... Elde kalan tek hedef; lig şampiyonluğu da, üst üste alınan İstanbul Büyükşehir Belediye ve Fenerbahçe yenilgileriyle zora girdi. Camianın inancı azalırken, Beşiktaş Yönetimi ayağa kalktı. Önce teknik heyet ve futbolculara ceza vermeyi planlayan Siyah-Beyazlı idareciler, daha sonra vazgeçti ve ligin bitmesini bekleme kararı aldı.

‘Tabloya göre tavır’

Siyah-Beyazlı yöneticiler, bu sezonun başarı standartlarını da belirledi. Beşiktaş idarecileri, takımın Şampiyonlar Ligi’ne katılmasını başarı olarak yorumlayacak. Şampiyonluk ve lig ikinciliği dışındaki her sonucun faturası, başta teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yardımcıları ile menacer Sinan Engin’e kesilecek. Ayrıca takım kaptanları ve futbolcuların da ligin sonundaki tabloya göre ceza alma ihtimali bulunuyor.

İmzalar atılmayacak

Transfer konuşmayı yasaklayan Siyah-Beyazlı yöneticiler, futbolcularla yeni sezon sözleşmeleri hakkında da görüşme yapmayacak. Kartal’la kontratı biten oyuncularla sezon sonu masaya oturulacak ve puan cetveline göre teklif sunulacak. Takımın başarısız olması halinde, bazı futbolcularla yollar ayrılacak, bazılarının da ücretlerinde indirime gidilecek. Beşiktaş’ta Gökhan, Ali, İbrahim Kaş ve Rico’nun sözleşmesi bitiyor

Sağlam toplantı yapacak

Öte yandan sözleşmesi gereği, takımı şampiyon yapması halinde 500 bin YTL ekstra prim alacak olan Ertuğrul Sağlam’ın, gelişmelerden büyük rahatsızlık duyduğu ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar’ın genç hocasının, bugün takım ile ayrıntılı bir toplantı yapacağı ve tüm sıkıntıları görüşeceği belirtildi. Takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın da futbolcuların sorunlarını teknik heyetle paylaşacağı dile getirildi.

Dizdar’dan ağır sözler

Kongrelerde Divan Başkanlığı yapan Beşiktaş Kongre Üyesi Ali Rıza Dizdar; yönetim, teknik heyet ve futbolculara sert eleştirilerde bulundu. Dizdar, “Baki 8 dil biliyormuş. Felsefeyle ilgileniyormuş... Bize ne kardeşim! Beşiktaş’a filozof değil, savunmacı gerek. Ertuğrul Sağlam oyunu okuyamıyor, bunu herkes görüyor. Sadece Kenan Öner başta olmak üzere yönetim görmüyor” diye konuştu.

KAYNAK:FANATİK
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Böyle saçma şey olamaz. Sen İstanbul'da Belediye'ye yenil. Kendi sahanda Fenerbahçe'ye yenil ve 2.lik başarı olur de. Şu iki maçı alsalardı hala en büyük şans Beşiktaş'ta olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben zaten demistim Fenerbahce sampiyon olcak halende diyorum. Bjk boyle dusundukce sampiyonlukta sanslari olmaz.

Besiktas bu sene gercekten cok basarisiz bir sezon gecirdi.Cl de 4.olup elendiler,Türkiye kupasinda ceyrek finalde rizeye elendiler,ligden de erkenden koptular,hedefleri 2.lik oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligine katılmak başarı takım kim olursa olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kaynak ortada zaten.Böyle saçma şey olamaz.Matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam eden bir takım neden ikinciliği hedef seçsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Haberin doğruluğuna inanmıyorum.Beşiktaş takakımın hedefi 2.lik olamaz!

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kaynak ortada diyorsunuz ama 2 hafta öncesine kadar şampiyonluk yolunda en avantajlı takım Beşiktaş'tı. Bu kadar kolay bir fikstürü varken önce İstanbul'da Belediye'ye , sonrada belkide kalan diğer maçlardan tek zor sayılabilecek maç olan Fenerbahçe'ye kendi evinde yenilerek bu avantajını elinin tersiyle itti Beşiktaş. Fanatik'in suçu yok yani burda .. Bu hafta Sivas maçı son şansları umarım o maçı alırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Kaynak ortada diyorsunuz ama 2 hafta öncesine kadar şampiyonluk yolunda en avantajlı takım Beşiktaş'tı. Bu kadar kolay bir fikstürü varken önce İstanbul'da Belediye'ye , sonrada belkide kalan diğer maçlardan tek zor sayılabilecek maç olan Fenerbahçe'ye kendi evinde yenilerek bu avantajını elinin tersiyle itti Beşiktaş. Fanatik'in suçu yok yani burda .. Bu hafta Sivas maçı son şansları umarım o maçı alırlar.
    Biz zaten Belediye'ye ve Fb'ye yenilmemizin sebebi Fanatik demiyoruzki.

