1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Mevlüt'ün peşine Beşiktaş düştü

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Mevlüt'ün peşine Beşiktaş düştü

Fransa'nın Sochaux takımında forma giyen Mevlüt Erdinç, Beşiktaş'ın transfer gündemine girdi.

Erhun Geyisi / Paris , Goal.com

Fransa Birinci Ligi'nde son aylarda oynadığı kaliteli futbol ve üst üste attığı gollerle adından söz ettiren Mevlüt Erdinç, Avrupa'nın çeşitli takımlarının ilgisini çekiyor. Sochaux takımını düşme hattının üzerine taşıyan isim olarak kabul edilen Mevlüt için transfer ayı da bir hayli hareketli geçeceğe benziyor.

Fransız basınında bugün yeralan iddialara göre milli futbolcunun peşinde Beşiktaş bulunuyor. Önümüzdeki sezon Bobo'yla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan ve bu nedenle de bir golcü futbolcu transfer etme hazırlığında olan Kartal, Mevlüt'le anlaşarak golcü arayışını Türk kontenjanıyla tamamlamak niyetinde.

Başka takımlar da var

Gelgelelim siyah beyazlı takım için bu transferi gerçekleştirmek o kadar da kolay olacak gibi görünmüyor. Edinilen bilgiye göre Nihat Kahveci'nin de formasını giydiği Villareal ve yine Nihat'ın eski takımı Real Sociedad tarafından da gündeme alınan Mevlüt, kararını vermek için şimdilik acele etmiyor.

Mevlüt: "Böyle oynarsam benimle ilgilenirler"

Transferine ilişkin olarak diplomatik bir açıklamada bulunmayı tercih eden Mevlüt Erdinç, "Şimdilik amacaım, Sochaux'yu 1. ligde tutmak. Böyle devam ettiğim sürece biliyorum ki bazı kulüpler benimle ilgilenmeye ve beni aramaya başlayacaklar. Ancak şu anda bunu düşünerek kafamı meşgul etmek istemiyorum. Gerçekten de şu anda bu sezonun hedefine konsantre olmak istiyorum. O da Sochaux'yu ligde tutmak" diye konuştu.

Bu sözler, Mevlüt'ün hangi takıma gideceğine ilişkin bir işaret taşımıyor belki ama, sezon sonunda Sochaux'dan ayrılacağını da net bir şekilde ifade ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş alıyosa bununda sonu Burak,İbrahim Akın gibi olur eskiden biz genç yetenekleri köreltirdik şimdi o görevi Beşiktaş üstlendi hayırlısı olsun ne diyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Harika olur.Keşke alabilsek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hala Forvet arayışı içindeler Bobo giderse iyi olurda Şuan acilen defans ve kaleci alınmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bobo zaten ayrılmak istiyormuş.

hayırlısı olsun ne diyelim ama öncelik başka mevkilere verilse daha iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bobo'nun sezon sonu ayrılma olasılığı yüksek.Eğer gerçekleşirse çok iyi olur.Beşiktaş'ın Nihat'ı olur.Ancak Fransızların bu yeteneği kolay kolay bırakacaklarını sanmıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alınırsa Beşiktaş'a yarar sağlar ama sizin defans hattınızda ve kalede sorununuz varsa forvete transfer yapmak bence akıl karı bir iş değil.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence çok ta iyi bir yetenek değil , fazla abarttık kendisini..

Beşiktaş'ta esamesi okunacak bir futbolcu olamaz bence, fazla heyecanlanmayalım..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bobo giderse olabilir bence.Türk olmasıda büyük avantaj.Çok fazla para verilmeyecekse olabilir..

Ve diğer arkadaşların dediklerinede katılıyorum.Öncelik beklere ve alternatif bir dm ye verilmeli.Tabii Bobo giderse forvet almamız gerekecek..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktas'ın önce bekleri,Sonra stopere çok saglam birini alması sart..Birde önlibero transferi lazım
    Ofansif transferi çini acele etmeye bence gerek yok..Önce geriyi hele bir saglama alsınlar..Kontratı biten baya iyi oyuncular var

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Emrah abi Bobo giderse diye düşün?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şemsi mevlüt'e nerden baksan baya para verilecek..Gelecek forvet ki bana göre yedek olacak..Bence acele etmeye gerek yok..Forvet oyuncusu bulmak kolay bana göre..Özellikle saglam stoper bulmak çok zor.Neyse daha fazla tartısmaya gerek yok..Zaten haberin dogrulugunu bilmiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Niye yedek olsun canım.Gelen adamda mutlaka forma giyebilecek düzeyde olmalı.Bobo'nun eksiğini kapatmalı.Senelerdir az para verip aldığımız oyunculardan elde ettiğimiz verim ortada..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mevlüt gereksiz bir oyuncu bence.Bizde forma da giyemeyecek kendine de yazık edecek.

Gelmesin...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence mevlüt türkiyeden bir takıma gelecek kazım gibi ama bjk alır gibi olurken fener kapabilir yine ama fazla abartıldığını düşünüoyorum..

Mesaj Yetkileri