Sadece,bu haberin yanlış olduğunun ve yönetimde böyle bir konuşmanın geçtiğinin ve ikinciliğin hedef konulmasının söz konusu olmadığını belirtmeye çalışıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben her başlıkdaki aynı tezimi burada da savunuyorum...BJK li arkadaşlar çarşıdan var mı bilmiyorum...Yıldırım Demirören babasının malı gibi kulubü kullanıyor...yaptığı hatalar ve izlediği politakalar ortada kulubü kendine bağımlı hale getirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Biz zaten Belediye'ye ve Fb'ye yenilmemizin sebebi Fanatik demiyoruzki.

Sadece,bu haberin yanlış olduğunun ve yönetimde böyle bir konuşmanın geçtiğinin ve ikinciliğin hedef konulmasının söz konusu olmadığını belirtmeye çalışıyoruz...
    E bende diyorum ki Belediye ve Fenerbahçe'ye yenilmeseydiniz de eğer bu haber palavra ise basına bu imkanı vermeseydiniz. Anlaştık ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    ben her başlıkdaki aynı tezimi burada da savunuyorum...BJK li arkadaşlar çarşıdan var mı bilmiyorum...Yıldırım Demirören babasının malı gibi kulubü kullanıyor...yaptığı hatalar ve izlediği politakalar ortada kulubü kendine bağımlı hale getirdi...
    Başta Alen Markaryan olmak üzere Çarşı'nın önde gelen isimlerinin yönetim hakkında ne düşündüklerini çok iyi biliyorum.Liverpool yenilgisinden sonra yönetim istifa edene kadar her maç yönetim aleyhine bağırılacaktı.Sivas maçında doksan dakika protesto yapıldı,gol attık öne geçtik hala Yıldırım Demirören yeter diyorduk ama sırf genç futbolcuların emeği boşa gitmesin ve Ertuğrul Sağlam'ın teknik kariyeri zedelenmesin diye(Çünkü Yıldırım Demirören bırakırsa Ertuğrul Sağlam'da gider.Yönetimin bütün itirazlarına rağmen Yıldırım Demirören tamamen kendi iradesini kulanarak getirdi Hocayı)bir süreliğine bu karar ertelendi.Ama olsaydıda bırakacağını zannetmiyorum,zaten bıraksada muhalefet yok.Kimse yükün altına giremez....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    E bende diyorum ki Belediye ve Fenerbahçe'ye yenilmeseydiniz de eğer bu haber palavra ise basına bu imkanı vermeseydiniz. Anlaştık ?
    Ok anlaştık...
    Last edited by anilton : 01.Nisan.2008 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu yükün o girmezse bu girmezse ne olacak...BJK nin kayıp yılları ne olacak...bunun hesabını boşa giden paraların hesabını kim verecek?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shadowrefree View Post
    bu yükün o girmezse bu girmezse ne olacak...BJK nin kayıp yılları ne olacak...bunun hesabını boşa giden paraların hesabını kim verecek?
    Eğer Demirören Beşiktaş'ı gerçekten seviyorsa kulübün bana olan borcunu istemiyorum der çekilir.Ancak böyle olursa olur şu aşamada...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Nereden Nereye..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beşiktaş gibi büyük bir kulübün böylesine ezikçe bir açıklama yapması beklenemez. Yalan haberdir bence. Kaldı ki ortada imkansız olan birşey yok. Geride rakiplerin zor maçları var ve Beşiktaş bu fırsatı kullanacaktır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BöyLe birşey söz konusu oLmaz. Sonuna kadar mücadeLe edeceğiz. Şansımız oLduğu sürece hedef ŞampiyonLuk. Fanatik te fazLa saLLamasın biryerLerinden.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ın şansı hala var. Ligin sonuna yaklaştıkça oynanan maçların önemi artıyor. Şampiyonluğa oynayanlar birbirleriyle mücadele edecekken düşme potasındaki ekiplerlede mücadele edecekler. Son haftalar çetin geçecek. Fenerbahçe geriye kalan haftalarda puan kaybederek liderliği kaptırabilir veya Fenerbahçe kaybederken diğer takımlarda kaybedebilir ve fark korunabilir. Neyin ne olacağı o yönden belli değildir.

2. olabilmek büyük kulüpler için başarı değildir. 1.'lik kaybedilmişse 2. olmak ancak hedef olabilir. Çünkü madem 1. olamadım 5. olayım mantığı saçma olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sivas maçı çok önemli.O maçı kazanırsak sezon içinde yaptığımız gibi bir kez daha en başa oturabiliriz.Biz kazanalım,rakiplerimizde yenilmez değiller ya..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri